• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar ne ister?

Cidden soruyorum bu soruyu cünkü ben bilmiyorum. Yani genel gecer ilgi, sevgi, anlayış vs okay de… Tam olarak ne istiyoruz? Ne zaman, ne olursa yeterli geliyor bize?

Konu şu; esim tanıstığımız günden beri bana karşı anlayışlı, sabırlı ve ilgili. Bir bebeğimiz oldu hala daha ilgilidir. İşten gelir bebekle ilgilenir. Bazen hiç uyumadan bizi dısarı çıkarır vs vs. yani ilişkide verici taraf esim. Çabasını görüyorum ve kendimi şanslı hissediyorum da.

Süreki “beni sev, benle ilgilen” cümleleri kurmaya başlamışım son zamanlarda esime. Kendisi söyledi bunu. Ben de son zamanlarda bi ilgi açlığı hissediyorum yalan değil. Ama esim “ne yapayım, neyi eksik yapıyorum?” diye sorunca da bir cevabım yok.

Esimin işi düzensiz. Bazen gündüz, bazen gece, bazen de 24 saat çalışıyor. Evden işe, işten eve giden biri. Dısarda vakit gecirmeyi sevmez.

Örnek bir günümüz söyle;
Gündüz işte.. Aksam saat 7-7.30 gibi eve gelir.

Beni öper, bebeği öper.

Elini yüzünü yıkamaya gider.

Bebeği alır. Ben de o arada masayı hazırlamaya girişirim.

Oturur yemek yeriz hep beraber. Bebeği ben yediririm. (Bunu belirtiyorum cünkü defalarca bir kez de ben rahat rahat yemek yiyeyim diye söyledim ama kendisi bebeği yedirmeye korkuyormus boğulur diye)

Ben bebeğin banyosunu hazırlarken o bebeğin üzerini çıkarır.

Bebeği yıkarız (ben yıkarım, o ben yıkarken balkona sigara içmeye gider)

Ben bebeğin üzerini giydirirken o etrafı toplar.

Saat 8-8.30 gibi ben bebekle odaya giderim uyutmak için. Esim o arada mutfağı toplar.

Bebek uyuduktan sonra salona döndüğümde esim ya oyun oynuyor ya da tv izliyor olur.

Yanına giderim ama sohbet vs yok. yani kendi açtığı bir sohbet yok. Bazen film izlemeyi veya balkonda oturmayı teklif eder. Ama film seçerken saatler geciyor ve balkona çıktığımızda sigara içiyor o yüzden %90 reddederim.

Benim uykum gelir, kalkar yatarım. O da oyununu bitirir, sigarasını içer, dusunu alır ve yatar.

Bu işlerin hepsini yaparken bu arada ilgilidir benimle. Güzel sözler söyler, iyi hissettirir ama sanki eksik hissediyorum.

Bana diyor ki ben birlikte bir seyler yapmayı teklif ediyorum sana. Ama ben illa bir sey yapalım derdinde değilim ki.. Ben çocuğu uyutmus gelmisim.. Bir kahve yapsan gel içelim desen?? Ya da ne bileyim salona geldiğimde oyun oynuyor değil de beni bekliyor olsan? Hiçbir sey yapmasak sadece satılıp sussak da olur yani..

Nankörlük ediyormus gibi hissediyorum sanki. Kendisine uzun uzun bunları anlatınca “haklısın, dikkat edeceğim bundan sonra” dedi ama sırf kavga etmemek için dedi biliyorum. Cünkü sürekli “nasıl göstereyim ilgimi? Daha baska ne yapabilirim ki?” diye sorup durdu. Yani yeterli olduğunu düsünüyor zaten.

24 saat cocuklayım. Evde olduğu ve uyanık olduğu 4-5 saatte tüm odağında ben olayım istiyorum cok mu bu? Esimin yanında sakinleşen ve dinlenen biriyim. İşe gittiğinde dertler boğuyor beni resmen. O yüzden de evdeysek ve bebek de uyuyorsa bi kaç saatini bana ayır be adam. Sevildiğimi hissediyorum evet ama o “seviliyorum” jestlerini görmek istiyorum. Gerekirse bebek gübi sev, saçımı olsa, pışpışla beni dedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ihtiyacım var buna gibi hissediyorum. O her boşlukta ya sigara içmeye ya da tuvalete koşuyor deli oluyorum.

