kadınlar kahvesi

merhaba canlar nasılsınız bugun
bebiş gundemde gördüğüm kadarıyla :) yarın bende doktora gidicem bi bakmışım hamilesin diyor hihhooyyt çıldırırım herhal

Ooooo cistak cistak, bitteri beklicez o zaman yarin.
evet, sonrada hamılelık takvımı yapcek
bebiş gundemde gördüğüm kadarıyla :) yarın bende doktora gidicem bi bakmışım hamilesin diyor hihhooyyt çıldırırım herhal
hamıle kalacak şeyler yaptıysan kalırsın elbet

yakışır dimi
doktor bir desin bakalım ne kadarlık olduğunu.bana göre 5 haftalık olmuştur da işte bir netleşseydi gerçi ben çokdan moda girdim

kız bitter son adet tarihini söyle hemen hesaplayıvereyim sana telime o programı indirmiştimde
olmamış bebeğe don biçmek benimki ama napim hoşuma gidiyor her ay hamileysem ne kadarlık diye bakmak

Bak ben nerelerde buldum sizi
Haberleri de burdan alalim madem.
Bitter annemmmm cok sevindimmm

kitap topiğinde de yazdım daisy :))
sağol canııımmm

Oh yeah.

It's me.

See you later girls.

Bugünkü İngilizce dersimiz burada bitmiştir.
alemsin

heyecan dorukta tabı

yessssssssssssssss

evet :) sen de mi şüphelisin yoksam

Ooo bi hamis daha var galiba,
Eneee bende isterem o zaman

........................

Ooo cistak cistak kimleri goruyoruz, hosgeldiniz efem, sevgili ortmenim.
Ortmenim bizde ikincileri mi yapsak acaba.

kız bitter son adet tarihini söyle hemen hesaplayıvereyim sana telime o programı indirmiştimde
olmamış bebeğe don biçmek benimki ama napim hoşuma gidiyor her ay hamileysem ne kadarlık diye bakmak

15 Mayıs :)

o şeyleri 1 yıldır yapıyorum ama kalmadım hala :44:

benim de nerdeyse 1 sene oluyor seanne..Allah gönlüne göre versin canım

bu adamı hiç sevmem ama bu parça guzel olmus [video=youtube;gZn6wdxX0u8]http://www.youtube.com/watch?v=gZn6wdxX0u8[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…