Kadınlar gününde müdürlerimin yaptıkları

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Bugün benim için çok zor bir gündü.Güya kadınlar günümü kutlayan yöneticiler bugün önüme A4 kağıdını koydular istifa et diye.Ben . ..Evim firmalarında satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.Masa başı iş.Zaten işe alım sürecinde sahada çalışmam dedim saha işi yok dediler Belim de fıtık ve _kayma var.Ayakta duramıyorum ve 7 haftalık hamileyim.Bugün pazarlama müdürü ve şube müdürü diğer arkadaşlar gibi benim de sahaya çıkmamı istedi ben de çıkamam sağlık problemlerim var deyince istifaya zorlandım.Kağıdı koydu önüme istifa et diye çok üzüldüm.Hamileliğimi bilmiyorlardı söyledim insan kaynaklarına ve şube müdürüne mail attım.Şimdi olmasa da önümüzdeki ay tüm kadroyu çıkarırlar.Baskıyla herkes istifa eder.En erken nasıl rapor alabilirim kaçıncı haftada rapor alınıyor maddi olarak çalışmam lazım.Ücretsiz izine çıkarmak gibi bişey yapmaya hakları var mı hamilelikten dolayı?

haklarınızı bir uzmandan öğrenin Allah'ım yardımcınız olsun

İsmiyle bu kadar çelişen başka çok az firma vardır zaten. Ekşi'de yazıyor girin okuyun.

Size gelince acilen avukata başvurun yol göstersin. Mobbing resmen

Maalesef insanlar çok acımasız sözde işten çıkartma yok bir yolunu bulup çıkartıyorlar işte . Örneğin ben pandeminin ortasında kasımda işsiz kaldım 2 gün içinde çıkarıldım hemde

İstifa ettiniz mi?
Ne münasebet siz niye istifa ediyorsunuz.Onlar çıkarsın madem öyle.Niye haklarınızdan feragat edesiniz? Kıdem tazminatınızı hak ettiyseniz neden almayasınız?
Ayrıca işsizlik ödeneği alma hakkınız varsa istifa ederek neden bunu kaybedesiniz?

Bugün benim için çok zor bir gündü.Güya kadınlar günümü kutlayan yöneticiler bugün önüme A4 kağıdını koydular istifa et diye.Ben . ..Evim firmalarında satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.Masa başı iş.Zaten işe alım sürecinde sahada çalışmam dedim saha işi yok dediler Belim de fıtık ve _kayma var.Ayakta duramıyorum ve 7 haftalık hamileyim.Bugün pazarlama müdürü ve şube müdürü diğer arkadaşlar gibi benim de sahaya çıkmamı istedi ben de çıkamam sağlık problemlerim var deyince istifaya zorlandım.Kağıdı koydu önüme istifa et diye çok üzüldüm.Hamileliğimi bilmiyorlardı söyledim insan kaynaklarına ve şube müdürüne mail attım.Şimdi olmasa da önümüzdeki ay tüm kadroyu çıkarırlar.Baskıyla herkes istifa eder.En erken nasıl rapor alabilirim kaçıncı haftada rapor alınıyor maddi olarak çalışmam lazım.Ücretsiz izine çıkarmak gibi bişey yapmaya hakları var mı hamilelikten dolayı?
Siz istifa kağıdını imzalamayın aksine yarın ilk işiniz bir avukat olsun hamileyken birde bu dönemde .. haklarınızı arayın..çoğu arkadaşım haksız yere işten çıkarıldı sirket tarafından ve sonucunda kendileri rezil oldular maddi manevi . Birde hamilesiniz . Yazık insanlara gerçekten .

