Ben biliyorum sen ekersin beniSimdiden erken canım bizim hangi ay izine çıkacağımiz belli değil
Aa kızdım bak şimdiBen biliyorum sen ekersin beni
Buluşalım kız.ozelden ben bulunduğum semti söylerim.sana.Aa kızdım bak şimdi
neden ekeyim kuzum seni.
Hem bebisler de beraber oynarlar :)
Mazef bizimkilere yakınsan valla buluşalım bu yaza
Olur :)Buluşalım kız.ozelden ben bulunduğum semti söylerim.sana.
Kız marga yarışma yapmıyor musun artık
Bende yapmadım daha kahvalti gel içelim kahvemizi
Kuzum suan icin yokKız marga yarışma yapmıyor musun artık
Bendeeee hepinizle ve seninlexpreiaZ Salliala ya se min passionete LeYLa_21 tsefem28 Enfal97 @Hayalci_almina denizege34 elmol ve diğer ateş topiği sakinleri ile
Valla ne de guzel olurdu keske hepimiz ayni sehirde olsak bir araya gelsek dertlessekxpreiaZ Salliala ya se min passionete LeYLa_21 tsefem28 Enfal97 @Hayalci_almina denizege34 elmol ve diğer ateş topiği sakinleri ile
Aynen bende seninle ve tüm topicteki kızlarla içmek isterdim çayxpreiaZ Salliala ya se min passionete LeYLa_21 tsefem28 Enfal97 @Hayalci_almina denizege34 elmol ve diğer ateş topiği sakinleri ile
OyyxpreiaZ Salliala ya se min passionete LeYLa_21 tsefem28 Enfal97 @Hayalci_almina denizege34 elmol ve diğer ateş topiği sakinleri ile
Eyvallah kuzu :)) aynen bi cay iceydik iyi olurdu.
Cay icmek istesem kiminle icmek isterdim dusuneyim hmmm..
En cok
@Nur1835
KK nin radyosunda tanistigimiz gunden sonra hayatima giren iyi kotu her animda yanimda ve yakinimdaki insanlardan daha yakin olan nurumla cay icmek isterdim.
Sonrada kac senedir birlikte bir derdin ortakligini yaptigimiz topik arkadaslarimin hepsiyle. Bisey basaramadim belki ama cok guzel insanlar kazandim. Bundan sonra basarsamda kopamam sanirim onlardan
@asumanzeynep
@74FRIDA
YENA
@kasimpati35
@y.o.l.c.u
@nhtylz
@nursena
@dafi
@dayko
Eskilerden de cay icmek istediklerim var.
@Elif ......ablalarin en ablasi :)
@smeagol....yilangoz :)
Yagmurun_kizi ....benim icin hala esracadi cemre deryali uclusu :))
@buzdevri...... Inceligi ve dusuncesiyle kotu bir animda hayatima giren arkadaş :))
@Mune.... Adini duyup tirsmadigim tek mod
Hatirlayamadigim bir cok kisi....
canımsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?