Kadınlarda total testesteron fazlalığı acil cevap verir misiniz

aysegul1295

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
26
9
16
30
iyi günler
Cuma günü kadın doğuma gittim çocuk istiyoruz ve kan tahlili verdim
Total testesteron 0,545 ng/ml çıktı
Değer referans dışı görünüyor
Aynı durumu yaşayan var mı cumaya kadar bekleyemedim lütfen cevap verir misiniz

Merhaba
Evet bi ara benim de yüksekti.
İnsülin direnciniz var mı?
O baskılıyormuş genelde. Kilonuz var mı

Hayır tüm değerlerim normal
Diyetisyenim zaten kilomda normal
Nasıl bi yol izlenecek
Gebeliğe engel bi durum mu
Erkeklik hormonu işte. Yumurtlamanızı bozar. O dönem benim de bozuktu zaten. Ama çok aşırı da yüksek değil. Genelde polikistik over da olur.
Nasıl düşer bilmiyorum

Merhaba benimde yüksekti hep Pko var insülin direnci ve yeme alışkanlığı değişmesi lazım eğer kilo varsa Pko olmayan kadınlar bile 5 kg verse hamile kalabiliyor doktorlar sürekli aynısını söylüyor inositol takviyesi kullanın destekleyin bağışıklığınızı D vitamin , omega ve Inositol yumurtalıkları çalıştırır ve hormonları normal düzeye getirir Sanırım bu kuşağın rahatsızlığı da bu baya gündemde çevrem de de oldukça çok kadınların üreme sorunu erkeklerin üreme sorunu vs .. baya arttı yediklerimiz içtiklerimiz doğal olmadığı müddetçe bu problemlerle karşı karşıya kalacağız anlaşılan çünkü paket gıdalar hormonları bozuyor kadın erkek farketmeksızın ..

Kilolu değilim 179 boyum 63 kiloyum ama bu yıl baya hareketsiz kaldım belki etkisi vardır . Sizin düzeldi mi peki ?

Kilolu değilim 179 boyum 63 kiloyum ama bu yıl baya hareketsiz kaldım belki etkisi vardır . Sizin düzeldi mi peki ?
Evet düzeldi çok şükür yediklerinize içtiklerinize dikkat edin kilolu olmasanız bile yeme içme bozuyor ama bunların ilaçları da var verir doktor illa ki düşer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…