kimseye vermem valla, 22.000 mesajım var benim yea, bu saçları değirmende ağartmadım
hadi gene iyisin mune günlerdir kiblemelerle sana yaptığım işkencenin intikamını kazen bugun bı telefonla aldı korkun benden
chess,
senin ördekler pek güzel sıtalanmış, futbol takımı gibiler mübarek
Sağolsun patronum müdüresinin yaşadığı sıkıntıyı anlamış olacak ki seni telefonla şakalamış
Valla bilmem, bu korku yetmediyse sana daha ne diyeyim
chess,
Sağolsun patronum müdüresinin yaşadığı sıkıntıyı anlamış olacak ki seni telefonla şakalamış
Valla bilmem, bu korku yetmediyse sana daha ne diyeyim
Muneeee
Kadınlar kulubünü , Bibinin üzerine kitlemişsin kız içerde kalmış ama pasif geziyor
Ben olsam tamamen yasaklardım haha
yetmedi mune gün intikam günüdür kk yı hacklememde size yetmedı galıba bı sonrakınde bır gun degıl bır hafta kapatırım siteyi acımam
Atilla Taş'a takılsın, beraber beste yapıp şarkı söylesinler
Yaz gülüm yaz, elini korkak alıştırma
Eeee başka ne gibi planların var
Atilla Taş'a takılsın, beraber beste yapıp şarkı söylesinler
Yaz gülüm yaz, elini korkak alıştırma
Eeee başka ne gibi planların var
inşallah laci ördekleriniz diğer ördeklerinizi yer bu akşam:kıskançlıktan çatlayan 2 ördekli üye smileyi:
kazene rica etcem hani 23 nisanda cocuklar devlet buyuklerının yerıne geciyoya bende kazenın yerine gecicem ve sana by by mune diycez :13:
mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artıkYalnız dikkat et yavru gelen gideni aratmasın, bir isyanda benim için çıkartmak zorunda kalma, ağlayıp ağlayıp muneeeee zalımdın eli cımbızlıydın ama müdürenin hasıydın deme
Gözyaşlarına kanmam, siteden süresiz gitmek istesende dönmem
mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artık
mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artık
evet yerini toline ver tüm forum geyiğe dönsün
dimi kanka ne güzel işte heryer geyik olsun günümüz neşe dolsun
evet yerini toline ver tüm forum geyiğe dönsün
Çok azimli bir kadınımdır tolin, kendimi tek kelimeyle anlatmam gerekirse birinci sırayı azim, ikinci sırayı sabır alır
Heh bak o zaman olacakları söyleyeyim, patron ya siteyi ya tolini sonsuza kadar kapatır
tolini sonsuza kadar kapatsanız da durmaz mune kızın içi kaynıyorÇok azimli bir kadınımdır tolin, kendimi tek kelimeyle anlatmam gerekirse birinci sırayı azim, ikinci sırayı sabır alır
Heh bak o zaman olacakları söyleyeyim, patron ya siteyi ya tolini sonsuza kadar kapatır
dimi kanka ne güzel işte heryer geyik olsun günümüz neşe dolsun
kazen beni severkiii
tolini sonsuza kadar kapatsanız da durmaz mune kızın içi kaynıyor
bence de pampa. ban olmaz uyarı olmaz sınırsız geyik
tolini sonsuza kadar kapatsanız da durmaz mune kızın içi kaynıyor
bence de pampa. ban olmaz uyarı olmaz sınırsız geyik
söylüyorum kanka bu seçmen artık senı istemiyo muneeee diyorum ama dinlemiyo koltuk sevdası tatlı gelıyo
chess,
Koltuğumu kaptırmam, yıllarca yüzünü yenileyip yenileyip oturdum, artık eskidi eskiciye verelim dediler karşı çıktım, her gece uyanıp 1 saat koltuğumu seyrediyorum, benden başkası oturmasın diye kalkınca hemen odayı kilitliyorum
Ördek hırsızını yakaladım.
Kendi klavyesiynen itiraf etmiş 2 ördeği olduğunu.
Benim kaybolan 4 ördek burdaaaa
Nerde bu devlet, tıkın şu hırsızları içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?