- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Layklamış seni. Hadi yine iyisinBu bir kontrol mesajıdır. Duruma göre agliyciym.
Pamuklu tercihimdir.Alerjım vardaDon kırmızı çizgimiz.
Layklamış seni. Hadi yine iyisin
Kurtlarla koşan kadınlar efsane bir kitaptır. Tam da söylediğiniz konu üzerine.Bir kesim zannediyor ki, biri konu açsın da şununla eğlenelim diye gezen bir grup var.
Halbuki, insanlar aynı görüşte olabilir, aynı şeyi bu konuda savunup alt konuya geçtiğinde taban tabana zıt şey için kalem atışması yapıyor olabilirler.
Saygı baki olduğu sürece, ister grup olsun ister düşman, fikrini başkalarına beğendirme zorunluluğu yoktur.
Aslında olan; biraz hayata rahat bakan, premaes olmayıp soran, sorgulayan, araştıran ve sesi çıkan kadınların, toplum normlarınca ötelenmesini burada da yaşaması.
Tam da bu konu açılırken yine fişlenmeye çalışılan kadınlar gibi yani…
Bir Çin atasözü derki; kakaon hakiri sokomoyu tokaji; anlamı: Ne kadar dönersen dön g.t yine arkadadır.Karen Horney derki her insan nevrotiktir. Esas korkulması gereken ipin diğer ucu psikotizmdir. Ben demiyorum vallahi kitaplar diyor.
Haydi söyleHerkes biliyor ama kimse söylemiyor.
En sonunda ben söyliycem linççileri
Onu nasıl sevdiğimiiiiiHaydi söyle
Benim gibi ponçik bir gadınin bu listede ne işi var püü
asıl doğru yorumları devamlı burda olan üyeler yapıyor konu açanlara.geçmişte yazdıklarını da biliyorlar çünkü doğru değerlendiriyorlar.geçmişi karıştırma diyenler olmuş.ee eski konusunda eşim ağzımı burnumu dağıttı yazıyor.yenisinde basit bir sorun anlatıyor eşiyle ilgili .eskiler karıştırılmaz mı?bir konuda çocuğu hiç görmedim diyor.diğer konuda annesine oğlundan hamileyim diyeceğim diyor.buyur burdan yakEvet ya arada kaynadim konu sahibine hak vermiyorum sitede vakit gecirdikce oyle olmadigina dair yorumjm var hatta baslarda biri beni yanlis alintilamis ama yanlis anladi galiba bazi uyeler
Sen iş buldunmu :)Konu gelip dona dayandıysa artık dağılabiliriz bence. Bundan sonrasının iyi yerlere gittiğini görmedim
Seni gördüğüm zaman.Onu nasıl sevdiğimiiiii
Ya bibi dur allasenBenim gibi ponçik bir gadınin bu listede ne işi var püü
Dilim neden tutulurSeni gördüğüm zaman.
Dedi ve çarpıldıBenim gibi ponçik bir gadınin bu listede ne işi var püü
Ben iş mi arıyordum? Benim niye haberim yok bundan?Sen iş buldunmu :)
Off tamam itiraf ediyorum bendim lincci gsgshsvsvHerkes biliyor ama kimse söylemiyor.
En sonunda ben söyliycem linççileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?