- Konu Sahibi Oyledeguzel
Kadınlar neden birbirini süzerler sokakta orda burda?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar sevgilimle birlikteyken etraftan kadinlar bana o kadar dikkatli bakiyor ki sevgilim kac sefer " bu kadini taniyor musun? " sorusunu sordu. Yalnizken de bakiyolar ama sevgilim varken icime dusecek gibi bakiyolar. Sevgilimle aramda oyle gorsel farklilik yok. Hatta iki sefer farkli ortamlarda cicekci kadinlardan biri " makyaj yapmamissin nasil guzel gozlerin var abi bu kizi kacirma bak makyajsiz" dedi. Bir digeri de "masallah size" dedi. Yalnizken bana bu kadar dikkat etmeyen insanlar sevgilim varken icime dusecek. Sizce bu kadinlar neden bakiyodur.
Ya Aysel Gürel gibi ya da Charlize Theron gibi dikkat çeken birisin demek ki.
bi tanıdığına benzetmişlerdir yoksa kadın kadına niye bakar ki ben genelde birine benzetirsem çok bakarım
doğal bır çekim gücün vardıryanı gercekten doğal güzel kategorısıne gırıyorsundur ......
sevgılınleyken daha cok bakmalarının nedenı ıse sızı yakıstırmalarından oturu olabılır
bende sevgılımleyken ben 24 o 30 yasında ama yasını gostermez bakımlı ve yakısıklıdır ( agzını yediğim )
ınsanlar bıze gıptayla bakar aramızdakı aşkı ve bagı hıssedıyorlarmıscasına ....
nazara gelmemek ıcın dua etmenı tavsıye ederım![]()
neden acaba cidden bende merak ettim çünkü banada çok bakıyorlar![]()
Arkadaslar sevgilimle birlikteyken etraftan kadinlar bana o kadar dikkatli bakiyor ki sevgilim kac sefer " bu kadini taniyor musun? " sorusunu sordu. Yalnizken de bakiyolar ama sevgilim varken icime dusecek gibi bakiyolar. Sevgilimle aramda oyle gorsel farklilik yok. Hatta iki sefer farkli ortamlarda cicekci kadinlardan biri " makyaj yapmamissin nasil guzel gozlerin var abi bu kizi kacirma bak makyajsiz" dedi. Bir digeri de "masallah size" dedi. Yalnizken bana bu kadar dikkat etmeyen insanlar sevgilim varken icime dusecek. Sizce bu kadinlar neden bakiyodur.
Sanirim bizimde oyle cunku sevgilim cidden yakisiklidir. Benden 2 yas kucuk aceba ondan mi bakiyolar diyorum ama, oyle ufak tefek degil ki yasini gostermiyor.
çok güzelsin de o yüzden, yazıda belirtmişsin zaten maşallah dediler gözüm güzelmiş makyajsız hoşmuşum vs.
tasdik mi istiyosun ki anlamadım bu konuyu açmaktaki amacını ?
burda neden birbirimizi kandırıyoruz
biz kadınlar kime niye bakıldığını gayet iyi biliyoruz herkes gelmiş safa yatıyo
1-kadın çirkinse yanındaki erkek yakışıklıysa
(ayy bu adam bunda ne bulmuş)
2-kadın inanılmaz açık giyindiyse
(yok artık poponu açsaydın)![]()
![]()
3-kadın abuk subuk giyinmişse
(pazara tuvalet gibi kyıafetlerle gitmek, avmye gece elbisesi giyip gelmek, allı pullu dikkat çekici bulunulan yer ve mekana uymayan kıyafetler giymek)
(ayyy rüküşe bak hiç olmamış)
4-kadın çok şık ve alımlıysa
(hmmm..fena değilmiş işte)
5-kadın ortamda dikkat çekici ve rahatsız edici kahkahalar atıyorsa
(böyle gülmekteki amacı ne acaba)
yeterli mi bilmem kendini kategorize et
Ama, kac farkilli mekanda kac farkli kadin. Hatta camlica tepesinde kadinin teki oyle bi bakti ki sevgilim " yeseydin" dedi kadina. Millet erkekten bikar benim sevgilim kadinlardan bikti![]()
Güzel yada alımlı oluşunuz giyim tarzınız sevgiliniz yokken bakmalarının sebebi olabilir. Birde sevgiliniz yakışıklı alımlıysa hele karizmaysa kadınlar önce onu süzüp sonra yakışıyormuşunuz diye bakıyorlardır. Öyle bir kadın tipi var maalesef. Adam yakışıklı diyelim kızı hemen analiz ediyorlar adama yakışıyormu? (onlar için yakışmak ve güzel olmak hak etmek demek muhtemelen bunu analiz ediyorlardır) Kız muhabettlerinde duymuşsunuzdur.
A: Aa adama bak bir içim su.
B: Yanındaki sevgilisi olsa gerek güzelmiş / yanındaki sevgilisiyse hiç yakışmamış. Böyle adamı böyle kadın kadınlar nasıl tavlıyor bilmem muhabbbetleri
illaki duymuşsunuz. Ee karşınızdakiler tek ise aynı muhabbeti kendi içinden yapıyordur.![]()
Nazara gelmezsiniz umarım...