- Konu Sahibi yexsxxsxim
-
tabi ki fikir alış- verişi yaptığımız herkes bizim arkadaşımızdır
ama mutlaka özel yeri olan arkadaşlarımız da vardır
sormak istediğim buydu?
cevabınız güzel ama biraz genel olmuş
hehehe canım bacım benim olumunekankayizsmilebenimde en iyi arkadasım december çok tatlı hatun o yawolumunekankayizsmile
hehehe canım bacım benim olumunekankayizsmile
ben düşünüyom da ilk kimdi diye hmm. CADIARZU eskiden sohbet anasayfadaydı, ordan geceleri sürekli konuştuğum cilekk vardı, hala seyrek de olsa görüyorum. eskilerden aklıma ilk gelen o. öle derin bişi yoktu arkadaşlık namına ama sohbeti güzel biriydi. o anasayfa sohbetleri başkaydı gerçekten :)
Ana sayfadaki sohbet paneli neden kaldırıldı acaba?
Orada dostluklar pekiştiriliyordu sanki,karşılıklı sohbet yorumlardan daha etkili olurdu bence kaydirigubbakcemile5
Arkadaş listemde herkes olabilir..dileyen teklifde bulunur ya da ben bana sıcak gelen yorumlara göre tercihde bulunabilirim.Yukarda bir arkadaşın dediği gibi (bak arkadaş diyorum ama listemde yok o kişi)kendisine yorum yazdığım,fikrine katıldığım herkes burada arkadaşımdır.
kimlerin erkek olduğunu anlamak zor deil, üyelik alıyo hemen ilk konu cinsellik, akıllarını bi taraflarıyla bozmuşlar...sırf anasayfadaki sohbet paneli değil, sitedeki pek çok bölüm kalktı zamanla. ben gelmeden önce de eminim benzer şeyler olmuştur. sebep her zamanki gibi suistimal. anasayfadan ayrı bi sayfaya taşınmıştı sonradan sohbet, ama onunla da başa çıkamadılar şimdi o da yok. çok fazla erkek giriyodu son zamanda. site duruyo ya ona şükür sempatiksalakcinni
benim ilk arkadaşım deildi ama ERVAcım benim, gerçekten çok iyi arkadaş olduk, hatta normal zamanlarımızda telefonda konuşuyoruz, msnde yazışıyoruz, hatta beraber bi face sayfası bile açtık; gerçek bi dost benim için...
hayır bi kere asıl sen destek oldun bana; kimseye anlatamadığım şeyleri sana anlattım, rahatladım senle konuşunca... inş buluşucaz da canım, hem de iyi günlerdeopuyorumnanaktancnm bnm :) bnm ilk arkadaşımsın...
zor zamanlarıma yetiştin,destek oldun yoldaş oldun,akıl verdin.
bıkmadan dinledin dinliosunda...
ALLAH bize buluşmayı nasip eylesin inş.
bu kötü günlerde değil iyi günlerde de birlikte olalım inş...
duygu duygu duyguuuu :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?