Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakallı erkek önde hadi hayırlısı:)sakallı erkek forever![]()
canım justunkide fazla uzun yavsakallı erkek forever![]()
varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM
![]()
![]()
![]()
kocam traş olmayı unuttusakallı erkek önde hadi hayırlısı:)
bu kirli sakal değil tatlım,hacı sakalıcanım justunkide fazla uzun yav![]()
tembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlarkocam traş olmayı unuttubayramdan bayrama sinek kaydı traş oluyo. ay tanıyamaıyorum adamı gözüm alışmış sakallı haline
![]()
yemeğe girmesin diye altta tutuyordurbu kirli sakal değil tatlım,hacı sakalı![]()
canım justunkide fazla uzun yav![]()
yok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum bentembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlar![]()
yemeğe girmesin diye altta tutuyordurjust duymasın
![]()
canım sen buradamıydınduydum bileeeben ki yemekte kıl çıksın 3 gün yemek yiyemem bunun kılları düşsün habur hubur götürrüm valla kendini bile yerim hızımı alamam
![]()
sen traş oldurmuyorsun anladım:)12 sene sonra sakllı yada saklsız olması fark etmeyecek..hevesini kırmak gibi olmasında canımyok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum ben![]()
nasıl yaniiisen traş oldurmuyorsun anladım:)12 sene sonra sakllı yada saklsız olması fark etmeyecek..hevesini kırmak gibi olmasında canım![]()
bilmem,sanırım monotonlaşma oluyor biraznasıl yaniii![]()
canım sen buradamıydınenişte yakışıklı diyorduk bizde
![]()
Benimki esnaf patronu da babası ne o oyle isidli gibi diyo bir iki sonra susuyo.Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
Günün birinde o 50 Shades of Grey film bozuntusunu izlersem sebebi bu adam olacak.