kadınlar kulubündeki arkadaşlıklarımız

yexsxxsxim

*dışı buz içi b@l’ım*
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
968
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar!!!!!!:sm_cool:
gerçekten merak ettim ve öğrenmek istiyorum...
[I][/I]kadınlar kulubündeki ilk arkadaşınız kimdi? Ve neden o kişiyi tercih ettiniz? Arkadaş listenizi hangi kriterlerlere göre belirlediniz?
Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim:1hug:

böyle bir konuya yazdığımı hatırlıyorum ama sanada yazayım...
ben kk da o yada bununla arkadaşım diyemiyorum çünkü burada fikir alış verişi yaptığım herkesi arkadaşım olarak görüyorum..ayrım yapamam.arkadaş listeme isteyen herkes gelebilir bence bir mahsuru yok...
sevgiler...

tabi ki fikir alış- verişi yaptığımız herkes bizim arkadaşımızdır
ama mutlaka özel yeri olan arkadaşlarımız da vardır
sormak istediğim buydu?
cevabınız güzel ama biraz genel olmuş

ilk arkadaşım forever di........
haşimatoyu araştırırken bulmuştum siteyi foreverde haşimatoluydu o konuda dr lar hakkıında konuşurken bana kendi dr unu önerdi ........öyle işte arkadaş olduk.
ben hala burdayım ama o sonsuza kadar banlandı......
keşke kendini siteye bu kadar kaptırmasaydı...:
sm_confused:

tabi ki fikir alış- verişi yaptığımız herkes bizim arkadaşımızdır
ama mutlaka özel yeri olan arkadaşlarımız da vardır
sormak istediğim buydu?
cevabınız güzel ama biraz genel olmuş

evet genel bir cevap verdim çünkü arkadaşlarımın arasında özel diye ayıramam...gerçekten hepsinin yeri farklı....
ilk saruböcekimi,lalemi,özgürcemi ve foreverımı hatırlıyorum ama şimdi liste çok uzun ve hepiniz benim için çok özelsiniz...
sevgiler...

Son düzenleme:
Benim için en özel arkadaşım olan muhterem şahsiyetle önce birbirimize girmiş akaaabinde harika bir dostluğa temel atmış idik...
Kendisi Böceqlerin en Sarusu olur... tatlicadiarzu

bnm henüs öyle sürekli sohbet ettiğim falan bi arkadaşım yok...zaten ne kadarlık üyeyimki herşey zamanla olur..ama tabi fikirlerini düşüncelerini olaylarda verdiği tepkileri beğendiklerim var...

benim ilk arkadaşlarım diyet grubundaki kızlardı sonra grup dagıldı onlardan kimse kalmadı sonra zemusla muhteşem bi dostluk kurduk ama o artık girmiyor siteye msn dede hiç yok sanırım netini kapattırdı ..daha sonra satrapi çenebazım ecinnilibarones dilarem ve tuce yle süper bi arkadaşlık kurduk .halen görüşüyoruz ..
ama songülünde dedigi gibi arkadaş olamasamda kk da çok begendigim yorumlarını zevkle okudugum bir sürü kişi var..herkesin yeri ayrı güzel..

benim ilk arkadaşım deildi ama ERVAcım benim, gerçekten çok iyi arkadaş olduk, hatta normal zamanlarımızda telefonda konuşuyoruz, msnde yazışıyoruz, hatta beraber bi face sayfası bile açtık; gerçek bi dost benim için...

benimde en iyi arkadasım december çok tatlı hatun o yawolumunekankayizsmile
hehehe canım bacım benim olumunekankayizsmile

ben düşünüyom da ilk kimdi diye hmm. CADIARZU eskiden sohbet anasayfadaydı, ordan geceleri sürekli konuştuğum cilekk vardı, hala seyrek de olsa görüyorum. eskilerden aklıma ilk gelen o. öle derin bişi yoktu arkadaşlık namına ama sohbeti güzel biriydi. o anasayfa sohbetleri başkaydı gerçekten :)

hehehe canım bacım benim olumunekankayizsmile

ben düşünüyom da ilk kimdi diye hmm. CADIARZU eskiden sohbet anasayfadaydı, ordan geceleri sürekli konuştuğum cilekk vardı, hala seyrek de olsa görüyorum. eskilerden aklıma ilk gelen o. öle derin bişi yoktu arkadaşlık namına ama sohbeti güzel biriydi. o anasayfa sohbetleri başkaydı gerçekten :)