İlla ki onun da yorgunlukları, eksik hissettiği yerler var. Ama sorunca “bence her sey mükemmel hayatımızda” diyor.

Çok mu şey bekliyorum? Bu arada bu konu esimle aramı bozmadı. İyiyiz şükür. iki gündür de istediğim şekilde davranmaya calisiyor, bugün bebeği o yedirdi mesela.. ben cocugu yıkarken sigara içmeye gitmedi. bu sefer de ben bebeği uyuturken uyuyakaldı ama 😂😂 neyse cabasına sağlık.

olana şükür edip sesimi çıkarmamam mı gerekiyor? nasıl hissettiğimi ve ne istediğimi de net olarak söyleyemediğim için bu konuda (cünkü doğru kelimeleri bulamadım hala) yersiz kapris gibi görünüyor bu konu. ya da bana öyle geliyor.

Her bdv konusunu açtıktan sonra pişman ediyorsunuz ama bu konuyu sohbet gibi düsünün pleaseee 😂 Şımarık bir ş*llıksın falan yazmayın 😂😂
Estağfurullah.Ama belanı arıyor olabilirsin.

burada esas isi yapan sensin, adam kendi bebegini seviyor. sen ona yemek vs hazırlıyorsun.

burada da adam yiyor rahatca sen yine agiz tadiyla bir yemek yemiyorsun, bebekle ilgileniyorsun

burada da isi sen yapıyorsun. o da bebegin ustunu cikariyor. allah razi olsun

yuh yani masallah babaya

e bunda ne var is mi yani? etraf dedigin ne ki gun icinde seni yaptıklarının yaninda?

bebegi de uyutan sensin. adam camişspor yatiyor.
ha bir de mutfagi toplamis, allah razi olsun

keyfim keko

adam bana cok yardimci olur demissin ben surada bir yardimini goremedim. kendi ailende baban bunu bile mi yapmiyordu da suncacik seyler sana büyük seyler gibj geliyor?
sen yemek yaparken bebegi tutmais mi yardim? koca olmasa zaten tencere yemegi yapmayacaksin ki gunde iki cesit. kendine bowl yaparsin, yiyecegin basit şeyleri yaparsin. bebegin zaten lokması sayılı. yemek de aslinda paşabey icin.
yani sen ona yemek yaparken o bebegi eyliyor.
bu mu yardim???
cidden şoktayim yani
bu ulkede erkek olmak ne kolay, ne keyifli...
adamin sana en ufak yardimi yok. ne bebegi yediriyor, ne uyutuyor, ne altini degistiriyor, ne banyo yaptırıyor. allah sana ömür versin sen olmasan bu adam cocuga da bakamaz.
kokuyormus boku
sen covid oldun da sana kokmuyor mu???
ve en acisi

bu hicbir sey yapmayan adamin herseyi yaptigini ve senin simariklik ettigini düşünüyorsun
yok askim ona da hazırlamıyorum aslında 😂 diyet yapıyorum zaten. kendi diyet listemde ne varsa o da onu yiyor 😂

banyo konusunda yenidoğan döneminde çok karıştım yıkama sekline o yüzden bıraktı. beğenmiyorsun benim yıkamamı diyor 🙄

geri kalanlarda katılıyorum 😂 yani en azından “işte yoruldum” diyip kaçmıyor. sürekli de sorar baska ne yapayım vs diye. ama yani o telefonu eline almasan, o tv açmasan ölmezsin.

