Kadınlar kulübü arkadaşlarıma tşk.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Konumu buraya nsl taşırım bilemyrm.çok zor dönmler geçirdim.son 3 ayda maddi sıkıntı.ve sizlerle paylaştım.kızım ünüversite de onu okutmaya çalışıyordm.son 400 tl param kalmıştı...işsizdim.
Çok gzl bir işim var...butik bir gelinlikçide işe başladım.patronm anahtarı bana verdi ve gitti....maaşım iyi..saatlerim süper...her şey çok gzl...kızıma 500 tl kredi çıktı.o pislik koca 150 tl nafakayı kestiği ay 500 tl yattı kızımın hsabına.ondan 5 kuruş istemiyorm.mezarında yer o paraları inş.

Sizlere teşekkür etmek istiyorm.bana destek oldunuz.dualarınıza kattınız.hepinize çooooookkkkkk teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.

Donuna kadar almaya uğraşın..
Hayatı zindan edin.
Daha güzel hayat yaşayın inşAllah...

sizin adiniza cok sevindim. allah yolunuzu acik etsin tum kadinlra ornek olsun

Şükürler olsun Allah'a canim cok sevindim senin adina her karanlik gecenin bir sabahi vardır.
Güneşin doğmak icin batsın bundan sonra

Kul sıkışmadıkca Hızır yetişmezmis.çok güzel örneği olmuş sizinki.Allah size sağlık sıhhat versin işiniz hep iyi olsin ki muhtaç olmayın kimseye hele ki eski esinize.sabah sabah hayatında güzel giden bişeyler olan birisini görmek iyi geldi.darısı tüm sıkıntısı olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…