- Emoji Skoru
- 682
- Puanlar
- 738
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa herkese açık olarak ayarladım halbuki...Ben görebiliyorum..Telden giriyorsan belki o yüzden görünmemiştir ??Günaydın canım ama video görünmüyor![]()
Narmikkk!! :))
Çok tatlılar :) Her zaman böyle uslu mutlu oturuyor mu bu bebek dediğimiz şey![]()
Aaa herkese açık olarak ayarladım halbuki...Ben görebiliyorum..Telden giriyorsan belki o yüzden görünmemiştir ??
Bu soruyu sorma amacım çocuk fikrimi ertelemeye çalışmak :):):)
Hayyal evet bence senin ayarlarda sorun, ben görüyorum..
Sen gene de doğur o zaman.![]()
Analar ve kızları :))
[video=facebook;2393931648917]https://www.facebook.com/photo.php?v=2393931648917&set=vb.1269691662&type=3&theater[/video]
Kızım bana annedimmm yani annecimm dedi diye sevinçten kulaklarım ağzıma varıyor.....Onu söyleyeyim....Kendini hazır hisseden herkese öneririm çocuk sahibi olmayı :))
Of ya Narmik senin şu an görevin bana olumsuzlukları saymak olmalı
![]()
![]()
Hani bazen tahmin etmeye çalışıyorum nasıl bir duygu acaba diye ama yaşamadan gerçekten tahmin edilemeyecek bir his sanıyorum...
Az kaldı iki yıl sonra umarım ben de anne olacağım ! :)
:128:Bu gidişle ben sana yetişirim lambs![]()
Kızlar anne olduktan ,bebeklerinizi kucağınıza aldıktan sonraki duygularınızı da yazın ....Olur mu ? Bakalım nasıl bir hissiyat içinde olacaksınız ? :)
O zamana kadar hepimiz ölmez de sağ kalırsak yazarımKızlar anne olduktan ,bebeklerinizi kucağınıza aldıktan sonraki duygularınızı da yazın ....Olur mu ? Bakalım nasıl bir hissiyat içinde olacaksınız ? :)
:128:
En doğrusu :)
Ne zaman anne olmayı düşünüyorsunuz bayan![]()