Birde konu sahibi linç etmeyin şımarık yazmayın demiş ne acı kim alistirdi kadınları bu kadar az talep edin diye çok doğru noktalara temas etmişsin biz zaten abartana abartiyorsun yazıyoruz burdaki koca zaten telefon lavabo sigara olarak yüzde 80 kendiyle .
ama günahını almayayım bu konuda esim öyle hissettirmedi. burda bazı kadınlar ilgi beklediğimiz için hemen şımarmılız gibi davranıyor ondan dedim. ki burda bile yazan oldu 😂😂

yoksa esim hep anlayış gösteriyor bu konuda. haklısın da diyor. ama iste icraat vasat 😂😂

Cidden soruyorum bu soruyu cünkü ben bilmiyorum. Yani genel gecer ilgi, sevgi, anlayış vs okay de… Tam olarak ne istiyoruz? Ne zaman, ne olursa yeterli geliyor bize?

Konu şu; esim tanıstığımız günden beri bana karşı anlayışlı, sabırlı ve ilgili. Bir bebeğimiz oldu hala daha ilgilidir. İşten gelir bebekle ilgilenir. Bazen hiç uyumadan bizi dısarı çıkarır vs vs. yani ilişkide verici taraf esim. Çabasını görüyorum ve kendimi şanslı hissediyorum da.

Süreki “beni sev, benle ilgilen” cümleleri kurmaya başlamışım son zamanlarda esime. Kendisi söyledi bunu. Ben de son zamanlarda bi ilgi açlığı hissediyorum yalan değil. Ama esim “ne yapayım, neyi eksik yapıyorum?” diye sorunca da bir cevabım yok.

Esimin işi düzensiz. Bazen gündüz, bazen gece, bazen de 24 saat çalışıyor. Evden işe, işten eve giden biri. Dısarda vakit gecirmeyi sevmez.

Örnek bir günümüz söyle;

Beni öper, bebeği öper.

Oturur yemek yeriz hep beraber. Bebeği ben yediririm. (Bunu belirtiyorum cünkü defalarca bir kez de ben rahat rahat yemek yiyeyim diye söyledim ama kendisi bebeği yedirmeye korkuyormus boğulur diye)

Saat 8-8.30 gibi ben bebekle odaya giderim uyutmak için. Esim o arada mutfağı toplar.

Bebek uyuduktan sonra salona döndüğümde esim ya oyun oynuyor ya da tv izliyor olur.

Yanına giderim ama sohbet vs yok. yani kendi açtığı bir sohbet yok. Bazen film izlemeyi veya balkonda oturmayı teklif eder. Ama film seçerken saatler geciyor ve balkona çıktığımızda sigara içiyor o yüzden %90 reddederim.

Benim uykum gelir, kalkar yatarım. O da oyununu bitirir, sigarasını içer, dusunu alır ve yatar.

Bu işlerin hepsini yaparken bu arada ilgilidir benimle. Güzel sözler söyler, iyi hissettirir ama sanki eksik hissediyorum.

Bana diyor ki ben birlikte bir seyler yapmayı teklif ediyorum sana. Ama ben illa bir sey yapalım derdinde değilim ki.. Ben çocuğu uyutmus gelmisim.. Bir kahve yapsan gel içelim desen?? Ya da ne bileyim salona geldiğimde oyun oynuyor değil de beni bekliyor olsan? Hiçbir sey yapmasak sadece satılıp sussak da olur yani..

Nankörlük ediyormus gibi hissediyorum sanki. Kendisine uzun uzun bunları anlatınca “haklısın, dikkat edeceğim bundan sonra” dedi ama sırf kavga etmemek için dedi biliyorum. Cünkü sürekli “nasıl göstereyim ilgimi? Daha baska ne yapabilirim ki?” diye sorup durdu. Yani yeterli olduğunu düsünüyor zaten.

24 saat cocuklayım. Evde olduğu ve uyanık olduğu 4-5 saatte tüm odağında ben olayım istiyorum cok mu bu? Esimin yanında sakinleşen ve dinlenen biriyim. İşe gittiğinde dertler boğuyor beni resmen. O yüzden de evdeysek ve bebek de uyuyorsa bi kaç saatini bana ayır be adam. Sevildiğimi hissediyorum evet ama o “seviliyorum” jestlerini görmek istiyorum. Gerekirse bebek gübi sev, saçımı olsa, pışpışla beni dedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ihtiyacım var buna gibi hissediyorum. O her boşlukta ya sigara içmeye ya da tuvalete koşuyor deli oluyorum.

