kadınlar kahvesi

Anam bu sayfa da yenilenmiyo yaa yeni yazıları hemen göremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakarım bakarım ben hep buralardayim tatilden şimdiden sıkıldim vallahi kendimi bu sayfaya adadim

bak güzel fal bakarsan geleceğin parlak
sör ün yüksek yerlerde tanıdıkları var elinden tutar

baa bakma falcı bacı sen bu kızlara bak benim falım fallanmııış dibim yosun tutmuş amannnn çaydan sanırım kafam bulandı

Hemşireeeeeeeeeeee cevap ver.

Kesin bakacak mısın?

İç bakarım buralardayim ama uykum kaçıyor dedin ya simdi uykundan da etmek istemiyorum sen bilirsin yani gündüz vakti de bakabiilirim istersen

bak güzel fal bakarsan geleceğin parlak
sör ün yüksek yerlerde tanıdıkları var elinden tutar

Bu sene okulda falı parayla baksaydim bi senelik okul taksitim çıkıyordu işte isi bilemedik

İç bakarım buralardayim ama uykum kaçıyor dedin ya simdi uykundan da etmek istemiyorum sen bilirsin yani gündüz vakti de bakabiilirim istersen

Sağ ol düşünceli hemşirem. :13:

Ahanda kalktım gidiyorum mutfağa.

Kendime de fal baktırmak istiyorum yaa ben sadece 1kere bilen birine fal baktirdim birkaç kez de çat pat bakabilenlere baktirdigimdan hic tatmin olamadim

bağımlıyım sabah kahvaltı çayıyla başlıyorum bitene kadar akşam yemeeenden sonrasına demliyorum yatana kadar önceden bukadar deildim son 10 aydır sanırım böle oldu
ben de çok çay içiyorum yaa
hele kışın okullar kapandığından beri yine o kadar değil azalttım

Kendime de fal baktırmak istiyorum yaa ben sadece 1kere bilen birine fal baktirdim birkaç kez de çat pat bakabilenlere baktirdigimdan hic tatmin olamadim

valla canım ben hiç anlamam yoksa fal köpeen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…