- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi parislondonn
-
Napalim kısmet :)Tukenirse kk biter canım :) zaten birazdan kapanır konun ... Diğerleri gibi eski sayfalara karışır gider . boşver .
Aaa iste eleştirmek güzel de hakarete varıyor benim her okudum linç olayında hakaretler falan havada uçusuyordu. Ben eleştirilmesin demedim zaten medeni bir şekilde yorum yapılsa daha iyi olur "sen zaten terbiyesizsin soylesin böylesine" gibi bir üslup çok yanlışElestirilsin nolur yani? Kirk kisi diyorsa demek ki bi hatasini göremiyor. Ben de canimli cicimli olanlari samimi bulmuyorum.
Aahhhh ahhh bizde diyoruz üsluplara dikkat edin, kırıcı olmayın diye ama işte dinlemiyorlar, sonra da ortalık birden kararıyor, bannedNapalim kısmet :)
Bu arada hakaretlerde lütfen yorumların altındaki K.İ.B butonuna basın olur mu?Aaa iste eleştirmek güzel de hakarete varıyor benim her okudum linç olayında hakaretler falan havada uçusuyordu. Ben eleştirilmesin demedim zaten medeni bir şekilde yorum yapılsa daha iyi olur "sen zaten terbiyesizsin soylesin böylesine" gibi bir üslup çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?