- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 31
- Konu Sahibi serpil1818
Arkadaslar profil resmini bugün degistiriyim dedim avatar resmi geldi şimdi o resmi kaldiramiyorum profil resmini degismiyo nasıl olacak bilgisi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag ustte yer alan kullanici adiniza tiklayinArkadaslar profil resmini bugün degistiriyim dedim avatar resmi geldi şimdi o resmi kaldiramiyorum profil resmini degismiyo nasıl olacak bilgisi olan var mi
Cnm benim kinde yeni avatar yukleyin yazıyı nasıl olcakSag ustte yer alan kullanici adiniza tiklayin
Karsiniza bir panel cikar.. bu sekilde..
Uygun formata uygun resim yukleyin
Eki Görüntüle 1910148 [/QUOT
Sayfanin en ustunde kullanici adiniz yaziyor ya hani..Cnm benim kinde yeni avatar yukleyin yazıyı nasıl olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsBirturlu yapamadım yaaaa
Olmuyo bnde yapıyor um bi türlü olmadiSayfanin en ustunde kullanici adiniz yaziyor ya hani..
O kisma tiklayinca bir panel cikacak..
O panelde avatar yazan yere tiklayin
Yukleme yapin ve tamama tiklayin..
Öyle yapıyor um dosya seç diyor ve secilmiyirSayfanin en ustunde kullanici adiniz yaziyor ya hani..
O kisma tiklayinca bir panel cikacak..
O panelde avatar yazan yere tiklayin
Yukleme yapin ve tamama tiklayin..
Mrb öyle yapıyorum ama dosya seç diyor hic bir fotoğraf çıkmıyor olmuyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
Linke tıklayın, açılan sayfada avatarınızı göreceksiniz, yanındaki "Avatar resmini değiştirmek için tıklayınız..." yazısına tıklayıp değiştirin ve sayfanın en altındaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basın, avatar değişecektir.
Siteye bilgisayar, tablet veya cep telefonuyla giriyorsunuz değil mi? Koymak istediğiniz avatarı önce kullandığınız cihaza kaydetmeniz lazım.Mrb öyle yapıyorum ama dosya seç diyor hic bir fotoğraf çıkmıyor olmuyor
Cep telefonu ile giri yorum avatar resmi ni nasıl kaydetcemSiteye bilgisayar, tablet veya cep telefonuyla giriyorsunuz değil mi? Koymak istediğiniz avatarı önce kullandığınız cihaza kaydetmeniz lazım.
Bnde de. Ir türlü olmadı dosya seç diyor seçil mi yorBende de aynı sorun
.
Önce Google görsellerden kendinize avatar bulmalısınız, bulduğunuz avatarın üstüne gelip basılı tuttuğunuzda görüntüyü kaydet gibi bir yazı çıkması gerekiyor, avatarı kaydedeceksiniz sonra da sitede verdiğim link üzerinden seçip avatar yapacaksınız.Cep telefonu ile giri yorum avatar resmi ni nasıl kaydetcem
Sagolunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
Linke tıklayın, açılan sayfada avatarınızı göreceksiniz, yanındaki "Avatar resmini değiştirmek için tıklayınız..." yazısına tıklayıp değiştirin ve sayfanın en altındaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basın, avatar değişecektir.
Siteden girince olmuyor ama google dan girince yaptım sonundaÖnce Google görsellerden kendinize avatar bulmalısınız, bulduğunuz avatarın üstüne gelip basılı tuttuğunuzda görüntüyü kaydet gibi bir yazı çıkması gerekiyor, avatarı kaydedeceksiniz sonra da sitede verdiğim link üzerinden seçip avatar yapacaksınız.
Düzeldi şimdi değil mi?Siteden girince olmuyor ama google dan girince yaptım sonunda
Olmuyor işte yine deÖnce Google görsellerden kendinize avatar bulmalısınız, bulduğunuz avatarın üstüne gelip basılı tuttuğunuzda görüntüyü kaydet gibi bir yazı çıkması gerekiyor, avatarı kaydedeceksiniz sonra da sitede verdiğim link üzerinden seçip avatar yapacaksınız.
Gooleye girip kadınlar kulubune giris yazıyorum sonra ordan kendi hesabıma girdim değiştirdim oldu yani yaptimSiteden girince olmuyor ama google dan girince yaptım sonunda
Düzeldi şimdi değil mi?