kadınlar kahvesi

bi geyik topiği gördüm sanki :)

sör ve tivitiyi görünce yazayım dedim.kzlar nasılsınız? yoğunluk ve yorgunluktan hiçbir şeye zaman ayıramıyorum.kızçem 4 aylık oldu oğluşlar büyüdüler geçinip gidiyoruz.

zeboşumuzu kaybetmişiz bunun için neler hissettiğimi anlatamam.hala şoktayım.Allah rahmet eylesin..

merhaba kadis uzun zaman oldu ya MASALLAH sen dogurmussun kizini kucagina almissin ooo :) ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN 3 evladinida,
evet zebosa bende uzuldum yani cok samimiyetim yoktu ama forumda konusmuslugum var zaten hic tanimasakta giden genc bir can ALLAH rahmet eylesin INSALLAH mekani cennet olsun..
konusu var mi ? bakindim goremedim..

Son düzenleme:
in 3 harfli top oynuyo

Merhaba kucuk kurbag kuyrugun nerede
hee incin top oynuyor. ben küçükken incin'i isim olarak bır kız cocugu olarak bılırdım
hoş geldın kadesa bebeişin nasıl? yerım bebikini senın nasıl bebik yoruyor mu senı?
evet, tanımıyordum ama çok şaşırdım ona rağmen, allah rahmet eylesın
mekanı cennet olsun :/
küçük de bana ben küçüküm
cebıme gır
Sör sen de denedin mi öyle giymeyi

selam bu arada :))
kilotsuz gıyınmeyı mı

catlak...

bende parkonun msjlarından öğrendim canım o andan sonra da kk ya girmek hiç gelmedi içimden.çok üzgünüm.

bebiş iyi sörcüm Allah'tan yormuyor ama abileri yetiyor zaten herşeye :)

bende parkonun msjlarından öğrendim canım o andan sonra da kk ya girmek hiç gelmedi içimden.çok üzgünüm.

bebiş iyi sörcüm Allah'tan yormuyor ama abileri yetiyor zaten herşeye :)

anladim canim bende bitterden ogrenmistim cok oldu girmeyeli foruma

tayt zaten kılot gıbı ınce
onsuz olur mu yaa yiğin malı her zaman meydanda olmaz

bikaç yıl önce İzmirde bostanlı pazarı var bilirmisiniz bilmem, orda bi pazarcıya bişey soruyorum bana bakmıyor, bi baktığı yere baktım taytlı bir kız, mal mülk meydanda belliki kilot yok... O an aklıma geldi, tiksindiydim la tüm dünyadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…