Kadınlar Kulübüne girişimin 3. yılı bitti.

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
Bu gün siteye girişimin 3. yılı bitti.
Kutluyorum kendimi ....Kek yaptım çayımı demledim içiyor, yazıyorum bir yandan ..

Dışarı çıkmayı sevmediğim için evde oyalanacak bir sürü şey bulur oyalanırdım . Ev işleri, yemek, el işleri, kitap okumak, her hafta en az bir kere sinemaya giderim, parkta dolaşmayı, doğayı seyretmeyi severim.

Buna rağmen büyük bir boşluk vardı ruhumun derinliklerin de. Arkadaşlarım kurslara gitmeyi önerirdi hiç istemez, gitmezdim. Arkadaş toplantıları bile beni tatmin etmezdi, bir müddet sonra onlara da gitmemeye başladım

Çok sevdiğim canım arkadaşlarımı kaybedince sanırım etkilenmiştim zor toparlanacaktım

Doktora bile gittim, bana “Bir uğraş bulmamı” önerdi, benim nelerle uğraştığımı bilmeden. Anlattım “ Öyle değil, çok çok huzur bulacağın bir uğraş” dedi

Bulamadım uzun yıllar. Boş geçen yıllar diyorum şimdi

Paşa 07 bir gün bana burayı tavsiyesi üzerine, sevgili eşim sürpriz yapmış, beni bu canım kulübe kaydetmiş. Önceleri yadırgadım, çekindim sonraları yavaş yavaş alıştım. Alışmak ne kelime İçim içime sığmıyordu ...

Ben huzur bulacağım yeri bulmuştum. İşte DR’un demek istediği bu olmalıydı.

Eşime özverisinden dolayı sık sık teşekkür ediyorum.
Sanırım o yılları hatırlayıp şimdi oh! Rahatladım diyordur:):)

Sürekli sitedeyim ama asla işlerimi aksatmıyor, işlerim bitmeden siteye girmiyorum. Açık vermek yok neme lâzım

Şimdi mutluyum, huzurluyum, daha sağlıklıyım burayı çok seviyorum ..

Siteyi bize sunan Kazen ve Curly... Her şey gönüllerince olsun. İYİ Kİ VARLAR

Yeşilim burayı ve sizi seviyora.s.

ablacım inşallah bende böyle 3 yıllar,4 yıllar kutlaması yaparım...
gerçekten KK iyiki var,artık hayatımızın bir parçası oldu...
açamadığım zamanlar,aklım kalıyor,neler oldu,nasıllar diye..
çok güzel ve faydalı bir tiryakilik yaptı bize...
sitenin kuruluşuna emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ediyorum,sizin sayenizde...
ve size nice nice yıllar diliyorum...
İyiki KK var...
İyiki siz varsınız...
sevgiyle kalın,çok öpüyorum...

benimde bugün, 1.yıl,5.ay,9.gün oldu.
tanıdıklarım,arkadaşlarım hatta eşim bile şikayetciler.dünyası kk oldu diye.msn de görüştüklerim,selam demeden yine kk damısın diye söze başlar oldular.onlar için kuma görevi yapıyor sanırım ama benim için bir okul gibi oldu.çok sevdiğim, eğlendiğim,paylaştığım,öğrendiğim,sırasında üzüldüğüm her yönüyle bana haz veren bir yer .gözümle birlikte ilk yaptığım,pc de acmak oluyor.sık kullananlardan direk burdayım.öyle bağımlılık yaptıki,kaç tencere yemek yaktığımı ben bilirim.artık ocağa yada fırına koyduğum şeyler için,zamanını ayarlayıp saat kurar oldum.yaktığım yemekler kazen ve curly için ödülmü yoksa ceza mı kestiremedim ama benim kazandıklarım,zararımdan çok.sevdiğim,sevildiğim dostlarım oldu.:lepi:
eşim kızıyor,ikiyıllık net anlaşması varya,o bitince tekrarlatmıcam diye sözler söylüyor.korkum o.sizlerden ayrı kalmak.oğlum ,
---anne sen meraklanma ben ne yapar eder,seni bundan mahrum etmem
diyor. inşallah oğlum ve ben galip gelirizde.sizlerden uzak düşmem.
sizleri çok seviyorum hemde çooooooookkkk :enbuyukkk:a.s.

gün saymıyorum ama mutluyum.. site rahatlatıyor.. sınıyor deniyor sabrı yontuyor.. gelişip yenileniyor insan.. tabakalrını kırıyor.. tabularını yıkıyor.. yeni biri oluyor..
ne kadar çok insanla paylaşılırsa o kadar gelişim olur.. biz şanslıyız.. site güven veriyor..

hayırlı olsun yeşilim daha nice yıllara dostlukla

ablacım ne güzel ifade etmişsin...
yüregine sağlık
hani bazı üyeler vardir ya
pek bi muhabbetin olmasa da içten içe seversin saygı duyarsin
forumda online oldugunu gorunce gizlice sevinirsin
sen öylesin benim için
sanirim tulişin sen yokken senin hakkinda anlattigi o guzel şeyler etkili oldu bunda
Allah senin eksikliğini göstermesin KKda
iyi ki varsın
daha nice 3. yıllara inşallah :içelim:

HAYIRLI OLSUN DAHA NICE YILLARA BEN YENI UYE...sayılırım...
ısallah bızde...o yılları goruruz...
ıyıkı kk var...rahatladıgım ve ınsanlarla ...paylasım yaptıgım bır form...
ıyıkı sızlerde varsınız....nıce uzun uzun...yıllara..

