missbon En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım Kayıtlı Üye 6 Aralık 2009 1.081 1.064 333 Balıkesir 1 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi missbon #1 vajinismusu yeni yendim bu şekilde daha rahat ediyorum acaba bu şekilde hamile kalınırmı yada kalan varmı?
vajinismusu yeni yendim bu şekilde daha rahat ediyorum acaba bu şekilde hamile kalınırmı yada kalan varmı?
I irazcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 601 2 46 Kahramanmaraş 1 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi missbon #2 geçmiş olsun öncelikle..evt hamile kalınabilir diye biliyorum ama hamile kalma şanlını biraz daha düşürüyo galiba..
geçmiş olsun öncelikle..evt hamile kalınabilir diye biliyorum ama hamile kalma şanlını biraz daha düşürüyo galiba..
T tugok Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2010 1.587 1 108 İzmir 3 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi missbon #3 sen rahat ol yeter hayatım eğer tıbbi olarak bir probleminiz yoksa her türlü hamile kalabilirsin belki biraz daha uzun sürer ama olsun olacağı varsa oluyo hiçbirşey engel olamaz.
sen rahat ol yeter hayatım eğer tıbbi olarak bir probleminiz yoksa her türlü hamile kalabilirsin belki biraz daha uzun sürer ama olsun olacağı varsa oluyo hiçbirşey engel olamaz.