kadınlar kulübünün adaletsiz yönetimi

conception

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
1
1
1
38
bilmiyorum kimler etkili oluyor ama bana pislik diyen kadın değil de ağzını açınca pislik çıkıyor diyen ben polemik yapmış oluyorum.

yönetimin fikirlerine uymayan kişi bir tartışmada direkt haksız sayılıyor.

sana sövseler de susacaksın. bi de güya kadın özgür olsun derler.

evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.

Ne var cnm hepimizin basina gelio bu kadar olay yapacak bise yok bence ayrica su herseye atarlanan surekli tepki cekmeye calisan uyelerdensen gelme valla cok darliyonuz yalan yok

eşim bana bunu yapsa hiç umrumda olmazdı. konu sahibi fikrini sormuş sen açmışsın ağzını ortalık pislik dolmuş. bi hakaret edemeden duramamışsın. bu benim fikrim. evet eşim de babam da hiç öyle bi şey yapmadı ama yapsalardı bakardık dalgamıza ne hayatımızı mahvedicez. o ikinci kadınlar sürünsün. aptallığı gurur zanneden kadınlara da acıyorum.
o ufacık beyninle bişiler söylemeye çalışmıyo musunuz valla süpersiniz. daha başkalarının fikrine bile tahammülünüz yok.

tekrar söylüyorum. ben bu durumda boşanmazdım ama sevmeye devam etmezdim.

keşke birazcık medeni olsanız da fikirlere saygı gösterebilseniz. tabi önce insan olmak lazım.

bilmiyorum kimler etkili oluyor ama bana pislik diyen kadın değil de ağzını açınca pislik çıkıyor diyen ben polemik yapmış oluyorum.

yönetimin fikirlerine uymayan kişi bir tartışmada direkt haksız sayılıyor.

sana sövseler de susacaksın. bi de güya kadın özgür olsun derler.

evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.

gerçekten hiç hakaret etmemişsiniz aferin, demek hakaret saymanız için dümdüz küfür etmeniz lazımmış ki bence söyledikleriniz küfürden beter :KK70:

Kiblemeyince yönetim sizin peşinizde mi dolansın da görsün acaba? O üye demek ki sizi kiblemiş ki almışsınız cezanızı. Siz de onu kibleyecektiniz. Yönetime de saldırıp durmayalım, tamam sebepsiz gönderilen üyelerden ötürü kızgınım hala ama her üyenin peşine dedektör mü takacaklar ya? Mantıklı olun az.

o mesajda sadece pislik mi vardı?

aptallığı gurur zanneden kadınlara da acıyorum.

o ufacık beyninle bişiler söylemeye çalışmıyo musunuz valla süpersiniz.

tabi önce insan olmak lazım.

bunlar sizin mesajlarınız..
pisliği ve dini yorumunuzu eklemedim bile..

güle güle selametle..
Kimmiş ki bu üye kaçırmışım:110:

Back
X