- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Ben nasıl yorum yapıyor muşun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nasıl yorum yapıyor muşun
Ve gelir beni siz varettiniz nidasiBen halkın kendiyim zaten.![]()
Üzümlü ve cevizli olanını seviyorum benBasit bir memuruz yahu. Belediye ekmekten portakallı top ekmek de alıyoruz.
Insallah giydıgınız seyle mutludunuzdur.Benımkı pamuklu olmayınca alerjı yapıoKaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyımama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".
![]()
Ağırbaşlı uslu.Ben nasıl yorum yapıyor muşun![]()
Pişik olursunuz.Kaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyımama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".
![]()
Kodummu oturtmali yorumlarBen nasıl yorum yapıyor muşun![]()
Ağırbaşlı uslu.![]()
Kendi başıma özerk bir yapıyımOle hatırlıyorum :):)Bak arkadasların nasıl şasırdı bu duruma.Grup mu kurdunuz dogru soyle
Yıl olmuş 2021 hala bu devirde don giyen mi varmış? Ne kadar banalKaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyımama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".
![]()
Ben yazdım valla bildiklerimi.Eee kim bu linççiler o zaman?
Herkes bir ağırbaşlı bir uslu![]()
Ağırbaşlı uslu.![]()
Hangisi hangisiiiiiiKodummu oturtmali yorumlar
şimdi aklıma takıldı gece gece.niye bu kadar eğitimle hala ortaokulda rehberlik öğretmenisiniz?sizce bu bir başarısızlık değil mi?bu siteyle uğraşacağınıza buna odaklansanızPişik olursunuz.![]()
Amin amin cümlemiziNeyse konu sahibem iyi geceleryanlız olmadığımı bilmek de güzeldi vallahi mutlu oldum. O kesimden Rabbim bizi korusun
![]()
Benim dediğim.Hangisi hangisiiiiii![]()
Oooooo linccimiymisizBir geyik topiği varmış, linçci tayfa hep oradaymış, onlar kendini biliyordur![]()