Ana sayfadaki sohbet paneli neden kaldırıldı acaba?
Orada dostluklar pekiştiriliyordu sanki,karşılıklı sohbet yorumlardan daha etkili olurdu bence kaydirigubbakcemile5
Arkadaş listemde herkes olabilir..dileyen teklifde bulunur ya da ben bana sıcak gelen yorumlara göre tercihde bulunabilirim.Yukarda bir arkadaşın dediği gibi (bak arkadaş diyorum ama listemde yok o kişi)kendisine yorum yazdığım,fikrine katıldığım herkes burada arkadaşımdır.

Son düzenleme:
Ana sayfadaki sohbet paneli neden kaldırıldı acaba?
Orada dostluklar pekiştiriliyordu sanki,karşılıklı sohbet yorumlardan daha etkili olurdu bence kaydirigubbakcemile5
Arkadaş listemde herkes olabilir..dileyen teklifde bulunur ya da ben bana sıcak gelen yorumlara göre tercihde bulunabilirim.Yukarda bir arkadaşın dediği gibi (bak arkadaş diyorum ama listemde yok o kişi)kendisine yorum yazdığım,fikrine katıldığım herkes burada arkadaşımdır.

sırf anasayfadaki sohbet paneli değil, sitedeki pek çok bölüm kalktı zamanla. ben gelmeden önce de eminim benzer şeyler olmuştur. sebep her zamanki gibi suistimal. anasayfadan ayrı bi sayfaya taşınmıştı sonradan sohbet, ama onunla da başa çıkamadılar şimdi o da yok. çok fazla erkek giriyodu son zamanda. site duruyo ya ona şükür sempatiksalakcinni

sırf anasayfadaki sohbet paneli değil, sitedeki pek çok bölüm kalktı zamanla. ben gelmeden önce de eminim benzer şeyler olmuştur. sebep her zamanki gibi suistimal. anasayfadan ayrı bi sayfaya taşınmıştı sonradan sohbet, ama onunla da başa çıkamadılar şimdi o da yok. çok fazla erkek giriyodu son zamanda. site duruyo ya ona şükür sempatiksalakcinni
kimlerin erkek olduğunu anlamak zor deil, üyelik alıyo hemen ilk konu cinsellik, akıllarını bi taraflarıyla bozmuşlar...

benim ilk arkadaşım deildi ama ERVAcım benim, gerçekten çok iyi arkadaş olduk, hatta normal zamanlarımızda telefonda konuşuyoruz, msnde yazışıyoruz, hatta beraber bi face sayfası bile açtık; gerçek bi dost benim için...

cnm bnm :) bnm ilk arkadaşımsın...
zor zamanlarıma yetiştin,destek oldun yoldaş oldun,akıl verdin.
bıkmadan dinledin dinliosunda...
ALLAH bize buluşmayı nasip eylesin inş.
bu kötü günlerde değil iyi günlerde de birlikte olalım inş...
duygu duygu duyguuuu :lepi:

cnm bnm :) bnm ilk arkadaşımsın...
zor zamanlarıma yetiştin,destek oldun yoldaş oldun,akıl verdin.
bıkmadan dinledin dinliosunda...
ALLAH bize buluşmayı nasip eylesin inş.
bu kötü günlerde değil iyi günlerde de birlikte olalım inş...
duygu duygu duyguuuu :lepi:
hayır bi kere asıl sen destek oldun bana; kimseye anlatamadığım şeyleri sana anlattım, rahatladım senle konuşunca... inş buluşucaz da canım, hem de iyi günlerdeopuyorumnanaktan

benim ilk arkadaşım loading
çooookk şey paylaştık canım arkadaşımla olumunekankayizsmile bıkmadan usanmadan dinlerdi dertlerimi kaydirigubbakcemile3 ahh kıyamam yaa :1hug:
doc var, prenses ablam benim olumunekankayizsmile onun düşüncelerine,empati kurmasına,olaylara dışardan bakabilmesine bayılıyorum boshayallersmile
fascination olumunekankayizsmile ölümüne kankoşuz kaydirigubbakcemile5 o benim bi tanecik süslüm bayanssulusmile çok ortak noktamız var
htcvlkn kaynanaşımla ortak arkadaşımız kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

Back
X