Kadinlar Kulübü'nün varlığından nasıl haberdar oldunuz?

2007 yılında bi arkadaşımın sürekli bahsediyodu bu siteden..2008 yılındada benim ilgimi çektiii ve üye oldumm....üniv yıllarımı asker bekleme günlerimi şuanda da evlilk hazırlıklarımı hep burda geçirdim...seviyorum ben burayıı..

Ben evlendikten sonra keşfettim..
Evde çok sıkılıyordum kendime uğraş ararken burayı buldum iyikide buldum

Bir şey aradığım zaman en başta çıkan sitelerden biriydi. Çok defa rastladım ama bu sene üye oldum. İyi ki de olmuşum.

aşk hikayeleri dertlerine bakarken o zamanlar zor günler geçiriyordum benimle aynı derte olanlar varmı ona bakıyordum sıkılmadan okuyordum sonra kadınlar klübü çıktı karşım akeşfettim üye oldum iyiki olmuşum iyiki varsın kadınlar klübü

Bende 6 ay önce filandı birşeyler ararken hep gözüme çarpıyodu en sonunda dayanamadım yaaa nedir bu her aradığım yerden burası çıkıyor bir girim bakim dedim bakış o bakış daha da çıkamadım ne arasam var hakikaten

bende googledan biseyler aratmistim burasi cikmisti bi sene kadar üye olmadan takip ettim, sadece okudum =)
öylede sanki yarim oluyomus gibiydi en sonundada bi sene önce kayit oldum
cok güzel burasi, gerci üsengecligimden cok yazmiyorum ama

Sevdiğim insandan ayrıldığımda sevgilisinden ayrılanlar , aşk acısı çekenler gibi şeyler yazıyordum googlea kendime bir teselli bulabilmek umuduyla ordan burdan...

Sonra bi baktım sevgilisinden ayrılanlar kulübü diye bir başlık ve site de kadınlar kulübü. Oraya bakındım, okudum birkaç ay uzaktan. Sonra ne yazsam karşıma çıkmaya başlayınca bu site, dedim bari ben de üye oliim. Öyle oldu. İyi ki olmuş.

Resmen hayat okulu burası. Bi ton şey öğreniyorum. Çok seviyorum.

googlede ne zaman bi sey arasam hep burasi cikiyordu karsima
sonra dikkatimi cekti aradigim nerdeyse her soru ve cevap bu forumda
derken üye oldumm
iyikide olmusum cok seviyorum kk'yi

Bişeyler ararken karşıma çıktı geçen sene bende hemen üye oldum iyikide olmuşum :)

2008'den beri uyeyim. Eski uyeligim iptal olunca bu ikinci uyeligim.
Nasil buldugumu hatirlamiyorum bile. Muhtemelen googleda birseyler arastiriyordum.

bende eski sözlümle ve ailesiyle sorun yasiyordum. Googleda bakiniyordum benimle ayni sorunlari yasayanlar tecrübesi olanlar falan varmi acaba bir iste diye :)
sonra burayi kesfettim cünkü her defasinda ilk siralarda kk vardi.
Önce bir kac hafta üye olmadan takip ettim, sonra üye oldum. Iyikide olmusum.
Su an kendimi iyi hissetmemde kkninda etkisi var :)

Ablam uyeydi buraya sonra bende bakiiim nasilmis dedim. sonra ablam ben annem hepimiz artik burda uyeyiz hahah

zoretanın kullananlar yazdım.. aaa kadınlar kulubu..
....marka şunu şunu kullananlar var mı yazıyorum aaa kadınlar kulubu..

o gun bugundur senelerdır burdayım

kendım ettım kendım buldum ben

valla ben googl a güzellikle ilgili olsun, psikolojik sorunlarla ilgili olsun, ne yazdıysam KK ile karşılaştım en sonunda da üye olmaya karar verdim :)

saç boyalarını araştırırken çıktı karşıma. baktım aradıgım her şey var burada ve ben de durmadım üye oldum

Google'da bir şeyler araştırırken karşıma hep Kadınlar Kulübü çıkıyordu,sonra incelediğimde çok hoşuma gitti ve üye oldum.Şimdi her gün burdayım,foruma bakmadığımda bir eksiklik hissediyorum kendimde.İyi ki varsın kk... :126:

kafama taktığım sorunumu googleye yazdım :) bi baktım kadınlar klubu hemde benim sorunumla ilgili topik var hemde çözüm yolları :)
ne derdim olursa arkadaşıma bile anlatmam hemen foruma girerim :))
iyi ki varsın kk <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…