• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar neden bu kadar çok aldatılıyor

Çünkü kadınlar bir ilişkide kendinden en çok ödün veren fedakarlık yapan taraf şimdiki erkekler namus kavramını sadece kadına özgü bir şey miş gibi görüyor da ondan

Çünkü kadınlar bir ilişkide kendinden en çok ödün veren fedakarlık yapan taraf şimdiki erkekler namus kavramını sadece kadına özgü bir şey miş gibi görüyor da ondan
Yani bu durumda önce kadın kendisine ihanet etmiş oluyor. Bu durumda erkekte kadına olan saygısını kaybediyor

Yani bu durumda önce kadın kendisine ihanet etmiş oluyor. Bu durumda erkekte kadına olan saygısını kaybediyor
Kadın kendine değer vermediğini gösterince erkekte bunu kullanıyor kadına değer vermiyor evet kadın bir erkek için kendine kadinligina ihanet etmiş oluyor

Kendini bilen aklı başında ne kadın ne erkek aldatmaz. Gelişen teknoloji bizi mükemmeliyetçi yaptı insanlar olarak. Herkes kendini sosyal medyada vs prens-prenses sanıyor özgüvenli davranıyor. Kendine yapılan bir yanlışı kaldıramıyor. Bana bunu nasıl yapar diye sorgulamalara giriyor kendini kusursuz görüyor ve hatanın insana has olduğunu unutup pireyi deve yapıyor. İnsanlar bir tıkla kilometrelerce uzaklıktaki bir insanla iletişim kurabiliyorken, öyle hazıra alışmış bir haldeyken, bir sürü takipçisi beğenisi varken, evdeki problemi çözmek zor geliyor. Bu genel olarak dünya da böyle bence erkek kadın diye cinsiyet farkı olduğunu düşünmüyorum. Değişen zaman, değişen şartlar bir çok şey etken.

Kadinlar aldatılmıyor, erkekler kendini aldatıyor şaçma bir hayvansı iç güdü ile tabi olan hatunlara oluyor . Evli kadınlar şöyle bir düşünsün onlarda istiyor heyecan sevilmek pohpohlanmak değer görmek ama napıyoruz günah evlisin eşini seviyorsun deeyip tüm benliğimizi eşimize veriyoruz. Ama erkekler bunu yapamıyor yaratılıştan ötürü herhalde üreme iç güdüsü ...

gerzek erkekler yakalanıyor da ondan.
Kadınlar yakalanmadığı için erkekler daha cok aldatıyor pozisyonuna düşüolar:)
Sonucta erkek tek başına yapmıyor bu işi, başka kadınla aldatıor

Çünkü burada bile aldatıldığını bildiği halde aman çocuğum var aman rahatım bozulmasın aman ikinci çocuğu yapim de eve bağlarım kafasında o kadar çok kadın varki, kendisine saygısı olmayana herkes herşeyi yapar aldatmak şöyle dursun.

Sizce kadınlar neden bu kadar çok aldatılıyor olabilir
erkeklerin daha doyumsuz olmasından. bir tanesi şöyle savunmuştu kendini; evrimsel süreç filan bir sürü şey saçmaladıktan sonra şöyle bağladı. bir kadının yılda 1 yavrusu olabilir. bir erkeğin ise binlerce yavrusu olabilir. bu nedenle erkekler tek kadınla kısıtlanmak istemezler. verebildiğim tek cevap şu oldu; tam bir hayvansın!

Genelde cahiller kadını suçlar bakımsız der ilgisiz der der de der ama kimse kocası şeref yoksunu doyumsuz karaktersiz demez. Kadın neden aldatılır bana göre ilk yanlışını gördüğünde kocasının her evlilikte olur kocamdır deyip de susar. Adam bağırır azarlar hakaret eder istemediği herşeyi kadına yaptırır kadın tamam kocamdır der susar bunlar kadını değersizleşririr. Kadın adam kendini daha çok sever araları düzelir zannedip birde çocuk yapar sonrasında kadın artık nasılsa gidemez diye düşünen adam aldatır hakaretin dozunu arttırır sonrası zaten şiddet evdeki kadına kırlent muamelesi yapmaya başlar susmayacaksınız kabullenmeyeceksiniz ama seviyorum kadar aptalca bir cümle duymadım hayatımda. Size kendinizi değersiz hissettiren hiç bir ilişki içinde olmayacaksınız ilk şunu giyme makyaj yapma diye başlar sen tamam kocamdır dersin sonra dışarda yapanlara bakar ben neler gördüm ya. Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler duydu. Sen kaybetmekten korkmayacaksın o seni kaybetmekten korkacak. Ama seviyorum değil. Eşimi çok seviyorum ama yanlış yaparsa boşarım. Arkamda dağ gibi ailem var demelisiniz bunun herzaman bilincinde olmalı

Bence ınsanlar bırbırını nıye aldatıyor diye değiştirin çünkü aldatan kadın sayısıda cok cok fazla aynı oranda suan durum bence kişilik bozuklugı

Back
X