kadınız diye hakareti aşağılamayı hak mı ediyoruz !!

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar bankacıyım, her gün çeşit çeşit insanla uğraşıyorum. Tabi ki arada sıkıntılı insanlar çıkıyordu her zaman, ama son zamanlarda aşırı derecede arttı. Her gelen kadın personele saldırmak için yer arıyor. Erkeklere kimsenin ağzını açtığı yok. Aynı müşteri bana durduk yere hakaretler ederken erkek personele o kadar kibar ki ağzım açık kalıyor. Nedir bu insanların kadınlarla alıp veremediği, kadınız diye her türlü hakareti, aşağılamayı hak mı ediyoruz???

İstiyorlar ki her türlü hakareti saygısızlığı yapalım, kadın da sussun. Velev ki iki kelime söylemeye kalksın, hemen tehdit; ben bilmemkimim seni işten attırırım, meslekten olursun, şöyle böyle...

Her gün gördüğümüz kadına şiddet haberleri yetmiyor gibi bir de bu psikolojik şiddet var her yerde...

O insanlarin saygisizligi bu. Ben de genelde tersi durumdan sikayetci olurum, kadinlar kaba konusurlar,ne dedikleri anlasilmaz ve net davranmazlar bana :KK66: erkekleri tercih etme sebebim oluyorlar ama bu da onlarin saygisizligi elbette. Takmayin. Ben oyle yapiyorum

Evet kadına daha rahat dikleniyorlar nedense dayak atamaz bana nasıl olsa diye düşündüklerinden bence .

Geçen sene ramazanda basıma geldi manyağın teki resmen hırsını çıkartmaya çalışıyor benden 1 oldu 2 oldu 3.ye elime aldım ağzını yüzünü yırttım saçlarını yoldum , yaptığım belki yanlış ama kadın diye üstüne gelinmez insanın böyle suratını perşembe pazarına donderirler.

Kızlar bankacıyım, her gün çeşit çeşit insanla uğraşıyorum. Tabi ki arada sıkıntılı insanlar çıkıyordu her zaman, ama son zamanlarda aşırı derecede arttı. Her gelen kadın personele saldırmak için yer arıyor. Erkeklere kimsenin ağzını açtığı yok. Aynı müşteri bana durduk yere hakaretler ederken erkek personele o kadar kibar ki ağzım açık kalıyor. Nedir bu insanların kadınlarla alıp veremediği, kadınız diye her türlü hakareti, aşağılamayı hak mı ediyoruz???

İstiyorlar ki her türlü hakareti saygısızlığı yapalım, kadın da sussun. Velev ki iki kelime söylemeye kalksın, hemen tehdit; ben bilmemkimim seni işten attırırım, meslekten olursun, şöyle böyle...

Her gün gördüğümüz kadına şiddet haberleri yetmiyor gibi bir de bu psikolojik şiddet var her yerde...

ben de bankacıyım. 7. senem. bu süre zarfında 2 şey öğrendim; adamına göre muamele ve SS kuralı. müşterimi tanıyorsam insansa insan gibi muamele yapıyorum. yok değilse SS kuralını uyguluyorum kuzu oluyorlar bir de çok seviyorlar. tavsiyem insan olmayana insan gibi davranma. hak edene hak ettiği kadar..

Kadın degil problem erkege verilmeyen egitim edep ahlak.
Çünkü erkek erkege dayılanamaz güçleri eşit kadına konuşurlar kadın tabirle havlayan köpek ısırmaz diyip güler geçer.
Sizde susmakla en iyisini yapıyorsunuz bu tipler dünyada var sadece bizim ülkemizde degil.
İş veren babasının ogludur
Devlet dairesi sülalesi ile doludur gören devlet başkanı zanneder.
Üzülmeyin uygulanan baskı tavır terbiyesizlil cahiliye döneminin eserleridir nezaman erkek egitilir cahilik biter

Sadece bankada degil, her yerde boyle. Ozellikle de trafikte. Yuzde yuz kendi hatalı olduğu halde sirf taciz etmek icin arabama vurdu hayvanın biri. Erkek olsaydım asla cesaret edebileceğini sanmiyorum. Bu ülkede kadın belediye başkanına oy vermem diyen prof bozuntusu bile var...icler acisi

bütün kadınlara mı böyleler yoksa size mi?

ve linç edilmeyi göze alarak soruyorum küçük bir anadolu şehrinde misiniz? kısaca çomarland.

Bütün kadınlara böyleler, ama ben bireyseldeyim daha çok insanla muhatap oluyorum mecburen.

Karadeniz diyeyim, sinirli insanların diyarı resmen. Ve de cahil.

O muhatap olduğunuz insanların saygısızlığı,seviyesizliği, cahilliği, kabalığı artık ne derseniz.. siz kaliteyi düşürmeyin gerisi boş.

İnanın çok çabalıyorum ama dün patladım sonunda birine. Bir de herkesin içinde yapıyorlar özellikle, tüm banka duyuyor görüyor. Müdürüm erkek mesela istiyorum ki gelsin müdahale etsin, hiç kimse bulaşmak istemiyor, bunları gördükçe iyice abartıyorlar. Ve bunu yapanlar sadece erkekler değil, kadınlar da kadınlara yapıyor.

Bütün kadınlara böyleler, ama ben bireyseldeyim daha çok insanla muhatap oluyorum mecburen.

Karadeniz diyeyim, sinirli insanların diyarı resmen. Ve de cahil.

ne diyeyim ki... aziz (m)illetimiz.

konu ben yazarsam siyasete kayacak. sabır diliyorum sadece.

"...... çünkü kadın ........" şeklinde cümleler kuranlar ve onlara hak verenler sayesinde her geçen gün iyice ezilmeye devam ediyoruz.
Bunların olmasına müsaade edenlerin en büyük destekçisi yine kadınların ta kendisidir.
Kadın kendi zihnini değiştirmezse onların yetiştirdiğide böyle bir cacığa benzemiyor işte.

ben de bankacıyım. 7. senem. bu süre zarfında 2 şey öğrendim; adamına göre muamele ve SS kuralı. müşterimi tanıyorsam insansa insan gibi muamele yapıyorum. yok değilse SS kuralını uyguluyorum kuzu oluyorlar bir de çok seviyorlar. tavsiyem insan olmayana insan gibi davranma. hak edene hak ettiği kadar..

SS kuralı nedir? Tanıdıklarla zaten hiç sıkıntı yok, hepsi çok çok severler. Kızım diyor çoğu zaten.

Mesela dün adam geldi; bir müşteriyle konuşuyorum ki adama her ay aynı şeyleri anlatıyorum ısrarla gene soruyor, girdi araya, hesabımdan fazla para almışsınız diye, bakıyorum fazla para yok zaten olamaz da anlattım, ekstre verdim, orda işaretledim gösterdim 10 kere falan, adam hala inatla hırsızsınz paramı çaldınız diyor; tamam bana inanmıyorsanız yetkilimle konuşun ne yapamı daha dedim; üstüne işten attırma tehdidi, hakaretler, yalan dolan....Herkes durdu tiyatro gibi bizi izliyor, ağzını açan yok.

Back
X