İlla ki onun da yorgunlukları, eksik hissettiği yerler var. Ama sorunca “bence her sey mükemmel hayatımızda” diyor.

Çok mu şey bekliyorum? Bu arada bu konu esimle aramı bozmadı. İyiyiz şükür. iki gündür de istediğim şekilde davranmaya calisiyor, bugün bebeği o yedirdi mesela.. ben cocugu yıkarken sigara içmeye gitmedi. bu sefer de ben bebeği uyuturken uyuyakaldı ama 😂😂 neyse cabasına sağlık.

olana şükür edip sesimi çıkarmamam mı gerekiyor? nasıl hissettiğimi ve ne istediğimi de net olarak söyleyemediğim için bu konuda (cünkü doğru kelimeleri bulamadım hala) yersiz kapris gibi görünüyor bu konu. ya da bana öyle geliyor.

Her bdv konusunu açtıktan sonra pişman ediyorsunuz ama bu konuyu sohbet gibi düsünün pleaseee 😂 Şımarık bir ş*llıksın falan yazmayın 😂😂
Eşim gerekeni yaptığı için bi beklenti içinde değilim.Evimde huzurlu huzurlu otururken kalk seni gezdireyim diyor mesela.Ben de gezmem gerekiyor demek ki diye düşünüp hadi gidelim diyorum.Ders bitimine 5 dakika kala arayıp okulun önündeyim .Bugün yoruldun yemeğe gidelim diyor.Bunun gibi bir sürü şey.Adamın dibidir kendisi.

Kakası kokuyor ne demek ya sana kokmuyor mu? Sigarasını sonra içsin beraber yıkayın kayar düşer bebek de gelsin yanına. Yapıyor bir şeyler ama eh yani yenGEnC yenGEnC hakli
ben de kaçıyorum ya arada böyle seylerden. alınmadım ama buna izin verirsem, yani “he tamam o zaman ben değişeyim bezini” dersen sonra her seyden yavas yavas elini çekecek gibi geliyor. ya da ben takıntılıyım bu konuya bilmiyorum. kaka kokma mevzusunu bayağı şakalaşarl konustuk ki zaten o değişti yine bebeğin altını.

yemek üzerine sigara güzel oluyormus 🙄😂😂 iste böyle söyleyince de diyorum ki “lady ne ruh hastasısın, içsin gelsin sigarasını ne olacak?”

ama benim sigara molam da yok. ben full time anayım. onun molaları var 😂😂 bu arada arkadaslarımla çıktığımda falan bebekle evde kalır. hatta çıkayım diye yüreklendirir de beni. ama iste benim derdim kocam aramızdaki ilgi

ayyy ne güzel anladınız benii 🥲🥲 sürekli kelimelerle seviliyorum ama o gözgöze bakma, o kücük jestler yok. sorduğum sorulara ya tv ya da telefona bakarak cevap veriyor mesela. sonra da diyor ki “e sohbet ediyoruz ya” benim istediğim bana anlatacağın üç beş hikaye değil ki.. odağın olmak istiyorum. kendimi “anne” dısında bir sey hissetmek istiyorum.
Anlarım çünkü sizin yerinize koyup düşünüyorum kendi evliligimi yada eşimi baz almıyorum çünkü az görene nimet yazdiklariniz daha fazlasını yaşayana ise daha iyi iletişim mümkün dedirtir konunuz.Bir yoluda siz biraz üstüne gideceksiniz telefonu lütfen bırak sadece oturup bir beş dakika birbirimize bakalım diyeceksiniz genelde sonu iyi bitiyor 😅Yooo genel hali kötü değil eşinize birşey demedim fakat niye beraber daha iyiye gitmesin niye ilişki daha doyurucu olmasın olsun yani

