Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonraa @braindamage ve tabiki tatlı mı tatlı arkadaşımMinikPiranha ,sonraa @Dionee ,@Saksi_Degilim_Ben ,@lavantakokulusandık,@Margarikotin :)
![]()
Evet yaHeheh sağol tatlım
Magneti unutmuşuz ya biz![]()
Aaaaa Eses canım inşallah nasip olur bir gün oturup sohbet etmek,çay kahve içmek inşallah. İstanbul'a yolun düşerse beklerim canım
Evet canım yaa ne güzel olmuştu o zaman unuttuklarım olmuştu yine olmuş şimdiRomantik sokağımmm... Senin o günki kahve davetin vardı ya.. Kızlar sokakda toplaştık:)) Ne iyi ettin de bizi bir araya getirdin sayende beraberce koyu sohbet etme şansımız oldu:)) Bir araya tekrar gelmeliyiz:))
Canıııımmmm hemen geliyorum kahveye çaya pastalar da benden
Teşekkürler listen bayagi kalabalıkBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
@Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx-Kristal- @yamukprenses @nananais E ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia
Eses07 @Bilgece
Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis
bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz
sessizsokak
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
İyi fikirmiş
Annaştık :)MinikPiranha tabii ki olurum hem de seve seve Ama once den Janet verirseniz hafts ici plural izin alirim.
Cok tesekkur ederimmmmm@hilos_lalisshebetsys
BOASK
-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa-
ku_zu_cuk_la_rim @Ahter-i Dunbaledar
ipekccee @avucdolusudua
mycherie
aybukediyar
nehirnil111
seker000
PembeLokum
Akşam misafirlerimi ağırladım,sıra sizde![]()