İçelim deynep'cimBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme @yamukprenses @nananais @ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir @philosophy M minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia @Eses07 @Bilgece @Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
Aklıma geldin ama yazmayı unutmuşum canımBeni al listene:)))
O bakışlar ne öyle ,yine neyin peşindesinİçelim deynep'cim
O halde kahve saatin de seninlede bir kahve içmeliyizz:)))Ben @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 [USER=651208]@Feraceli @COLIN birkaç kişi daha vardı ama aklıma gelmedi [/USER]
Birşey yok sadece kahve içeceğizO bakışlar ne öyle ,yine neyin peşindesin
Romantik sokağımmm... Senin o günki kahve davetin vardı ya.. Kızlar sokakda toplaştık:)) Ne iyi ettin de bizi bir araya getirdin sayende beraberce koyu sohbet etme şansımız oldu:)) Bir araya tekrar gelmeliyiz:))
Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme @yamukprenses @nananais @ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir @philosophy M minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia @Eses07 @Bilgece @Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
Hiç sohbetimiz olmadı Onunla,fazla tanımıyorum.Onu da sen getirirsin gelirkenBu liste harika olmuş.. bir deSare Lavinya yi eklersek tamamdir :)
Kahveler bendennn:)))))))))))Aklıma geldin ama yazmayı unutmuşum canım
Hiç sohbetimiz olmadı Onunla,fazla tanımıyorum.Onu da sen getirirsin gelirken
Pasta borekte isterim :))
Çayla yırtacağını mı sandın?Çay benden içelim canım
O var zaten listemde
O var zaten listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?