Eşim gerekeni yaptığı için bi beklenti içinde değilim.Evimde huzurlu huzurlu otururken kalk seni gezdireyim diyor mesela.Ben de gezmem gerekiyor demek ki diye düşünüp hadi gidelim diyorum.Ders bitimine 5 dakika kala arayıp okulun önündeyim .Bugün yoruldun yemeğe gidelim diyor.Bunun gibi bir sürü şey.Adamın dibidir kendisi.
eşim/sevgilim birisi bana "seni gezdireyim" dese ben cinlenirim

ne demek gezdireyim? bebek miyim, evcil hayvan filan mı?
"gel gezelim", "birlikte şuraya gidelim" gibi cümlelerimiz de var...bence kurulması gereken cümleler böyle cümleler...

ama işte siz bunu iltifat, jest olarak alıyorsunuz, kafaların ne kadar farklı olduğuna bundan güzel örnek olamaz herhalde.

Birde konu sahibi linç etmeyin şımarık yazmayın demiş ne acı kim alistirdi kadınları bu kadar az talep edin diye çok doğru noktalara temas etmişsin biz zaten abartana abartiyorsun yazıyoruz burdaki koca zaten telefon lavabo sigara olarak yüzde 80 kendiyle .
aynen oyle
adamin hayatinda en ufak sey degismemis ki yine ise gidiyor eve geliyor aksam sigarasıni iciyor, keyif yapiyor saatlerce, playstationunu oynuyor, filmini izliyor.
sorsan baba
adam evdeki yuzde 5ini bile ayirmiyor cocuguna ama harika baba
masallah💙💙💙
yok askim ona da hazırlamıyorum aslında 😂 diyet yapıyorum zaten. kendi diyet listemde ne varsa o da onu yiyor 😂

banyo konusunda yenidoğan döneminde çok karıştım yıkama sekline o yüzden bıraktı. beğenmiyorsun benim yıkamamı diyor 🙄

geri kalanlarda katılıyorum 😂 yani en azından “işte yoruldum” diyip kaçmıyor. sürekli de sorar baska ne yapayım vs diye. ama yani o telefonu eline almasan, o tv açmasan ölmezsin.
"baska ne yapayim"
gercekten ne yapiyor ki baskasini soruyor
bu yazdigin seylerde adamin yaptigi tek sey evde olmak
ne yapiyor ki cidden tekrar alintiliyorum. burada yaptigi ne var?
Örnek bir günümüz söyle;

Beni öper, bebeği öper.

lutfen cevap ver cidden benim goremedigim senin gordugun ne var surada?

Anlarım çünkü sizin yerinize koyup düşünüyorum kendi evliligimi yada eşimi baz almıyorum çünkü az görene nimet yazdiklariniz daha fazlasını yaşayana ise daha iyi iletişim mümkün dedirtir konunuz.Bir yoluda siz biraz üstüne gideceksiniz telefonu lütfen bırak sadece oturup bir beş dakika birbirimize bakalım diyeceksiniz genelde sonu iyi bitiyor 😅Yooo genel hali kötü değil eşinize birşey demedim fakat niye beraber daha iyiye gitmesin niye ilişki daha doyurucu olmasın olsun yani
eveet iste bu. ben iyi değil evliliğimiz veya mutsuzum demiyorum ki.. ama daha iyi olabilir. bir ömür gecirme niyetimiz var yani.. simdiden böyle olursak eksilerek gideriz diye korkuyorum

aynen oyle
adamin hayatinda en ufak sey degismemis ki yine ise gidiyor eve geliyor aksam sigarasıni iciyor, keyif yapiyor saatlerce, playstationunu oynuyor, filmini izliyor.
sorsan baba
adam evdeki yuzde 5ini bile ayirmiyor cocuguna ama harika baba
masallah💙💙💙

"baska ne yapayim"
gercekten ne yapiyor ki baskasini soruyor
bu yazdigin seylerde adamin yaptigi tek sey evde olmak
ne yapiyor ki cidden tekrar alintiliyorum. burada yaptigi ne var?

