- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Bu arada plajla otobüs fikri aynı şey değil,kadınlar için özel otobüs uygulaması saçma ve gereksiz.Zaten ülkede yeterince trafik var böyle daha da artar.Ulaşım tatilden çok daha ciddi bir hak.Eğer bir erkekle otobüste bulunmak istemeyen veya yan yana oturmak istemeyen,oturtturmayan bayan varsa,gitsin takside püfür püfür yolculuk etsin..
Şimdi burda bana itiraz edenler olacak biliyorum ama,tatil için1 plaj açmakla aynı şey olmayacak,günlük hayatta kadınla erkeği ayrıştırmakla kadınlar plajı açmak aynı şey değil.valla ya bir de kadın otobüsü mü beklicez
Kızlı erkekli ev konusuyla bu konuyu bağdaştırmak çok mantıklı gelmedi banaerdoganda kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar demişti..
o yüzden dikkat çekmeye çalışılan şeye hak veriyorum..
çünkü bunlar başlangıç dur denilmezse ilerisi gelir..
İhtiyaç duymadığınız için olabilir.Benn kadınlar plajı mantigini sacma buldum. Tabi ayni fikirde olmaya biliriz diger üyelerle olabilir.
Kızlı erkekli ev konusuyla bu konuyu bağdaştırmak çok mantıklı gelmedi bana
Erdoğan direk özel yaşama müdaheleye yönelik saçma bir laf etmişti
Burada ise bir alternatif sunulmuş
İsteyen bayan plajına gider
İsteyen karma plaja
Dikkat çekmeye yanlış yerde çalışılıyor o zamanyukardaki yorumlarda açıklamamı yaptım . bu yorumda da dediğim gibi dikkat çekilmeye çalışılan şeye hak veriyorum dedim ben. uygulamaya falan karşı değilim.. kii kaldı ki haberin devamında da denilmiş kızlı erkekli horon tepiyorlar vs diye..
dikkatimi çeken nokta buydu benm..
yoksa yeri geldi bende sadece bayan günü olan havuza gittim..
Dikkat çekmeye yanlış yerde çalışılıyor o zaman
Kızlı erkekli tartışmalarında ben de sonuna kadar karşıydım yapılan açıklamaya
Ama burada çok gereksiz bir protesto olmuş
Ayrıca müftülüğün yaptığı açıklamaya neden bu kadar karşı çıkıldı ki, doğru bir açıklama yapılmış, müftü olarak sorumlu olduğu bir konu ile ilgili bilgi vermiş.
Bakın bu sözü atıyorum milli eğitim müdürü söylemiş olsa haklısınız, o kişinin bu konuyla ilgili söz söyleme hakkı yoktur.müftü kızlı erkekli horon çekmeyin demiş.
bumu doğru. dikkat edin bu ülke şeriat ülkesi değil. demokrasi var. ayrıştırıcı sözlere ,kadın erkek ayrımına bu ülkede izin vermemek gerek. biz TÜRKLER ezelden beri horonunhalk oyunumuzu elele oynarız, yanyana.
onamı düşmüş bunu eleştirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?