- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
Beyyy... artıkın ben feminis mi neyin.. ondan oldum.
- Nee??? bu yaştan sonra kominist mi oldun?
- Yok lan herif, feminis midir neyin... hani kadın haklarını savunanlar varya, ondan oldum
- Yaaa..!! demek sonunda bişey oldun haaa..!! Eeee nolcek şimdi?
- Artık kendimi sana ezdirmiycem.
- Neee..?!? lan karı beni boynuzlucanmı haaa? Ne demek sana kendimi ezdirmiycem haaa?
- Herif öle değil. Artık benimde haklarım, özgürlüğüm olacak.
- Nası yani özgürlüğün olacak? Şimdiye kadar esir miydin?
- Bilmem.. pekte özgür sayılmazdım hani.
- Lan karı bi kere düşün. Mesela sen oturma odasından helaya giderken benden izin istiyon mu ?
- Yooooo !!
-Peki oturma odasından mutfağa giderken benden izin istiyon mu?
-Yooo !!
- Peki benden izinsiz zaman zaman evin bahçesine bilem çıktığın olmuyo mu haaa?
-Heee çıkıyorum..!!
- Ben sana bu kaddar özgürlük veriyom, sen hala nankörlük yapıyon. Bundan başka ne istiyon haaa? Bu kadar özgürlüğü AB hükümeti bile vermiyo.
- ..................
-Artık modern bir insan oldum. Biricik karıcığımı dövmeyeceğim. Onun kıymetini anladım.
- Aaaa ne kadar banal. Sen hala karını mı dövüyorsun?
- Canım elbette karımı döveceğim, gidipte başkasının karısını mı döveceğim? Ben karımın üzerine başka gül koklamam.
- Afferim lan sana. Kadına el sürmek aslında acizliktir. Kadın kadındır. Ben bu güne kadar karıma el kaldırmadım.
- İyi ama benim bildiğim senin karının her zaman bi yeri yara beredir. Senin karını dövdüğünü herkes biliyor.
- Ne kadar kaz kafalısın. Ben karımı dövmüyorum demedim ki. Karıma elimi bile sürmem dedim.
- Hala bir şey anlamadım nası yani?
- Nasılı var mı? Ben karımı hep sopayla döverim. Ne yani işimdi karımı döverken elimi mi kirleteyim?
- Nee??? bu yaştan sonra kominist mi oldun?
- Yok lan herif, feminis midir neyin... hani kadın haklarını savunanlar varya, ondan oldum
- Yaaa..!! demek sonunda bişey oldun haaa..!! Eeee nolcek şimdi?
- Artık kendimi sana ezdirmiycem.
- Neee..?!? lan karı beni boynuzlucanmı haaa? Ne demek sana kendimi ezdirmiycem haaa?
- Herif öle değil. Artık benimde haklarım, özgürlüğüm olacak.
- Nası yani özgürlüğün olacak? Şimdiye kadar esir miydin?
- Bilmem.. pekte özgür sayılmazdım hani.
- Lan karı bi kere düşün. Mesela sen oturma odasından helaya giderken benden izin istiyon mu ?
- Yooooo !!
-Peki oturma odasından mutfağa giderken benden izin istiyon mu?
-Yooo !!
- Peki benden izinsiz zaman zaman evin bahçesine bilem çıktığın olmuyo mu haaa?
-Heee çıkıyorum..!!
- Ben sana bu kaddar özgürlük veriyom, sen hala nankörlük yapıyon. Bundan başka ne istiyon haaa? Bu kadar özgürlüğü AB hükümeti bile vermiyo.
- ..................
-Artık modern bir insan oldum. Biricik karıcığımı dövmeyeceğim. Onun kıymetini anladım.
- Aaaa ne kadar banal. Sen hala karını mı dövüyorsun?
- Canım elbette karımı döveceğim, gidipte başkasının karısını mı döveceğim? Ben karımın üzerine başka gül koklamam.
- Afferim lan sana. Kadına el sürmek aslında acizliktir. Kadın kadındır. Ben bu güne kadar karıma el kaldırmadım.
- İyi ama benim bildiğim senin karının her zaman bi yeri yara beredir. Senin karını dövdüğünü herkes biliyor.
- Ne kadar kaz kafalısın. Ben karımı dövmüyorum demedim ki. Karıma elimi bile sürmem dedim.
- Hala bir şey anlamadım nası yani?
- Nasılı var mı? Ben karımı hep sopayla döverim. Ne yani işimdi karımı döverken elimi mi kirleteyim?