• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kukla gibi

Hep kadını kullanıyorlar,reklamlarda kadının vücudunu kullanıyorlar.

Sex objesi halinde kadın ve bu kadına baskının ne denli oldugunu açıklıyor.

Güya modern kadın'da baskı altında,eziliyoruz hep.

Lanet olası düzen

Şuan yemin ederim "Yürü be!" diye bağırmak geldi içimden ama hiçççç müsait değilim :KK9:

Erkek vücudu da kullanılıyor birçok reklamda ,afişte ;yani güzel olan her şeyin çekiciliği, albenisi olur...Şunu kabullenelim arkadaşlar cinsellik hayatın birincil ihtiyaçlarındandır ve o kadınlar ya da erkekler o şekilde giyinmese isterse sadece gözleri görünsün bu döngü devam eder,dürtü çünkü dürtü...Sex objesi olarak kullanmak şöyle olur:Olmadık bir ortamda ,herkesin dikkatini çekecek bir şekilde giydirirseniz bi insanı budur teşhir budur sex objesi olmak...Ama bi reklamcı ürünü satmak için etkileyici şeyler kullanması lazım,işte burada güzel kadın ve yakışıklı adam devreye giriyor...

Şuan yemin ederim "Yürü be!" diye bağırmak geldi içimden ama hiçççç müsait değilim :KK9:
Ama öyle yaa...
Adamlar en basit bir haberde bile kadının vücudunu kullanıyor.
Yok efendim ülkeden iki kare,birinde kar kaplı her yer digerinde deniz kenarında güneşlenen iki kadın. Niye ya neden hep kadın?

Arkadaşlar bir firma var mika tepsi yapıyor bildiğiniz.Öyle komik bir tanıtım hazırlanmış ki her bir modeli başka şuh ve yarı çıplak bir kadın gösteriyor.Bu adam ve benzerleri fuarlarda standlarının başına seksi kadınlar koyuyor durmak dışında hiç bir amaçları olmayan .Pardon erkek çekmek gibi bir misyonları var..Kadın olarak onların yerine utanç duyuyorum..Bir fuara erkek olan müşteriyi çekmek için bir hemcinsim eşya gibi et gibi koyuluyor ne acı ya!!Motosiklet, araba fuarlarını bi nebze anlıyorum onların açısından ama züccaciye ya..Mika tepsi diyorum..Kadın tepsiyle seksi pozlar vermiş..Güliyim mi ağliyim mi bilemedim .

Ya neden mesela gazete okuyorum ve altta reklamlarda chat sitelerinin reklamı ve hep kadın dolu?
Veya reklamda diyor müslüman kadınlarla tanışıp evlenme sitesi vs.
Bu reklamlarda erkek kullanmıyorlar,yani dünyayı erkek yönetiyor ve hiç adil degil bu dünya,düzen,halbuki biz kadınlar daha güçlüyüz!

Arkadaşlar bir firma var mika tepsi yapıyor bildiğiniz.Öyle komik bir tanıtım hazırlanmış ki her bir modeli başka şuh ve yarı çıplak bir kadın gösteriyor.Bu adam ve benzerleri fuarlarda standlarının başına seksi kadınlar koyuyor durmak dışında hiç bir amaçları olmayan .Pardon erkek çekmek gibi bir misyonları var..Kadın olarak onların yerine utanç duyuyorum..Bir fuara erkek olan müşteriyi çekmek için bir hemcinsim eşya gibi et gibi koyuluyor ne acı ya!!Motosiklet, araba fuarlarını bi nebze anlıyorum onların açısından ama züccaciye ya..Mika tepsi diyorum..Kadın tepsiyle seksi pozlar vermiş..Güliyim mi ağliyim mi bilemedim .
Al işte.
Heryerde kadın kullanılıyor,kullandırıyorlar kendilerini

Allah aşkına ...

Eklentiler

• IMG_1023.webp
    IMG_1023.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 55
Hep kadını kullanıyorlar,reklamlarda kadının vücudunu kullanıyorlar.

Sex objesi halinde kadın ve bu kadına baskının ne denli oldugunu açıklıyor.

Güya modern kadın'da baskı altında,eziliyoruz hep.

Lanet olası düzen
Para ediyor çünkü.
Önceden asıl tüketici, paranın harcanmasına karar veren kişi erkeklerdi. O yüzden kadınlar kullanılıyordu. Şimdi kadınlar asıl tüketici oldu. Ama kadınlarda şöyle bir sorun var; erkek vücudunu görerek bir şey satın almıyorlar. Sahip olmak istedikleri vücutları görmek o malı sattırıyor. O yüzden her ne kadar asıl tüketici kadın olmaya başlasa da kadın vücudunun reklamlarda başrol olması hızlı şekilde değişemiyor.
Ama hiç değişiklik de yok değil. Biskolata erkeklerimiz var mesela, bir çok reklamda da o tipte erkekler görür olduk.
Bu düzende vücudun metalaştırılmaması diye bir şey olamaz. Çünkü en çok para getiren şey. Vazgeçilemez. Erkeklerin de kadınlarla birlikte metalaştırılması ancak tatsız ve küçük zaferimiz olmuş oluyor.
Manken olan insanlara da hiç de kızmıyorum. Herkes neyi varsa onu kullanıyor bu devirde. Üstelik yaptıkları iş yattığı yerden para kazanmak da değil, çok uzun saatler çalışıyorlar, çok yorucu bir işleri var. Çalışma şartları da (mobbingin vs. çok güçlü olması piyasada gibi) aşırı zor. Ayrıca yeme-içme, spor yapma gibi normal hayatlarını ilgilendiren bir çok şey, işlerinin kapsamı içinde olduğu için bütün hayatları işleriyle geçiyor.

