Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çayla yırtacağını mı sandın?O kadar güzel pastalar ,kekler,tatlılar yapıyorsun yap bir tane,çayı ben demlerim.
![]()
Benim listenin arasına sıkış,farkedilmezsinBenimle içmek isteyen yohh mu yani![]()
İçelim kuzumBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste
nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme
yamukprenses N Nana E ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir
philosophy M minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia
Eses07 @Bilgece
Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi
mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
Her zaman bebegiimm büyük bir zevkle :)
Traliçe alsam olur mu
Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste
yamukprenses N Nana E ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir
Eses07 @Bilgece
mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
![]()
![]()
![]()
![]()
he hee sende sıyrıldın aradan:))Onlar kendilerini biliyolar![]()
Memnuniyetle...çay, kahve herşey içebiliriz :)Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste
Eses07 @Bilgece
![]()
![]()
![]()
![]()
Sensiz olmaz sen zati şeref konuğusunnn:)))Benimle içmek isteyen yohh mu yani![]()
mugehatun ile kocaaa bi demlik cay icmek isterdim... yorumlari beni gulumsetiyorsa muhabbet etmek bana cok coook daha iyi gelecektir eminim...