- 13 Ocak 2020
- 46.696
- En iyi cevaplar
- 2
- 182.133
- 598
- 34
Limonlu çaylara da dil çıkarayımHassas noktamdan vurarak kendini biraz daha sevdirdin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limonlu çaylara da dil çıkarayımHassas noktamdan vurarak kendini biraz daha sevdirdin![]()
Cook gec gordum ablacm coook tsk ederim yarin insallah ben davet edeyim seni kahveyeEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
@Casper25
@mehlika nur
@Youlost16
@_Gulnihal_
@Gsyabk
merve
Judy_K
@Calciferr
:)) cımbızı yokkenden biliyoruz onuMune Kahvede gideri var bence
@Nevreste,Jenna16 ,
Blue_Peri , @Canfeb ,@_CaNanSu_ ,@-cantanem- ,@Nana ,
Elhan , @Lilimam ,@Bal0ncuk,
Bonus , @Hazal ,
Mune , @Rakika ,@Zipzip-, @ZuhalYildizi, @deynepnaz, @Minik Meleklerim, ay unuttuğum var mı ki bilemedim
![]()
Bu kadın içtiğimiz çayı kahveyi de zehir eder diye düşünmeden adımı yazdığınız için
Tabiiiki canımcımEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
@Casper25
@mehlika nur
@Youlost16
@_Gulnihal_
@Gsyabk
merve
Judy_K
@Calciferr
Bonuscanim ,şahane olur
Tabi kimalipina mle
kk birinci noteri ımla
terliksuu mla bir ömür içsem doymam kahvelere
Can dostlar![]()
Eveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
@Casper25
@mehlika nur
@Youlost16
@_Gulnihal_
@Gsyabk
merve
Judy_K
@Calciferr
Kahveyi puskurttururuz birbirimize oyun ederiz ha ha
Seninle her şeye varımiçelim tabisikahve keyfi ,balkonda ,serin serin en sevdiğim
![]()
O artık benim kollarım daTakıma gelsene çok güzel![]()
Vermem kimselere benimsinTakımlara ayak uyduramıyorum artık free takılmaya devam![]()

yaaSeninle her şeye varım
O artık benim kollarım da
Vermem kimselere benimsin![]()
Püskürten temizler karışmam
Çok gülerdik çoook![]()
ben sana hayat üpücüğü veririm![]()