kadınlar gününe özel

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
Beyyy... artıkın ben feminis mi neyin.. ondan oldum.

- Nee??? bu yaştan sonra kominist mi oldun?

- Yok lan herif, feminis midir neyin... hani kadın haklarını savunanlar varya, ondan oldum

- Yaaa..!! demek sonunda bişey oldun haaa..!! Eeee nolcek şimdi?

- Artık kendimi sana ezdirmiycem.

- Neee..?!? lan karı beni boynuzlucanmı haaa? Ne demek sana kendimi ezdirmiycem haaa?

- Herif öle değil. Artık benimde haklarım, özgürlüğüm olacak.

- Nası yani özgürlüğün olacak? Şimdiye kadar esir miydin?

- Bilmem.. pekte özgür sayılmazdım hani.

- Lan karı bi kere düşün. Mesela sen oturma odasından helaya giderken benden izin istiyon mu ?

- Yooooo !!

-Peki oturma odasından mutfağa giderken benden izin istiyon mu?

-Yooo !!

- Peki benden izinsiz zaman zaman evin bahçesine bilem çıktığın olmuyo mu haaa?

-Heee çıkıyorum..!!

- Ben sana bu kaddar özgürlük veriyom, sen hala nankörlük yapıyon. Bundan başka ne istiyon haaa? Bu kadar özgürlüğü AB hükümeti bile vermiyo.

- ..................

-Artık modern bir insan oldum. Biricik karıcığımı dövmeyeceğim. Onun kıymetini anladım.

- Aaaa ne kadar banal. Sen hala karını mı dövüyorsun?

- Canım elbette karımı döveceğim, gidipte başkasının karısını mı döveceğim? Ben karımın üzerine başka gül koklamam.

- Afferim lan sana. Kadına el sürmek aslında acizliktir. Kadın kadındır. Ben bu güne kadar karıma el kaldırmadım.

- İyi ama benim bildiğim senin karının her zaman bi yeri yara beredir. Senin karını dövdüğünü herkes biliyor.

- Ne kadar kaz kafalısın. Ben karımı dövmüyorum demedim ki. Karıma elimi bile sürmem dedim.

- Hala bir şey anlamadım nası yani?

- Nasılı var mı? Ben karımı hep sopayla döverim. Ne yani işimdi karımı döverken elimi mi kirleteyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…