lutfen cevap ver cidden benim goremedigim senin gordugun ne var surada?
askim bir sey yapmıyor değil simdi. bebeği uyuyamaz cünkü emerek uyuyor. yıkama konusunu söyledim, ben beğenmiyorum yıkamasını. masayı ben diyet yaptığım ve porsiyonumu ayarlayacağım için ben hazırlıyorum. yani ben kuruyorum, o topluyor. kedinin bakımını o yapar, alışverişi o yapar vs.

ben evde aldığı iş yükünden şikayetci değilim. evet mesela bazı günler bebeği o yedirebilir en azından evdeyken. zaten 3 öğünğn bir öğünü evde esim. ama yine bundan da çok rahatsız değilim.

rahatsız oldupun konu evin tüm işi bittiğinde, bebek uyuduğunda ve sadece biz kaldığımızda yaptıkları ve yapmadıkları.

fazlasiyla katiliyorum, az gorene nimet fazlasini gorene daha iyisi olur dedirtir. genel olarak kocaman sorunlardan bahsetmiyorsun lady anladigim kadariyla esin gayretli cekinmiyor ama asil problem bence monotonlasmaniz. bunu bozmak icin hayatiniza farkli deneyimler eklemelisiniz her ne kadar disari cikmayi sevmiyo olsada sonucta sende 24 saatini cocukla gecirmekten keyif almiyosun zorlayacaksin gerekirse, inan disarda bi kahve icip tatli yemek bile iyi geliyo cogu zaman. oyun oynamasinda veya sigara icmesinde sorun gormuyorum sahsen benim esimde ayni ama zaman bolumunu dogru yapmasi onemli

Eşinizin akşam çocukla geçirdiği vakit kısa ve çok aman aman da bir şey yaptığı söylenemez bu konuda daha fazla bir şeyler yapmasını isteseniz haklısınız. Ama çocuk uyuduktan sonra 4-5 saat sadece size odaklı geçiremez zamanını. En nihayetinde akşam 7- 7 buçuğa kadar dışarıda çalışıyor. Yemekten sonra telefonu eline alıp biraz dinlenmesi, televizyon izlemesi kadar normal bir şey yok. Sizin hamilelilik dönemi de ilgi konusunda böyleydi sanırım. Ablanızın sözünde eşinizle mesajlaşıp, o an onunla sohbet edecek kadar gözünüz başka bir şey görmüyordu. Konuya da yazmışsınız, ne ufak bir alışkanlığı değişse tedirgin oluyormuşsunız falan. Eski konuları, eşinizle ilgili yazdıklarınızı düşününce şımarıklıktan öte ona bağlılığınız çok sağlıklı durmuyor. Sizin açınızdan da onun açısından da yorucu. Eşi bu kadar merkeze koyup, her hareketinden anlam çıkarmaya gerek yok.

eveet iste bu. ben iyi değil evliliğimiz veya mutsuzum demiyorum ki.. ama daha iyi olabilir. bir ömür gecirme niyetimiz var yani.. simdiden böyle olursak eksilerek gideriz diye korkuyorum
Tabiki ilişkiye özen ilişkiye yatırım şart nasıl bankada paraya ekleme evde bozulan yere tamirat yada çocuğa ilgi gerekliyse eşler sevgili modunu çokta bırakmayacak demiyoruz evde sürekli yeni tanışmış liseli ergen yada ilk buluşma heyecanı yapılsın.Fakat tutku es gecilmeyecek arada o ateş yakilmali eslerde bazen dünyayı yada dertleri tam anlamıyla birbirinde unutmalı o dünyanın sadece ikinizden ibaret olduğu hissi çok kıymetli böyle şeylere sırt dönmekte gülüp hafife almakta doğru değil .Yarım saat bile olsa hayata geçirilmeli bu konuşma olur sarılma olur Elele tutuşup kanapede oturma olur saçını okşama olur olur da olur aklınıza ne geliyorsa

