KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Tanıdık değil mi hayal kırıklığı oldu bu , arkasından şöyle baba bir isim çıkacak ki tadı olsun sonucun

ekşi ile ilgili benim bi konum var:26:ne yani yoksa o benmiyim
kimi arıyodunuz, kimim ben ya:44:

Ooooo rengo öyle haybeden biskrem istemekle olmuyor , millet gri gri çözdü olayı , eşi dostu öğrendi , bir de bize kopya veriyorlar senden bana gelen bir fısıltı bile yok

Tebisi de o söyledi müdür, ben nerde bulcam allahsen

Senin de keyfin yolunda mı?

:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi

merak etmedıgım seyı zorla merak ettırıyorlar..
Allahtan konulara Fransız kalmışım..ogun evde sular kesıktı sanırım..
istesemde bulamam hiçbişe..

Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi

Kalmadı valla..hepi topu 3 ekşınsız konusu var zaten, didikleyemedim keyiflice

Konuyu hiççç anlamadım ama,yormayın beni.
Acil kulağıma söle be medim.

Aç kulağını

hii. öğrendim. ama tanımiim

Hee ben de, çok sıkıcı

Konu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Yukarda 6 ördekli 3 tane hatun var
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
Beni beyenmiyor mu kimse

cıks kalmadı. pehhhhh

Sizi meraklandıran, öğrenme isteğinizi tetikleyen, sahte konuları kapatırken yazdığımız sözler, üye çok tanıdık bildik biri çıkacak sanıyorsunuz o yüzden, şimdi burda fetibör okypete desem herkes hiiiii demek okymiş deyip dedikodu kazanını kaynatacaktı, halbuki doğru dürüst bilmediğiniz biri çıktı, arkadaş listelerimizdedir deyip isyan ettiniz, listelerinizde bile yoktur

güzel bir göl keşfettik. göç yollarıymış.. ordan topluyoruz

Sen 40 yılda bi gelirsen beYenmez tabi kimse

Mune iyi ki araştırma ruhuma kapılmadan öğrendim tanıdık bir isim olmadığını , şöyle arkasından sitede ekşın olsun diye sen çıkacaktın mesela ya da kazen ... Tadından yenmezdi o zaman

neyse artık,bunada şükür.tanıdık biri olmasada, esas nicki açıklanacak diye hiçcesaret edemez bu hareketlere.
yemez çünkü

Sonunu bizde merak ediyoruz parkon , 5 civcivden sonra 1 tavuk olacak sanıyordum ama 6 olunca bu halay böyle devam edecek diye korkmaya başladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…