• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlarda Kısırlık Sebepleri

Senin bir çok yaşadığın mutluluğu (nişandı, düğündü, ilk öpücüktü, ilk sarılmaydı vb...) yaşayamadan ölen bir çok kadın, çocuk,adam toprağın altında yatıyor. Artık onların bir şansı yok. Ama sen yaşıyorsun. Çözüm arayabilme fırsatın var. Ayrıca herkes anne, baba olucak diye vaad edilmedi bize. Ne çiftler tanıyorum yıllardır çocukları olmayan ama hala birbirinin gözünün içine bakan, saran sarmalayan.

Umutsuz olma. Ama olmuyosada olmuyo. Kabullenmeyide öğrenmemiz gerek.
çk teşekkür ederim bu yazın bana çok iyi geldi. içimde ben de byle düşünmeme rağmen karşıdan duymam iyi geliyor çok teşekkürler. paylaşmak iyi geliyormuş bugün kendimi iyi hissediyorum.

çk teşekkür ederim bu yazın bana çok iyi geldi. içimde ben de byle düşünmeme rağmen karşıdan duymam iyi geliyor çok teşekkürler. paylaşmak iyi geliyormuş bugün kendimi iyi hissediyorum.

Daha da iyi olacaksın umarım....

:)

sabrediyorum canım üzüntüm kendime kalsın ben onlara tebessüm edeyyim. mutsuzluklarına sebep ben olmak istemiyorum...
canım hikayeni okudum çok etkilendim nasıl 4000 bir oluyormuş iki yumurtalığndamı yokmuş canım..adet olabiliyormusun tek bir doktora bağımlı kalma canımcığı..benimde yumurta rezervim az senede 3 yada 4 kere yumurtam görünüyor yani yumurtluyorum onlarda kalitesi oluyor hamile kalamıyorum..tıp dilimde senin hastalığını ismi nedir..sor araştır canım mutlaka bir çıkış kapısı var olmadı yumurta donasyonu rahmin varsa sorun yok sende anne olabilirsin eşinde baba olabilir..

canım hikayeni okudum çok etkilendim nasıl 4000 bir oluyormuş iki yumurtalığndamı yokmuş canım..adet olabiliyormusun tek bir doktora bağımlı kalma canımcığı..benimde yumurta rezervim az senede 3 yada 4 kere yumurtam görünüyor yani yumurtluyorum onlarda kalitesi oluyor hamile kalamıyorum..tıp dilimde senin hastalığını ismi nedir..sor araştır canım mutlaka bir çıkış kapısı var olmadı yumurta donasyonu rahmin varsa sorun yok sende anne olabilirsin eşinde baba olabilir..
primer over canım. hiç adet olmadım ben ilaçla oluyorum. ama bi etkisinin olmayacağını söyledile bunun. yumurta tembelliği dediler. ama yaklaşık 1 ay oldu öğrendim kontrole gittiğimde yumurtalıkların yok dedi doktor çekilen emar, karyotip testi ve ultrasondan sonra. tek çarei yumurta donasyonu o daTürkiyede yasal değil. kıbbrısta yapılıyor ve helal değil. ancak yakın tarihte yapılacağı söylenen kök hücreden yumurta yapılıyormuş, yapılan deneylerde başarılı olunmuş ancak insanlar üzerinde henüz denenmemiş. rahim var. ama yumurtalık yok. ağır geliyor güçlü durmaya çalışıyorum fakat gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum. Rabbim en doğrusunu bilir bizim hakkımızda. sabretmekten başka çare yok.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. İnşallah da söylediğin gibi olur. 2015 te söyleyeceğim 2014 ü mutlu huzurlu bıraksın geride diye. bakalım göreceğiz ne olacak Rabbim en iyisini bilir bizim hakkımızda. desteğin için çok teşekkür ederim....
kök hücre tedavisi var canım,spermi olmayan erkeklere de yumurtası olmayan kadınlara da yapıyorlarmış.