çevre olunca da esimi arıyorum bu arada. yani hep düskündüm esime zaten. ama simdi baska. yetmiyor ama yetmeyen ne bilmiyorum.

hep evde birbirleriyle zorunlu durumlar hariç konusmayan, evde tv sesinden baska ses çıkmayan evliliklerden olmaktan korkardım. su an sanırım o yüzden bu durum beni bu kadar rahatsız ediyor.

esimin kücük bir alışkanlığı bile değiştiğinde endişeleniyorum. mesela hep bebeğin altını değiştirirdi ama gecenlerde çok koktuğu için değiştirmek istemediğini söyledi. böyle böyle tamamen bize ilgisi bitecek korkum var 😂 saçma geliyor belki bilmiyorum. ama erkekler öyledir ya.. bir yerden açık verdim mi o sökülür gider artık.
Görev verin. Şimdi ne yapayım başka ne yapayım demesine gerek kalmadan düşünün yazın ve onun da görevleri olsun. O saatte o yapılır gibi. O zaman alamaz tlfnu eline, oyuna dalamaz.

Bence aslında biliyorsunuz ama çok şey istiyormuşsunuz gibi geliyor sanırım. Yorumlardan okuduğum kadarıyla onu anladım.

Artık öncekinden farklı dinamikleriniz var. Yaptığı şey yardımla sınırlı kalınca böyle oluyor. Yardım değil görev paylaşımı lazım. Yapacağını hep bilecek önceden.

Eşinizin akşam çocukla geçirdiği vakit kısa ve çok aman aman da bir şey yaptığı söylenemez bu konuda daha fazla bir şeyler yapmasını isteseniz haklısınız. Ama çocuk uyuduktan sonra 4-5 saat sadece size odaklı geçiremez zamanını. En nihayetinde akşam 7- 7 buçuğa kadar dışarıda çalışıyor. Yemekten sonra telefonu eline alıp biraz dinlenmesi, televizyon izlemesi kadar normal bir şey yok. Sizin hamilelilik dönemi de ilgi konusunda böyleydi sanırım. Ablanızın sözünde eşinizle mesajlaşıp, o an onunla sohbet edecek kadar gözünüz başka bir şey görmüyordu. Konuya da yazmışsınız, ne ufak bir alışkanlığı değişse tedirgin oluyormuşsunız falan. Eski konuları, eşinizle ilgili yazdıklarınızı düşününce şımarıklıktan öte ona bağlılığınız çok sağlıklı durmuyor. Sizin açınızdan da onun açısından da yorucu. Eşi bu kadar merkeze koyup, her hareketinden anlam çıkarmaya gerek yok.
ya hepsini ayırmasa da olur okay. ama hepsini tvye ayırabiliyor mesela. e ben o evin içindeyim. ben senin esinim. tvde izlediğin saçma sapan sey kadar ilgini çekmiyor muyum?

esime düskünlüğüm var evet zaten inkar etmiyorum bunu. ama bu konu bana sanki ihtiyac gibi geliyor. kendimi anne olmak dısında bir sey hissetmek istiyorum. günün hengamesinden sıyrılıp sakinleşmek istiyorum. bunu da esim yapsın istiyorum

Görev verin. Şimdi ne yapayım başka ne yapayım demesine gerek kalmadan düşünün yazın ve onun da görevleri olsun. O saatte o yapılır gibi. O zaman alamaz tlfnu eline, oyuna dalamaz.

Bence aslında biliyorsunuz ama çok şey istiyormuşsunuz gibi geliyor sanırım. Yorumlardan okuduğum kadarıyla onu anladım.

Artık öncekinden farklı dinamikleriniz var. Yaptığı şey yardımla sınırlı kalınca böyle oluyor. Yardım değil görev paylaşımı lazım. Yapacağını hep bilecek önceden.
evet erkekler biraz boyledir, soylemeden anlamiyorlr veya bilmiyorlar belki de salaga yatiyorlar. beklentileri direkt soylemek gerek ki yapsinlar yoksa onlar icin her sey normal saniyorlar sorun yok gibi dusunuyorlar

Back
X