Kadınlar ve saçları

Kumruyumben

"Doruklara sevdalandım ışığa doymak için"
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
652
En iyi cevaplar
1
806
18
Merhaba kızlar,
Her kadının genel problemi olduğunu düşündüğüm ama henüz çözüm bulamadığım bir problemi sizlere sorup öğrenmek istiyorum. Saçlarım,çoğu kadın gibi dökülüyor. Derdim eve dökülüyor olması. Bu beni çok rahatsız ediyor. Sürekli evde saç toplamakla uğraşıyorum, artık tam olarak halletmek istiyorum. Her yerden saç çıksın istemiyorum. Evde saçlarınızın dökülmemesi için yaptığınız herhangi bir şey var mı? Keşke evlerde saçlarımız dökülür dökülmez toplayan bir aygıt olsa... 😂

Vitamin değerlerinize bir baktırın derim. Benim genele çok dökülür ama bir dönem extra aşırı dökülüyordu d vitaminim çok eksik çıktı. Vitamin eksiklikleri de yapıyor. Onun dışında düzenli tarama belki yardım edebilir.

Sağlıklı olan her gün belli bir miktar dökülmesi zaten. Günlük 100 tel miydi emin değilim ama uzman açıklaması vardı.
Malesef ben de çok rahatsız olduğum icin süpürme haricinde, döküleni gördüğüm yerde tek tel bile olsa elimle alıp çöpe atıyorum. Çözümüm bu 🤦🏻‍♀️

Merhaba kızlar,
Her kadının genel problemi olduğunu düşündüğüm ama henüz çözüm bulamadığım bir problemi sizlere sorup öğrenmek istiyorum. Saçlarım,çoğu kadın gibi dökülüyor. Derdim eve dökülüyor olması. Bu beni çok rahatsız ediyor. Sürekli evde saç toplamakla uğraşıyorum, artık tam olarak halletmek istiyorum. Her yerden saç çıksın istemiyorum. Evde saçlarınızın dökülmemesi için yaptığınız herhangi bir şey var mı? Keşke evlerde saçlarımız dökülür dökülmez toplayan bir aygıt olsa... 😂

Robot süpürge✅

Süpürüyorum. Her gün ev süpürmem. Süpürme aralarında yerden saç toplamam. Saçtan tiksinmedigim için sanırım. Bir de evde genelde saçlarım topludur.

Bir dönem birkaç ay deli dehşet dökülüyordu. Sabah kalkınca yastigima bakınca aglayasim gelirdi. Sanki biri yolmuş saçlarımı öyle fazla. Her yer saçtı o dönem evde. Süpürmekle de olmuyordu artık, ben de kazittim. Tabiiki kazitmadim. 😂
Beslenmeme dikkat ettim, vitamin kullandım, bir de şampuan var sarmaşık özlü o çok iyi geldi.

Bir şey daha; mayonez saçları güzel besliyor hanımlar.

Saçınızı örün. Toplayın. Bağlayın. Evi düzenli aralıklarla süpürün. Kan değerlerinize baktırın.
Dediklerinizi yapıyorum ama malesef yine de dökülüyor :( kan değerlerime baktırmalıyım sanırım, teşekkür ederim 🙏

Vitamin değerlerinize bir baktırın derim. Benim genele çok dökülür ama bir dönem extra aşırı dökülüyordu d vitaminim çok eksik çıktı. Vitamin eksiklikleri de yapıyor. Onun dışında düzenli tarama belki yardım edebilir.
Vitamin değerlerimi kontrol ettirmeliyim, belki de ondan.. işte evde her yerde görünce de sinirlerim bozuluyor

Saç bonesi takabilirsiniz evde.
Yatmadan önce ve sabah kalkınca da tararsiniz.
Etrafta o kadar yayılmaz o zaman sanki.
Örmek de güzel fikir.
Paranız çoksa da robot süpürge ellerinizden öper.:D

Ben ona çeyizimle ilgili eşyalar attıkça yurtdışı hayali daha da uzaklaşıyormuş onun için o yüzden duymak görmek istemiyormuş.

Bir dönem birkaç ay deli dehşet dökülüyordu. Sabah kalkınca yastigima bakınca aglayasim gelirdi. Sanki biri yolmuş saçlarımı öyle fazla. Her yer saçtı o dönem evde. Süpürmekle de olmuyordu artık, ben de kazittim. Tabiiki kazitmadim. 😂
Bu dediklerinizi şu an ben yaşıyorum ve kurtulmak istiyorum 😣 dediğiniz şampuana bakacağım teşekkür ederim. Bu dediklerinizi ne kadar sonra normale döndünüz

Saç bonesi takabilirsiniz evde.
Yatmadan önce ve sabah kalkınca da tararsiniz.
Etrafta o kadar yayılmaz o zaman sanki.
Örmek de güzel fikir.
Paranız çoksa da robot süpürge ellerinizden öper.:KK70:
Aslında ben de evde topluyorum veya örüyorum ama anlamıyorum böyleylen bile nasıl dökülebiliyor.. malesef henüz robot süpürge alamayanlardanım 😂

Robot süpürge Hali üstünü de sorunsuz alıyor mu.
Konu sahibi bende topluyorum çoğu zaman illa ki dökülüyor. Supurmekten Başka çöZüm bulamıyorum
Günde kaç kere süpüreceğiz onu şaşırdım 😞 süpürüyorsun bikaç saat sonra yine bir yerlerden çıkıyor

Merhaba kızlar,
Kazıtmak kesin çözüm bence 😂

Benimde öyleydi topuz yapıyodum
Uzundu o zamanlar hiç sorun olmuyodu banyodayken taramaya özen gösteriyodum birde saç fırçasıyla tarayınca yere dökülmede yarı yarıya azalıyo
Geçen sene çoook kısa kestirdim heryer saçtı bir sene şimdi topuz yapabiliyorum 😁

Back
X