Ücretsiz izin aksi bir sağlık sorunu bulunmadığı hallerde son iki ay verilir.Özel sektörün çalışma şartlarını biliyorum öyle çaresiz bırakırlar ki kazandığınız paranın bereketini görmeye haliniz kalmaz.Sonuna kadar dayanın olmadığı yerde yapacak bir şey kalmadıysa canınızı sıkmayın şimdiden yeni iş bakmaya başlayın onların insafına kalırsa sağlığınızdan olursunuz her yolu denerler küçük hatalarınızı duvara asar kendi büyük günahlarını çuvala basarlar sürekli açık arayıp bir yolunu bulurlar dikkatli olun sakin kalmaya çalışın

Oncelıkle ıstıfa etmeyın.Saglık raporu alarak tek hekım raporuda gecerlı bu ıste calısmaya uygun deıldır yazdırın.Uygun bır ıs varsa o bolume yoksada saglık sevebı ıle cıkarıp tazmınatınızı vermelerı gerekır.32. Haftada başlar rapora cıkma hakkınız.Yanı daha erken .Ama saglık raporunu deneyebılırsınız.

İmzalamayın ve 170 i arayarak mobbing altında olduğunuzu anlatın..eğer istifa yazarsanız haklarınız ölür.kolundan tutup atacak halleri yok,eğer onu yaparlarsada kolluk kuvvetlerini ararsınız..

İstifayı sakın imzalama.
Ücretsiz izne çıkartmak istiyorlarsa sana kağıt imzalatsınlar.
İmzalamazsan ona da çıkmazsın.
Sakın istifa etme işçi çıkarmaları mayıs ayına kadar yasaklandı.

Çok istiyorlarsa onlar seni çıkarsın.

Bu ....evim hakedenlere kaç senedir tapularını vermeyip evlerini gaspeden firma dimi. Batmadan önce son çırpınışlar. Parası olan kaçsın valla.

Asla ve asla istifa kağıdını imzalamayın. İstiyorlarsa onlar çıkarsınlar, onu bile yapamazlar çünkü işten çıkarma yasak. Onu da geçtim hamileliğinizden dolayı kötü niyetli çıkarma olarak dava da açabilirsiniz. Kolaylıklar olsun...

Umarim istifanizi yazmamissinizdir. Mobbing bu. Isten cikarmak istiyorlarsa kendileri cikarsin. Ama siz istifa etmeyin ki cikaramayacaklarini bildikleri icin once sahada calis demisler, ko sizin yapmayacaginizi bildikleti icin. Sonra da ya sahada calisirsin ya da imzalarsin demisler. Sahada calissaniz da bu sefer baska seyler one surup yildirip isten cikmaniz icin ugrasacaklardi. Calisma Bakanligi'na Cimer'e falan sikayet edemiyor musunuz?

Yani istifa etmezseniz bile en az iki ay daha kimse sizi işten çıkaramaz.
Screenshot_20210309-185330_Drive.jpg

İstifayı sakın imzalama.
Ücretsiz izne çıkartmak istiyorlarsa sana kağıt imzalatsınlar.
İmzalamazsan ona da çıkmazsın.
Sakın istifa etme işçi çıkarmaları mayıs ayına kadar yasaklandı.

Çok istiyorlarsa onlar seni çıkarsın.

Ay mart sondu en son
Uzadı mı mayısa kadar?
Bir çok arkadaşım ücretsiz izne çıkarıldı pandemi döneminde. İşten çıkaramadığı için işveren, ücretsize yolladı. Mart 17de bitecek dönecekler diye bekliyorduk

Ay mart sondu en son
Uzadı mı mayısa kadar?
Bir çok arkadaşım ücretsiz izne çıkarıldı pandemi döneminde. İşten çıkaramadığı için işveren, ücretsize yolladı. Mart 17de bitecek dönecekler diye bekliyorduk

Dün akşam Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile 17.05 tarihine kadar uzatıldı canım.
Bu izin olayı bitince işten çıkarmalar çok artacak zaten :(

Yorum yazan herkese çok çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı biliyorum Rabbimin ve sizin sayenizde Allah hepinizden razı olsun

Back
X