Kadınlar Değil Asıl Erkekler Ne İster?

devan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
3
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Aranıza daha yeni katıldım. Açılan konular ve birbirinize verdiğiniz tavsiyeler ve akıllar o kadar çok hoşuma gitti ki üye olmadan duramadım :) Neyse asıl konu şu: Yıllardan beri kadınların ne istediği tartışılıp bir çok filmin konusu olan kadınlar ne ister den çok bence asıl merak edilmesi gereken konu erkekler ne ister? Çünkü biz kadın milleti duygularımızı içimizde yaşamaktansa dışarıya olduğu gibi aktarıp aslında sanılanın aksine gayette anlaşılır varlıklarız. Ama bunun aksine erkeklerin ağzından ister kavgada olsun ister normal sohbetlerde zar zor laf alırız. Onlar gayet anlaşılır olduklarını dile getirselerde ettikleri bir tek kelimeyi biz " acaba ne demek istedi bu şimdi " diye günlerce üstüne kafa yorabiliriz. Sizlerinde fikrini merak ediyorum " Erkekler Ne İster ? " Daha önce böyle bir konu açıldıysa affınıza sığınıyorum...

öncelikle hoşgeldin cnm :16:

vee kendi fikrimi söyleyecek olursam;

erkek sevgiden önce saygı ister,lafının az da olsa karşısındakine geçmesini ister(hesaba katıldığını benimsemeli),sonraa o da kıskanılmayı ister bunların yanında da sevgi ve sadakat ister...
benim gördüğüm bu yani...

1 güzel bakımlı fıt
2 yemek yapabılen
3 fazla konusmayan( dır dır)
4 istekli sexy
5 çocuk yapmamıs yapmayan
6 kıtap okuyan bılgılı ama bı okadarda ben bılmem havalarında olan
7 otrup kalkmayı bılen
8 annesıyle ıyı anlasan
9 şirin komık
10 titiz
11 kendısıyle aynı dılı konusabılen