Ben fazla yazmasamda, burlarda ne var ne yok diye bakmadan gecemiyorum iste ...

Tahminimce bir cok arkadasimiz da benim gibi düsünüyor ...

Burasi tam bir bagimlilik yapiyor ve neden biliyormusunuz?

Cünkü sizin gibi olgun agirbasli ablalarin sayesinde bu site böyle ... sizin gibi bir kac ablalar yine var ... isim vermek istemiyorum simdi, yoksa birini unutursam eger, ötekine ayip olur ...

Her neyse uzun lafin kisasi ...

Bende sizi tebrik ediyorum, cok güzel paylasimlar sagladiginizdan dolayi ... :1hug:

Yeşilim ablam daha nice senelerde beraber olmamız dileğiyle Şeniz

Ne mutlu sana ne mutlu bize :asigim:

Burası o kadar ilginç biyer ki hiç tanımadığımız insanlar bizim derdimizi dinliyo,yardımcı oluyo veya biz onlara yardımcı oluyoruz.Birbirimizden fikir alıyoruz hiç görmesekte duymasakta birbirimizi saygı ve sevgi içindeyiz :asigim: Benimde bu ay tam bir yıl oldu :1rolleyes: İnşallah hayat boyu :enbuyukkk: hiç ayrılmayız

Yeşilim ablam nice 4-5-6 ...senelere işallah
emeğine anlayışına sevgine hürmetine sağlık
iyiki varsın :1hug:

Daha nice güzel yıllara yeşilim Şeniz
3. yılın kutlu olsunyerimseniben
İyiki varsın kk da:lepi:

Sevgili Yeşilim... a.s.
İyiki sizi tanıdım burada kendi adıma çok mutlu oldum. Şeniz
Sizin yazılarınız ve hayat görüşünüz beni çok etkilemiştir hep.a.s
Daha nice yıllara olsun :1hug:
Bizlerde sizi çok seviyoruz kaydirigubbakcemile5

Yeşilim daha nice uzun yıllara canım .İyi ki varsın , seni tanımaktan gerçekten çok mutluyum .Bizler de seni çok seviyoruzŞenizŞenizŞeniz

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin (Seni KK ile everdim o zaman.... eşine kuma diyecem adam kendi eliyle bulmuş kumasını zaten kaydirigubbakcemile5)...

Bende 3 e doğru gidiyorum ve burda olmaktan gerçekten mutluyum....

Siteme üye olduğum 3. ayında yazdığım yazımı, sizinle tekrar paylaşayım

Siteye bir gece ansızın giriverdik. Gözünüzün alabildiğince kocaman bir yer.
Semt desem değil, şehir değil, daha büyük sanki bulamadım, adını da siz koyun artık.
Anahtarıda elime verdiler istediğin gibi gir gez. Önceleri ürkek " olur mu canım " dedim. Olur olur herkese açık, oku işte. Dalıp okuyorum.

Ama çok güzeller bayılıyorum nerden bulmuşlar fotoğraflar, şiirler, hikayeler...
Çoğuda genç...Kızlarımızın dertleri de var kocadan, kaynanadan yana.
Bir kaçını okuyorum, hemen yorumluyorum önceleri, hızlı takipteyim, ne sunucaklar bu gün diye mecburmuşum gibi yorumlamaya, yazmasam ayıp olur sanırdım
Yazma çık işte, zaten rap diye dalmışız içeri, iki dört karalıyayım söz bundan sonra beğenmediklerimden hemen çıkarım. Ne mümkün...

Bazan ikilemde buluyorum kendimi aynı dışarısı gibi tartışmalar, protestolar, atışmalar.
Yandık haksızlığa gelemem ben, taraf tutarım kim haklıysa.
Sana ne işine gücüne bak sen. Ama tanımıyorlar birbirlerini Merak etme kanki olurlar az sonra, genç onlar...

Ben geziniyorum bayıla bayıla...
Ay! Türkçemiz de bozulmuş ne hale gelmiş amma acelecisin, çıkar bir dur diyen sen bi dur.Karşıma tek tek köşeler çıkıyor.Ne köşesi bu deyip dalıyoruz köşelere....

Aman da aman o ne güzeller dışı gibi içide güzel.Bunlar çoğalıyor daha gezemeden. Çoğalsın daha iyi ya seçme şansımız olur.
Yeni köşeler din terbiyesi üzerine eğitim verir gibi gayet hoş bir sukunetle
kuruluyor ama ben oradan çıkamıyorum.Huşu içinde okuyorum.
Artık daimi komşum oluyorlar seçtiklerim ve tüm komşularım tabi ki bana verdikleri değer kadar daimi komşularım.

Gerçektede öyledir ama gidersin, gelirse tekrar gidersin. Hep sen git olurmu

Öğreneceğimiz ne çok şey varmış onu öğrendik. Her girdiğim yerden dolu dolu çıktık. Yöre yemekleri, Atatürk hakkında bilmediklerimiz, dini bilgimize neler katılmadı ki...
İkimizde mutluyuz ertesi günü iple çekiyoruz artık.

benim 9. sene 9 x 365 = 3285 gündür hemen hemen hergün buradaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…