Kadınlar plajı

Hatice Meryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.514
1.580
63
34
Konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama en hızlı buradan cevap alirim sanirim. İstanbul avrupa yakasinda oturuyorum. En temiz ve güvenilir kadinlar plaji neresi acaba bilenler var mi? Denize gidemedim bu sene aşılama falan oldum tutmadi acil bir denize gitmem lazim yüzmeyi çok özledim:(

Menekşe plajı vardı 10 sene önce falan gitmiştim. Sarıyerden tekne ile gidiliyordu. Karadenize doğru boğazda. Haftaici kadınlara özeldi. Ama bir garipti. Sığ sularda nasıl yüzmek mümkün olur bilemiyorum. Açılmak mümkün değilDi galiba. Bir de kalabalıktı. Ama suyu çok güzeldi onu hatirliyorum

Menekşe plajı vardı 10 sene önce falan gitmiştim. Sarıyerden tekne ile gidiliyordu. Karadenize doğru boğazda. Haftaici kadınlara özeldi. Ama bir garipti. Sığ sularda nasıl yüzmek mümkün olur bilemiyorum. Açılmak mümkün değilDi galiba. Bir de kalabalıktı. Ama suyu çok güzeldi onu hatirliyorum
Etraftan görünmüyordu değil mi?

Sarıyer Altınkum'da kadınlar plajı var.
İnternetten araştırıp servislerine ve giriş ücretine bakabilirsiniz.
Ben gitmedim ama methini duydum.
Altınkuma gittim 4 sene oldu. Güzeldi aslinda. Grupla gitmistim. Simdi tek gidecegim sanirim. Yanima birini bulamadim. Acaba hirsizlik olaylari olur mu? Telefonum cüzdanim yanimda olacak sonucta. Bu yüzden tedirgin oldum biraz. Anahtarli dolaplari vardi diye hatirliyorum ama giden varsa aydinlatabilir mi

Altınkuma gittim 4 sene oldu. Güzeldi aslinda. Grupla gitmistim. Simdi tek gidecegim sanirim. Yanima birini bulamadim. Acaba hirsizlik olaylari olur mu? Telefonum cüzdanim yanimda olacak sonucta. Bu yüzden tedirgin oldum biraz. Anahtarli dolaplari vardi diye hatirliyorum ama giden varsa aydinlatabilir mi

Plajların genelinde anahtarlı dolaplar oluyor zaten.
O yüzden bence bir internetten araştırıp web sitesine bakıp telefonla bilgi alabilirsiniz.
Yalnız gitmeniz ne kadar eğlenceli olur bilemedim şimdi, ben genelde plajlara arkadaşlar ile gitmeyi tercih edenlerdenim.
Umarım yanınıza arkadaş bulabilirsiniz.
Şimdiden size iyi eğlenceler o zaman.

Plajların genelinde anahtarlı dolaplar oluyor zaten.
O yüzden bence bir internetten araştırıp web sitesine bakıp telefonla bilgi alabilirsiniz.
Yalnız gitmeniz ne kadar eğlenceli olur bilemedim şimdi, ben genelde plajlara arkadaşlar ile gitmeyi tercih edenlerdenim.
Umarım yanınıza arkadaş bulabilirsiniz.
Şimdiden size iyi eğlenceler o zaman.
Ben de tek gitmek istemiyorum ama arkadaslarim hep hamile şuanda. Zaten pek denizden cikmam öyle özledim ki yüzmeyi. Çok sagolun:)

Back
X