KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
kimseye vermem valla, 22.000 mesajım var benim yea, bu saçları değirmende ağartmadım

chess,
senin ördekler pek güzel sıtalanmış, futbol takımı gibiler mübarek

hadi gene iyisin mune günlerdir kiblemelerle sana yaptığım işkencenin intikamını kazen bugun bı telefonla aldı korkun benden

Sağolsun patronum müdüresinin yaşadığı sıkıntıyı anlamış olacak ki seni telefonla şakalamış
Valla bilmem, bu korku yetmediyse sana daha ne diyeyim

Katılıyorum ya bdv'ye amaçsız konular açıyorlar heralde sonradan kendileri de gülüyorlardır:26:

Muneeee
Kadınlar kulubünü , Bibinin üzerine kitlemişsin kız içerde kalmış ama pasif geziyor
Ben olsam tamamen yasaklardım haha

yetmedi mune gün intikam günüdür kk yı hacklememde size yetmedı galıba bı sonrakınde bır gun degıl bır hafta kapatırım siteyi acımam

Muneeee
Kadınlar kulubünü , Bibinin üzerine kitlemişsin kız içerde kalmış ama pasif geziyor
Ben olsam tamamen yasaklardım haha

Atilla Taş'a takılsın, beraber beste yapıp şarkı söylesinler

yetmedi mune gün intikam günüdür kk yı hacklememde size yetmedı galıba bı sonrakınde bır gun degıl bır hafta kapatırım siteyi acımam

Yaz gülüm yaz, elini korkak alıştırma

Eeee başka ne gibi planların var

Atilla Taş'a takılsın, beraber beste yapıp şarkı söylesinler

Yaz gülüm yaz, elini korkak alıştırma

Eeee başka ne gibi planların var

kazene rica etcem hani 23 nisanda cocuklar devlet buyuklerının yerıne geciyoya bende kazenın yerine gecicem ve sana by by mune diycez :13:

inşallah laci ördekleriniz diğer ördeklerinizi yer bu akşam :kıskançlıktan çatlayan 2 ördekli üye smileyi:

Ördek hırsızını yakaladım.
Kendi klavyesiynen itiraf etmiş 2 ördeği olduğunu.
Benim kaybolan 4 ördek burdaaaa
Nerde bu devlet, tıkın şu hırsızları içeri

kazene rica etcem hani 23 nisanda cocuklar devlet buyuklerının yerıne geciyoya bende kazenın yerine gecicem ve sana by by mune diycez :13:

Yalnız dikkat et yavru gelen gideni aratmasın, bir isyanda benim için çıkartmak zorunda kalma, ağlayıp ağlayıp muneeeee zalımdın eli cımbızlıydın ama müdürenin hasıydın deme
Gözyaşlarına kanmam, siteden süresiz gitmek istesende dönmem

Benim de Civcivler icin begenim yok oldu 50 yi gecmisti simdi 10 tanecik. Ve surekli sifre yanlis diyor yeni sifre aliyorum sonra tekrar ertesi gun aynini yapiyor.

mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artık

mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artık

evet yerini toline ver tüm forum geyiğe dönsün

Çok azimli bir kadınımdır tolin, kendimi tek kelimeyle anlatmam gerekirse birinci sırayı azim, ikinci sırayı sabır alır

Heh bak o zaman olacakları söyleyeyim, patron ya siteyi ya tolini sonsuza kadar kapatır

dimi kanka ne güzel işte heryer geyik olsun günümüz neşe dolsun

kazen beni severkiii

tolini sonsuza kadar kapatsanız da durmaz mune kızın içi kaynıyor
dimi kanka ne güzel işte heryer geyik olsun günümüz neşe dolsun

kazen beni severkiii

bence de pampa. ban olmaz uyarı olmaz sınırsız geyik

söylüyorum kanka bu seçmen artık senı istemiyo muneeee diyorum ama dinlemiyo koltuk sevdası tatlı gelıyo

söylüyorum kanka bu seçmen artık senı istemiyo muneeee diyorum ama dinlemiyo koltuk sevdası tatlı gelıyo

Koltuğumu kaptırmam, yıllarca yüzünü yenileyip yenileyip oturdum, artık eskidi eskiciye verelim dediler karşı çıktım, her gece uyanıp 1 saat koltuğumu seyrediyorum, benden başkası oturmasın diye kalkınca hemen odayı kilitliyorum

[video=youtube;TaOl6mwVnpI]http://www.youtube.com/watch?v=TaOl6mwVnpI[/video]
vay vay vay vay

Ördek hırsızını yakaladım.
Kendi klavyesiynen itiraf etmiş 2 ördeği olduğunu.
Benim kaybolan 4 ördek burdaaaa
Nerde bu devlet, tıkın şu hırsızları içeri

o kuşlar benim, yakarım bu topiği yine vermem hem söyle müge anlıya bulsun senin kuşları

hahah al buldum sizin kuşları

[video=youtube;MS7z-BZJBso]https://www.youtube.com/watch?v=MS7z-BZJBso[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…