- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
.
iste buna yine karsi cikacagim. Hele bir gelip gorun buradaki tuvaletlerin pisligini.
Benim hayatimda gordugum en temiz tuvalet katar havaalanidaydi. Sanki adamlar tuvaleti insa etmis, ilk girip kullanan benim gibi hissetmistim
Tuvalet sensorle kendi kendine sifon cekiyordu. Su seviyesibiraz yuksekti ki, kakaniz klozete yapismiyordu.
Popo yikamak icin sicak su aparati vardi kenarda.
Cesmeler sivi sabun havlu falan hep sensorlu biryere dokunmadan temiz bir sekilde cikiyorsunuz.
Tabii surekli gelip temizleyen filipinliler de cabasi
O tuvalette yasardim ben ya
bilgecem ben öyle birşey yaşadım...
bir anlatsam milletin midesi kalkar
ha ben yaşadım ve bitti geçti gitti ama oraları temizleyenler her an yaşıyorlar.para kazanıp muhtaç olmamak adına yazık yani
o pedler kenarda sen bu pedi evindedemi kenara koyuyorsun.poşet denen bir şey var ya kenarda çöp var.
eskiden daha iyiydi şimdi bir de kılozet oldu bu çok kötü bunu kullanmayı bilmeyen insanlar var.
alaturka daha iyiydi kılozet tamamıyle mikrop yuvası.
ay bide alaturkalarda o wcmatikler oluyor ya
o deliği kapatan yuvarlak kapaklar ve oraya takılıp kaln pislikler.
iğrenç iğrenç ötesi...
siz epey cami tuvaleti gezmişiniz anlaşılanBenim de gordugum en temiz tuvalet suleymaniye camisinin tuvaleti. Jem para da almiyorlar. Resmen ev gibi tuvalet, yerlerin parlakligindan kendimizi goruyorduk. cok temizdi tabi temiz oldugu haberini alanlar coktan s.cmilsardir guzelim tuvalete
O gün kipadan sifonu çekmeden çıkıp giden kız yanımdan geçerken buram buram parfüm kokutuyordu etrafı. Görsen asla sifon çekmeyen kız demezsin öylesi bakımlı öylesi güzeldi. Dersen dersen bu kız kesin pembe s*çıyordur dersin. Fakat ardından girip tuvalete inşa etmiş olduğu mimari şekille karşılaşınca pembe s*çmadığınıda anlamış oldum. Birde kendine sorsan ne titizdir. Yani kokudan da belli olmuyor böylesi. İlginç bir tespit olacak belki ama parfümle dışını güzel kokuturda donunun içini hiçbirimiz bilemeyiz.Evet yikamiyorlar zaten. . Hicbir sekilde yikamiyorlar. Ben pis kokan insanlarin bu sebeple pis koktuklarini düşünüyorum.
Dusunsene kakasini yapiyor kendini yikamadan cikiyor ayy Allahim kusacagimm
siz epey cami tuvaleti gezmişiniz anlaşılan
O gün kipadan sifonu çekmeden çıkıp giden kız yanımdan geçerken buram buram parfüm kokutuyordu etrafı. Görsen asla sifon çekmeyen kız demezsin öylesi bakımlı öylesi güzeldi. Dersen dersen bu kız kesin pembe s*çıyordur dersin. Fakat ardından girip tuvalete inşa etmiş olduğu mimari şekille karşılaşınca pembe s*çmadığınıda anlamış oldum. Birde kendine sorsan ne titizdir. Yani kokudan da belli olmuyor böylesi. İlginç bir tespit olacak belki ama parfümle dışını güzel kokuturda donunun içini hiçbirimiz bilemeyiz.
biyolojik olarak da şanslılar adet görmüyorlar haliyle tuvaletlerini kan revan götürmüyoburda da erkekler şanslı ya bu erkeklere hakkaten şanslı varlıklar
git wc ye elbiseleri çıkarmadan yap bitir
kadınlarin ne zor hayatları var of offfffff
heleki kışsa birde kaban çıkar çantanı tak soyunda soyun bitmez sonra bir de giyin daracık yerde o pislikte bir an önce bitse de kurtulsam mücadelesi
bir wc olayı bile zülüm resmen
ha bir de o pislige çocukla giriyorsan tam işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?