Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

İnanmiuorum ya bu nasil bir ego! Konu sahibinin yorumlari beni sok etti kapali acik mevzusuna girmiyorum ama ben kendimden zaman zaman utanirdim kapalilara bakip onlarin inanclari fazla demek ki kapanigolar ben egom yuzunden kapanamiyorum arkadaslarim dislar diye dusunuyodum meger kapali olup ego tavan insanlarda varmis.. Genelleme yapmiyorum kesinlikle ama bu kadar boburlenmek kendini begenmislik ve kendine ovgu bana gore acik sacla gezmekten daha kotu( tabi cezasini Allah bilir bu benim fikrim)

dha devami var da yazmadim yok yeraziyim yok kendime baktiririm ben vs...bazi kadinlari hic anlamiyorum,erkekler naapsin..

Çirkin şansı:) yada huyu güzel yada başka bir yönde iyi diye düşünüyor insan :)

böyle arkadaşlarım var herkes onlara bakıyor kız güzel değil çocuk yakışıklı kız çok iyi bilgili zeki, erkek ise salağın önde gideni :)) kız fazla bile ona aslında:D
arkadaşın durumuna gelince şimdi söylediğine göre sevgilisi yakışıklıymış erkek egemen toplumda yaşıyoruz türkiyedede yakışıklı erkek sayısı çook az bu durumda yakışıklı birinin yanında kainat güzeli olsan ne olcak yine beğenmezler ve beğenmedikleri için bakıyolardır :) bende kadınlarla bakışırım ama alışkanlık göz işte kıyafetinde beğendiğin bi şey vardır ne biliyim takısını beğenirsin "bende böyle bi şey arıyodum nerden almış acaba" dersin içinden falan:))))) ama ne yalan söyliyim saçı yağlı hiç makyaj yapmayan bayanlara hiç bakmam bilmiyorum ya insan azda olsa bi şey sürer yüzüne renk gelsin :/

banada bakıyorlar:1:ama hangi alanıma bakıyorlar bilmiyorum.
kadın kadına neden bakar bılıyor musun?
kıyafetıne, ayakkabısına, güzelliğine, çirkinliğine, boyuna, kısalığına...
kısacası her şey için bakar
tek bir alana odaklanmamak gerek :34:

Hayatında birisi olsun veya yalnız olsun farketmez kadınlar hep kadınlara bakarlar. ayakkabısı kıyafeti boyu posu kilosu nasıl vs…yanındaki adama yakışmış mı, yakışmamışsa adam onda ne bulmuş, yakışmışsa kız onda ne bulmuş? Sürekli kafamız böyle çalışır. Beğendiğimiz bir kadın olursa daha çok bakarız bazıları kıskançlıktan bakar, ben beğeniyle bakarım hatta bazen sorasım bile geliyor mesea ayakkabınızı nereden aldınız diye, ama hiç cesaret edip soramadım…
Bende yalnızken 1 bakılıyorsam sevgilimleyken çok daha dikkat çekici olduğumuz için çok bakıyorlar. Dikkat çekicilik burda görsel olarak çok güzeliz egomu şişireyim anlamında değil. Genç 2 çift sokakta güle eğlene yürüyor hele de bizim gibi hoplayıp zıplayan biri varsa (ben!) bakılıyor tabii ki. Benden çok sevgilim fark ediyor. Bu sana kıskançlıkla baktı, bu özenerek baktı, bu seni beğenmedi vs diye… benim umrumda değil gerçi de :)))

Back
X