Kadınlar kulubu profil resmi değiştir me

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaslar profil resmini bugün degistiriyim dedim avatar resmi geldi şimdi o resmi kaldiramiyorum profil resmini degismiyo nasıl olacak bilgisi olan var mi

Arkadaslar profil resmini bugün degistiriyim dedim avatar resmi geldi şimdi o resmi kaldiramiyorum profil resmini degismiyo nasıl olacak bilgisi olan var mi
Sag ustte yer alan kullanici adiniza tiklayin
Karsiniza bir panel cikar.. bu sekilde..
Uygun formata uygun resim yukleyin
Screenshot_2016-11-11-15-35-03.webp

Cep telefonu ile giri yorum avatar resmi ni nasıl kaydetcem
Önce Google görsellerden kendinize avatar bulmalısınız, bulduğunuz avatarın üstüne gelip basılı tuttuğunuzda görüntüyü kaydet gibi bir yazı çıkması gerekiyor, avatarı kaydedeceksiniz sonra da sitede verdiğim link üzerinden seçip avatar yapacaksınız.

Önce Google görsellerden kendinize avatar bulmalısınız, bulduğunuz avatarın üstüne gelip basılı tuttuğunuzda görüntüyü kaydet gibi bir yazı çıkması gerekiyor, avatarı kaydedeceksiniz sonra da sitede verdiğim link üzerinden seçip avatar yapacaksınız.
Siteden girince olmuyor ama google dan girince yaptım sonunda

Olmuyor işte yine de

Back
X