Bakınız,adana'da genc kız dudaklarına silikon yaptırayım derken, mahvolmuş dudakları ve düzelmeyebilirmiş.

Her yerde saçma sapa örnekler var genc kızlara/kadınlara

Kadınlar da kendilerini satmasınlar. Düzen sömürmek istiyorsa kendini sömürtmessin olur biter.

Mankenlere fotomodellere kıçlarını açıp para kazanmak kolay geliyor. Erkeklerin alınteriyle para kazanmaya itirazları yokken sen kolay para peşinde koşarsan sana kim saygı duysun kardeşim? Cidden erkekle eşit olmak isteyen kadın işine gücüne alın terini katacak emek verecek, çalışmaktan mücadeleden kaçmayacak.
+1
Ya cidden yapmak istemeyen yapmasın arkadaşım. Alan razı veren razı

Bir de soyle dusunun, onunuzde yapacaginiz iki is var.

A isinde emeginizle calisiyorsunuz, maasiniz kit kanaat yetiyor, hem isle hem evle ugrasmak zorundasiniz, belki patronunuzdan belki musterilerden turlu saygisizlikla karsilasiyorsunuz ve sesiniz cikmiyor. Gelecege dair guvendiginiz tek sey emekliliginiz, o da basarabilirseniz. Evet gururlu bir isiniz var ama bedenen o kadar yoruluyorsunuz ki kendinize bakim yapmak bile icinizden gelmiyor, yapmaya kalksaniz maddiyatiniz ne kadar el veriyorsa o kadar yapiyorsunuz. Gardrobunuza yeni bir kiyafet almak bile sizin icin buyuk bir sey.

B isinde ise yapmaniz gereken tek sey bakimli olmak. Bunu da zaten sponsorlariniz vs hallediyor. Hem de en ust duzey bakimlar yapiliyor estetige kadar. Kiyafet almak mesele degil uzerine para verip markamizdan giyin diyorlar. Guzel paralar kazaniyorsunuz, geleceginiz maddi olarak garantili. Onun disinda herkesten saygi ve surekli olarak begeni topluyorsunuz. Girdiginiz her ortamda hurmet goruyorsunuz. O emek gucuyle calisan kadin ve hatta onun kocasi bile B isini yapan kadini agzi acik izliyor, yolda karsilassalar birlikte foto cekinip facebooka profil fotosu yapacaklar. Vucut olarak yipranmiyorsunuz, sik sik yurtdisi tatillere gidiyorsunuz kafaniz rahat.

Simdi ne is yapildigindan bagimsiz olarak hangi isi secerdiniz? Gercekci olun ama.
Cok fazla katiliyorum

Çok haklısın.
Mesela deterjan reklamında bulaşık yıkayan kadın?
Ütü reklamında ütü yapmaya hatta kırışıksız ütü yapmaya mahkum edilen kadın?
Süpürge reklamında evi süpüren kadın, bir şeyler yiyen hatta döken erkek?
Bez reklamında bebekler hep kadınların elinde?

Neden? Erkeğin eli kolu yok mu? Hayat müşterek değil mi? Kafamda deli sorular.
Karşıyız arkadaş! Kadınına yardım etmeyen erkeklere karşıyız!
Bir iki reklam da ütü yapan erkek vir defa da çamaşır makinesine çamaşır atan adam var
Ama kadın bulasik yikiyor corba yapiyor evi süpürüyor yer siliyor cam siliyor ütü yapiyor tüm bunların karşısında kocası ve çocukları ona bir öpücük verip vay anne ne guzel temizledin diyor

Alt metin nedir ev işini kadin yapar erkek bir ise elini surmezin kapitalistcesi

Kadının kullanılması farklı, meslekler farklı. Mankenler, fotomodeller, artisler, sanatçılar, ressamlara poz verenler gibi gibi daha bir sürü vardır, aklımda degil... Bunların neresi kadını afedersin yollu yapıyor ? Hakikaten şaşırıyorum böyle düşünen kadınlara yaw. Kadını kullanmak ve kölelik kavramını bir netten araştırıp bakmak lazım. Erkeğin işi ile kadın bir olur mu ? Ayrıca erkek ve kadın gücü dünya yaratıldığı günden beri aynıdır ve değişmez. Kadın erkek ayrımı meslek gücü değildir, saygıdır, meslekte dışlanmamaktır, kabul görmektir, ev hayatında birbirine yardımcı olmaktır hizmetçi muamelesi görmemektir gibi.... Yorumlar resmen kadın ayrımcılığı değil bariz kadının seks kölesi olmasından bahsedilmiş. Kelimeler birbiriyle uyumlu bile değil. Seks köleliği yüzyıllardır mesele olmus ve cozulememistir. Kocası bile yapar bunu bir kadına.. Yetisme tarzidir bu mesele....Ayrıca reklamlar konusuna ne kadar deginseniz de degismez bir gercektir o. Erkek potansiyeli azdır satıslarda, dogal olarak kadına yönelinir. Her kesimden her cesitten kadın reklamda yer aliyor, cırılcıplak kadın hangi reklamda var ben goremedim ? ha bir duş jelinde olur, o reklamlar erkekte de oluyor...

Belki kısıtlama verecekler forumda bana ama Bu linki bir inceleyin...Birazz bilgi ya.
kölelik kadın kullanmak budur..

Son düzenleme:
Back
X