Kadınlar kulübünün akıllı kadınları fikre ihtiyacim var.

her zaman her şekilde 4x4 lük karlı iş yapılmaz
evi alın
gitmesenizde
Dolarda 10 bin zarardayiz.esim zarardan cikalim diyor ama bu sefer de ev satilir diye korkuyirum.cünkü ev sıkıntısi var orda.
Madem ev alacak parayı biriktirdiniz alın derim ama başka evlere bakın 1.kat sanırım alt katta fırın olduğuna göre fırının isi dumanı ne kadar da yok deseler olur üst katlardan silkeleme çöp atma olaylarıda olabilir yıllarca 1.katta oturdum o yüzden tavsiye etmem.
Canim firin apartmanin altinda.benim.alacagim daire.önden 4.kat.arkadan 5.kat.üstümde 2 daire olacak.
Tam olarak biriktirmis değiliz.paramiz da altinda ve dolarda.düsüyor diye endise ediyor esim.bide zaten dolarda 10 bin zarardayiz.
Simdiki evim 2.kat.balkonuma herseyi cirpiyorlar.üstteki kus besliyor.kafesinin icini balkondan döküyor.sofra sirkeliyorlar.bulgurlar balkonda.yatak odasi caminda tras kilı oluyor.
Bisey demiyorum.tartismak istemiyorum.temizliyorum.ama ben kesinlikle bisey cirpmiyorum.soframin icini temizleyip tezgaha cirpiyorum.un olursa da uzaklasarak cirpiyorum.alt komsum balkonunu hic yikamadigi halde.

Öncelikle cvp yazan herkese cok tsk ederim.sonucu merak eden olmustur belki.
Tayini iptal ettirmedik.evi aldik.cok sükür paramiz yetti de artti.yolluk da hemen yatti.
O gün altinlari ve dolari bozdurmamiz iyi oldu.ondan sonra baya düştü cünkü.kâr etmis olduk.evimizi tasidik.simdi yerlestirmesi kaldi.ins Allah pisman etmez.
Bundan sonra da Allah izin verirse araba parasi biriktirmeyi düsünüyoruz.
Allah herkese dilediğini versin.tabi hayırlıysa.

Back
X