- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Geldim geldim biraz gecikmeli beş çayım olsun buda sagol bebegim
Geldim geldim biraz gecikmeli beş çayım olsun buda sagol bebegim
O çay soğumuştur zamanında çağırsaydın kekimi de alıp gelirdim hıh
O çay soğumuştur zamanında çağırsaydın kekimi de alıp gelirdim hıh
Üfff çok banalAbov sen istersinde bn sana yeni çay yapmazmiyimm hicciki dakka ya hazir olur hem sana anlatacaklarimvar artık sana olan aşkımı içimde tutamıyorum
Üfff çok banalpat diye söylenir mi hemide mesajda kararım olumjujj yeni taliplerimi bekliyorum mümkünse latte yapmayı bilenler önceliğimdir
Ya amasuan bütün hayallerim yıkıldı hemen bdvye kosmaliyimmm bn kaçar bdvye
Gel gel şaka baptım gayfe içek
Bende kek yaptım off hem yakışıklıyım hem hamaratAyyy işte hayatımın aşkı yaşasın prensimi buldum istelatte iki dakka ya hazır
Bende kek yaptım off hem yakışıklıyım hem hamarat
Kalmadı benim gibisi
AhahahaKalmadı kalmadı :)) kız Allahtan evli değilsin kocan gorse senden hoşlandığımi ,aman Allahım o zmn nelere kacarim )
Ahahahaevli olmadığıma şükrediyo hain arkadaş
Sen beni nasıl aldatırsın he.... şlak şlak şlakkkBende kek yaptım off hem yakışıklıyım hem hamarat
Kalmadı benim gibisi
Sen beni nasıl aldatırsın he.... şlak şlak şlakkk
Ha ha haya hayatım sandığın gibi değil sadece bi çay içtik hem ben istemedim çayı zorla ağzıma dayadıSen beni nasıl aldatırsın he.... şlak şlak şlakkk
No no noo sizi dinlemiycim beni aldattiniz hemde an yakın ardasım ve sevdigim adam nayır nayırr buna katlanamamAbooovvv basildikanlatabilirim sandığın gibi değil bi dinle
Sus daha konusuyoHa ha haya hayatım sandığın gibi değil sadece bi çay içtik hem ben istemedim çayı zorla ağzıma dayadı
Ya bi arkadaşım yazmışSus daha konusuyo
Gözlerimle gördum timim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?