Kadınlar için kısırlık testi

ahmuhsinunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
62
30
28
Ben 17 aylık evliyim. henüz çocuğumuz olmadı. Eşim spermografi testi yaptırdı ve sonuçları optimum çıktı. Benim de bir jinekologa gidip gerekli test ve taramaları yaptırmamı istiyor. jinekologa muayyen günümde mi gitmeliyim yoksa muayyen günümün bitmesinini beklemeliyim.

Valla benim bildiğim yumurtlama döneminde gidip önce ultrasyonla yumurtalarına bakılır sanırım ondan sonra hormon testi yapılır heralde. Önden gidip bir görüş doktorunla onu seni yönlendirir.

Bu konuda epey tecrübeliyim hemen söyliim..
Regl in. 3. günü gitmen gerek aç karnına sabah...Ultrason ile gerekli incelmelerini yapıp hormon testlerini isteyecek..
Böylelikle git-gel yapmayacaksın.
Tabii özele gideceksen...:34:

çok sağolun arkadaşlar, ne zaman başkalarına söylemek istemediğim bir derdim olsa kadınlarkulubu kadınları yardımı ma koşuyor.

Canim inşallah Allah sana nasip etsin. Sanirim önce hormon testi yaptırman gerek ama ben olsam önce doktora gider konuşarak adımları öğrenmek isterdim ya da randevu alirken sor..ben adetimin üçüncü günü ac karnina gitmiştim.sabahtan başka testlerde yapılacakti.o zaman bekardim karından bakti.sonuclar öğleden sonra çıktı. .ama detaylı olarak farklı olur mu bilmiyorum

Ben 17 aylık evliyim. henüz çocuğumuz olmadı. Eşim spermografi testi yaptırdı ve sonuçları optimum çıktı. Benim de bir jinekologa gidip gerekli test ve taramaları yaptırmamı istiyor. jinekologa muayyen günümde mi gitmeliyim yoksa muayyen günümün bitmesinini beklemeliyim.

regli tarihini bilmen önemli öncelikle. bana kan testleri yapmışlardı regli döneminden şukadar gün önce bukadr gün sonra, regli olduğumda diye değişiyodu bu kan yani ormon testleri. ayrıca smir testi yapılmıştı. birde ultrasonla bakılıyo. yani siz doktora gidin o gereken tarih için size randevunuzu verin. stres olmayın belkide zamanı var bebişin henüz. allah mutlu haberi almanızı nasip etsin çok beklemeden.

Son düzenleme:
Back
X