ben e baktım şimdi ama yumrta üretildiğini gördüm ama yumurtalık üetildiğini göremedim o da mı var
bilmiyorum onu ama neden olmasın yada yumurtalık nakli yapılabilir,birine rahim nakli yapılmıştı hamileydi hatırladığım kadarıyla.

bilmiyorum onu ama neden olmasın yada yumurtalık nakli yapılabilir,birine rahim nakli yapılmıştı hamileydi hatırladığım kadarıyla.
inşallah canım ankalife a ulaşmaya çalışıuyorum biyandan da bakalım hakkımızda hayırlısı. Derdini veren Rabbim Dermanını da verir inş.

primer over canım. hiç adet olmadım ben ilaçla oluyorum. ama bi etkisinin olmayacağını söyledile bunun. yumurta tembelliği dediler. ama yaklaşık 1 ay oldu öğrendim kontrole gittiğimde yumurtalıkların yok dedi doktor çekilen emar, karyotip testi ve ultrasondan sonra. tek çarei yumurta donasyonu o daTürkiyede yasal değil. kıbbrısta yapılıyor ve helal değil. ancak yakın tarihte yapılacağı söylenen kök hücreden yumurta yapılıyormuş, yapılan deneylerde başarılı olunmuş ancak insanlar üzerinde henüz denenmemiş. rahim var. ama yumurtalık yok. ağır geliyor güçlü durmaya çalışıyorum fakat gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum. Rabbim en doğrusunu bilir bizim hakkımızda. sabretmekten başka çare yok.
canım bende erken yumurta rezerv azlığ var primer over erken yaşta yumurta azalması..canım boşuna sıkma canımcığım tedavisi var benim bazen hiç yumurtam olmuyor senede iki yada 3 kere yumurtalarım bazen çıkıyor..ben 3 tüp bebek yaptırdım bu durumdayken..eşine söyle canım çaresiz değilsin tedavilerle takip ile tek yumurtada görülse tedavine başlanır yumurta büyütücü ilaçlar var fsh ve amh testlerini yaptır canım..sende tüp bebkle hamiş kalabilirsin..bizim durumuzda olup doğal hamile kalan var..her ay farklı yumurtluyoruz bazen hiç yumurtamızda olmuyor..senin büyük bir ihtimale yumurtalığın var sadec içinde folükül üretmiyordur..biseteron arı sütü omega3 Qenzim10 tekrar yumurta üretmeye başlayabilirsin istanbuldaysan iyi bir tüp bebek merkezine git..çaresiz değilsin canım..eşinede anlat durumunu bizim suçumuz yoki neden korkuyorsun eşine söylemekten..

canım bende erken yumurta rezerv azlığ var primer over erken yaşta yumurta azalması..canım boşuna sıkma canımcığım tedavisi var benim bazen hiç yumurtam olmuyor senede iki yada 3 kere yumurtalarım bazen çıkıyor..ben 3 tüp bebek yaptırdım bu durumdayken..eşine söyle canım çaresiz değilsin tedavilerle takip ile tek yumurtada görülse tedavine başlanır yumurta büyütücü ilaçlar var fsh ve amh testlerini yaptır canım..sende tüp bebkle hamiş kalabilirsin..bizim durumuzda olup doğal hamile kalan var..her ay farklı yumurtluyoruz bazen hiç yumurtamızda olmuyor..senin büyük bir ihtimale yumurtalığın var sadec içinde folükül üretmiyordur..biseteron arı sütü omega3 Qenzim10 tekrar yumurta üretmeye başlayabilirsin istanbuldaysan iyi bir tüp bebek merkezine git..çaresiz değilsin canım..eşinede anlat durumunu bizim suçumuz yoki neden korkuyorsun eşine söylemekten..
yumurtalık yokmuş canım doktorun söylediği bu ama Allah büyük.eime söylemememin sebebi üzülecek olduğundan söyleyemiyorum canım. tek düşüncem bu sadece. ama hayatta herkesin bir imtihanı var ve bizimki de bu sabretmek çaresini aramak gerek. senin ihtimalin daha yüksek canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız buradan. eşin destek oluyor mu sana karşı tutumu nasıl bu konu ile ilgili bi de annesinin falan tabi. özel olmazsa paylaşabilir misin canım. bu arada desteğin için çok teşekkürler canım çok iyi geldi.

