albumden kopyala yapıstır yapmıstımBen kaçıyore.
albumden kopyala yapıstır yapmıstım
albumu sılınce gıtmısşimdi çok ugrastırdı yuklemek
evet, tekrar mesaj atıp hatırlatsın bence. baktırıyorum bakan olursaha ha falmı baktırıyon sör:)
efuli hala ismin değişmemiş:)
uykum var ve yorgunum ve yarın yoğun bir gün beni bekliyor.
ışık hızından kaplumbaga hızına gectım............
selam olsun nbersiniz bebikler
ismim deişmedi evet kızlar mune bana mesaj attı link yollamış bu linke işte 2 mi 3 mü alternatifli nickler yaz yolla demiş bende üşendim tabiki kaldı şimdilik çayımı doldurmaya üşeniyom valla şuan söylemesi ayıp bütün gün denizdeydim şuan yemeklik kara kabak gibi bir cilt halim var yanıyorum aşırı şekilde yorgunum
ışık hızından kaplumbaga hızına gectım
İşte o benim hızım...
ooyyy yanıyorum deme bana içime işliyor bir keresinde hastanelik olmuştum hemde koruyucu kullandığım ve gölgede oturduğum halde.meğer alerjim varmış
off fena olmuş haa bi daha güneşlenmiyosundur heralde benim yanmam lazım ne kadar güneşde kalırsam okadar iyi arab bacılara benzemem lazım arkadaş sürüyorum üstüme güneş topu düşecek kadar yağları vs benim cildim gölgeleniyor kızımı bebek arabasının içine 50.+ faktörlü krem sürüyorum şemsiyenin altına sokuyorum şemsiye hasır diye üstüne evden çarşaf götürüyorum şemsiyenin üstüne geriyorum alay konusu oldum bu yüzden eve geliyoruzki kızım bildiğin kakao çekirdeği gibi delirecem o yanıyo bana bişi olmuyo
meyra bu gunluk bu kadar kk yeter hadi uykuyaa
birazdan yatcam zaten:)
geçmiş olsun karnına.
bazı ciltler yanmaz benimki aksine balkona çıksam yanar o da alerjiden ötürü.
kızz çocugun canı yanar kıyamam bebek teni hassastır.
evet guneşlenmiyorum hatta giyinikken bile açıkta kalan yerlerime krem sürüyorum çıkarken ama nafile
jade, falımın yorumunu okudun m gıızzz
jade, falımın yorumunu okudun m gıızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?