• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kadınlar kulubunde kac saatınızı gecırıyorsunuz

kadınlar kulubunde ortalama kac saat gecırıyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
en fazla 4 saatim burda geçiyor daha fazla kalırım ama boyun ağrılarım oluyor onun için 3 veya 4 saat

Bilmem benimde herhalde 6-7 saat oluyordur.....

ayni anda hem is hem net bazen böyle oluyorum kafamçokkarıştı
tabi caktirmamaya calismak ayri bi konu...

valla çok zaman geçiriyorum..netin dökümünü alırlarsa işten olucamsırnaşık şey

seviom burayı..hatta bugün bi arkadaşım ne var bu sitede bu kadar etkileniyosun olaylardan hiç çıkmıyosun dedi ben de dedim ki hayata dair herşey mevcut ne yapım dayanamıyorum...:sm_cool::1rolleyes:

iyi ki varsınız...:1hug:a.s.

ahhh ahhh ömrümüü yiyor burasi yakinda almanca sinavimm varr burdan ayrilamiyorumm oyuzden sinifta kalicam yaaaa

sadece uyumak ıcın cıktıgımı dusunursek hıc cıkmıyorumda denılebılır :(
gunduz 12 den sabahın 04'e kadar burdayım :S

walla girdiğim 3 siteden biri zaten ama en fazla vakit gecirdiğim site günde kac saat nete giriyorsam o kadar saat kk deyim :)

arkadasları da baımlı yapıcammm

zeta yalan solemee :mymeka: saat 4 olmamıs ama sen yoksunnn :mymeka:

ben evde olup uyumdığım herrr sanıye burdayım vallahı kac saat edıyo bılemıcem uff boynum bır tutulmuskıı sormayın ayyyyy

çıtırt etti of oh beeee rahatladım bır ıkı saat daha kalabılırım sımdııı jeyyar kireçlenirsem Kazen fonundan karşılıycam hastane gıderlerını :roflol:jeyyar

ben bu kk yüzünden yakinda hastanelik oluncaya kadar dayak yiyecem..... :roflol:yatagin yüzünü unuttum nerdeyse:bbo:hic cikmiyom burdan

Back
X