inşallah canım ankalife a ulaşmaya çalışıuyorum biyandan da bakalım hakkımızda hayırlısı. Derdini veren Rabbim Dermanını da verir inş.
Zor zamanında yanında olmayacaksa öyle eşi ne yapacaksın hiç korkma konuş onunla da.sonuçta sen bir suç günah işlemedin neyi saklıyorsun çok normal bişey bu.baktın olmadı alsın anasını da gitsin.onun gibi çok bulunur o zaman.eşinin böyle Bi sıkıntısı olsa sen nasıl davranırdın bunu düşün.

Zor zamanında yanında olmayacaksa öyle eşi ne yapacaksın hiç korkma konuş onunla da.sonuçta sen bir suç günah işlemedin neyi saklıyorsun çok normal bişey bu.baktın olmadı alsın anasını da gitsin.onun gibi çok bulunur o zaman.eşinin böyle Bi sıkıntısı olsa sen nasıl davranırdın bunu düşün.
haklısın canım bakalım inş bu sınavı başarıyla geçeriz. destek oluruz bu süreçte umarım birbirimize. çok teşekkür ederim çok iyi geliyor bu konuşmalar

haklısın canım bakalım inş bu sınavı başarıyla geçeriz. destek oluruz bu süreçte umarım birbirimize. çok teşekkür ederim çok iyi geliyor bu konuşmalar
Amaan üç günlük dünya çocuğumuzda olmazsa olmaz ne yapalım.allah sağlık sıhhat versin sevdiklerimizle beraber yaşamayı nasip etsin inşallah.allah ölüm acısı yaşatmasın.gerisi boş bence bacım.

çok teşekkür ederim ama çok zor bir durummuş ağır geliyor. herşey yolunda giderken huzurluyken biranda tepetakla olacak herşey. eşim sıkı sıkıya sarılsa da benim içimde hep bir kuşku olacak ne düşünüyo acaba diye:KK43:. ama elbette Rabbim çok büyük. başka dert sıkıntı vermesin inş, demekten başka da elimden bişey gelmez. 1 ay daha söylememek istoyorum eşime 1 ay daha huzurlu olsun istiyorum.
canım benim baska doktorlarada gittinmi hepimiz zor bi dönemden geciyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yeni
4000 de bir görülen hastalardan biriyim arkadaşlar:KK43:.
henüz 6 aylık evliyim ve yumurtalıklarımın olmadığını öğrendim. eşim bilmiyor. kendi kendime yetmeye, tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum ama çok ağır geliyor. Rabbim ne derse o olur elbette. kesinlikle isyan etmiyorum ama eşime söyleyemedim. kadın doğum doktorum psikoloğa yönlendirmek istedi defalarca ama ben gitmemiştim kaldıramadım sonra ve gitmek zorunda kaldım çünkü eşimin gözlerinin içine hüzüünlü bakıyorum ve vicdanım sızlıyor. eşime söyleyemiyorum çünkü mutsuz olacak üzülecek. tepkisi ne olacak bilmiyorum ya sarılacak ya bıracak. sevgisinden şüphem yok fakat psikolok erkekler farklı düşünebiliyor dedi.bilmiyorum nasıl söyleyeceğim:KK43: . kararı ne olursa olsun elbette saygı duyarım çünkü baba olma isteği bana olan sevgisinin üstünde olabilir. benim düşüncem üzüntüm yıkıldığım nokta onu hayal kırıklığına uğratacak olması bu konunun.bana ne önerirsiniz ....
mr cnm insan yaşamadan hiç bişeyi bilmio herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini kocana söyle bence korkma destek olur belki allahım kurtarsın seni bu zor durumdan

Back
X