• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar neden kendinlerini değerinden çok daha altında görüyor

turist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
2
0
86
Almanya
merhabalar,

benim gözlemimde kadınlar kendi değerini bilmeyip, olmadık erkeklerle ilişki yasıyorlar. Mesele erkeklerin bunu kullanması, bundan faydalanması değil, mesele, neden denk birini aramayıp, kriterlerimizi cöpe atıp, kendinimizi harcıyoruz.
  • eğitim farkı
  • kültür farkı
  • karakter farkı (düzen, prensip, hayata bakıs açısı, alışkanlıklar, efendilik vb)
  • görünüm farkı (bakım, giyim tarzı, hijyen, vb)
  • maddi durum (borc, kredi, vb)
  • medeni durum (bekar, evli)
Ve maalesef coğu kadın (bilhassa yaş ilerlemiş oldukca) kendinden cok taviz veriyor. Dışardan bakılınca hemen fark ediliyor: "bu adam kadının dengi değil" .
Bu neden böyle. Bu kadınlar ne yapmalı?

merhabalar,

benim gözlemimde kadınlar kendi değerini bilmeyip, olmadık erkeklerle ilişki yasıyorlar. Mesele erkeklerin bunu kullanması, bundan faydalanması değil, mesele, neden denk birini aramayıp, kriterlerimizi cöpe atıp, kendinimizi harcıyoruz.
  • eğitim farkı
  • kültür farkı
  • karakter farkı (düzen, prensip, hayata bakıs açısı, alışkanlıklar, efendilik vb)
  • görünüm farkı (bakım, giyim tarzı, hijyen, vb)
  • maddi durum (borc, kredi, vb)
  • medeni durum (bekar, evli)
Ve maalesef coğu kadın (bilhassa yaş ilerlemiş oldukca) kendinden cok taviz veriyor. Dışardan bakılınca hemen fark ediliyor: "bu adam kadının dengi değil" .
Bu neden böyle. Bu kadınlar ne yapmalı?
Cinsellik yoğun olduğu için bireysellikten dolayı maneviyat eksikliği yaşıyorlar her seni seviyorum diyene kanıyorlar aileler yeterince ilgiyi sadece çocukluk döneminde veriyor sonrası ailelerden kopuyorlar , çoğu aileye kontağını dahi kesiyor,

Baskalarinin kimi sectigi ile ilgilenmiyorum. Ben kendi hayatimdan sorumluyum ve kimse hakkinda disaridan bakinca bunlar denk degil diye dusunmuyorum. Cok boslukta olan insanlarin baska hayatlarla ilgilendigini dusunuyorum.
Bu kadinlar ne yapmali demissiniz ama herkes nasil mutlu ise oyle yasar kimse bir sey yapmamali :)

Gözlemleyen insan düşünen insandır ,kötü bir davranış değil zaten insan olarak sorgulamak zorundayız düşündüğümüz için ,

Çünkü kadınları bu toplumda sürekli erkeği alttan alma ve hatalarını göz ardı etme telkinleriyle büyütüyorlar. Aza razı olmayı kendine inandıran bir kadın zaman içinde kendi değerini de o adamın gözlerinde ve sözlerinde aramaya başlıyor ve kendine güveni ve saygısı azalıyor. Sonra erkeğe muhtaç olduğunu sanarak hayatına devam ettikleri için karşılarına kimin çıktığı fark etmeden, düzgün gözlem ve analiz yapmadan o muhtaçlık duygusuyla kendi kendilerine yarattıkları gerçekliği yaşayıp gidiyorlar...

Belliyastan sonraysa hep annelik icgudusunden
Maaalesef kadının zaafi anne olma istegi.

Back
X