kadınlar gününe özel

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
Beyyy... artıkın ben feminis mi neyin.. ondan oldum.

- Nee??? bu yaştan sonra kominist mi oldun?

- Yok lan herif, feminis midir neyin... hani kadın haklarını savunanlar varya, ondan oldum

- Yaaa..!! demek sonunda bişey oldun haaa..!! Eeee nolcek şimdi?

- Artık kendimi sana ezdirmiycem.

- Neee..?!? lan karı beni boynuzlucanmı haaa? Ne demek sana kendimi ezdirmiycem haaa?

- Herif öle değil. Artık benimde haklarım, özgürlüğüm olacak.

- Nası yani özgürlüğün olacak? Şimdiye kadar esir miydin?

- Bilmem.. pekte özgür sayılmazdım hani.

- Lan karı bi kere düşün. Mesela sen oturma odasından helaya giderken benden izin istiyon mu ?

- Yooooo !!

-Peki oturma odasından mutfağa giderken benden izin istiyon mu?

-Yooo !!

- Peki benden izinsiz zaman zaman evin bahçesine bilem çıktığın olmuyo mu haaa?

-Heee çıkıyorum..!!

- Ben sana bu kaddar özgürlük veriyom, sen hala nankörlük yapıyon. Bundan başka ne istiyon haaa? Bu kadar özgürlüğü AB hükümeti bile vermiyo.

- ..................

-Artık modern bir insan oldum. Biricik karıcığımı dövmeyeceğim. Onun kıymetini anladım.

- Aaaa ne kadar banal. Sen hala karını mı dövüyorsun?

- Canım elbette karımı döveceğim, gidipte başkasının karısını mı döveceğim? Ben karımın üzerine başka gül koklamam.

- Afferim lan sana. Kadına el sürmek aslında acizliktir. Kadın kadındır. Ben bu güne kadar karıma el kaldırmadım.

- İyi ama benim bildiğim senin karının her zaman bi yeri yara beredir. Senin karını dövdüğünü herkes biliyor.

- Ne kadar kaz kafalısın. Ben karımı dövmüyorum demedim ki. Karıma elimi bile sürmem dedim.

- Hala bir şey anlamadım nası yani?

- Nasılı var mı? Ben karımı hep sopayla döverim. Ne yani işimdi karımı döverken elimi mi kirleteyim?

Back