• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar neden maço erkeklerden hoşlanır ?

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
103
35
Kimisi hakkaten buna takık,maço olcak elini masaya vurcak diyorlar da ben hoşlanamadı yani. Benim fikirlerimin önemi yok mu oluyo o zaman.maço diyince bencil kendi isteklerini ön planda tutan,sürekli bi saygı duruşu bekleyen erkek tipi geliyo aklıma.Bu da ukalalık göstergesi

Kimisi hakkaten buna takık,maço olcak elini masaya vurcak diyorlar da ben hoşlanamadı yani. Benim fikirlerimin önemi yok mu oluyo o zaman.maço diyince bencil kendi isteklerini ön planda tutan,sürekli bi saygı duruşu bekleyen erkek tipi geliyo aklıma.Bu da ukalalık göstergesi
Macera aradıkları için, dizi filmlerde gördüğümüz bize sevdirilen gercekte bayana hep sorun yaşatan erkek modellerini hayal edildiği için :)

Hiç sevmem öyle adam ne kadar kibar ne kadar şevkatli o kadar karizmatik bence sadece arada dozunda kıskançlık hoşuma gider o da güvensizlik izlenimi vermediği sürece

Maço değilde ne iştediğini bilen erkek severim ben..
kararlarına güvenebileceğim, sürekli arkasını takip etmem gerekmeyen...

Kendilerini korunmaya, sahiplenilmeye, erkeğin direktiflerine ihtiyaçları varmış gibi hissediyorlar.

Back
X