- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Psikolog falan mısın ?Bu arada annemi de değiştirmeye çalışıyorum.Çünkü onu iyileştirirsem ben de iyileşirim diye düşünüyorum.
anneniz değişmez , bazı insanlar böyle şeylerden beslenir anneniz besleniyor o böyle düşünmekten mutluBu arada annemi de değiştirmeye çalışıyorum.Çünkü onu iyileştirirsem ben de iyileşirim diye düşünüyorum.
Bu yazın direkt polemik sebebi yalnızZaten değiştirmek için ugrasiyormussunuz fayda etmiyorsa .
Kendinizi düşünüp kulağınızı tıkayacaksınız.
Eline güzel bir meslek alıp okuyup araştırıp o çevreden uzaklasacaksınız. Sadece sizin aileniz değil maalesef birsuru insan var bu zihniyette.
Polemik olmasını istemem asla ancak şunu söyleyeyim hafızım ve bir süre imam hatipte okudum .
Neler neler var demek istediğim insanin içinde kötü birşeyler varsa heryerde her şekilde çıkarıyor .
Daha çok şey var ama açık açık yazamayacagim .
Genel toplum ahlakına uygun ve terbiyeli olduktan sonra insanın ne giydiği yediği içtiği kendini ilgilendirir
Bazı şeyleri biraz içselleştirmesini sağladım.Sosyal medyası var orada her şeyi görüyor biraz alışıyor.Kabullenmesini beklemiyorum zaten çünkü zorunda da değil isterse nefret de edebilir ama keşke ben daha ılımlı büyütülseydim.Annenizi değiştirebileceğinizi sanmıyorum. Muhtemelen aşırı baskıyla büyüdüler ve hep özgür kadınları içten içe kıskandılar. Farketmeden de onlardan nefret etmeye başladılar. İçlerindeki yaşanmamışlıkları da böyle bir nefretle bastırdılar işte. Bence boşuna uğraşmayın bir an evvel kendi hayatınızı kurun uzaklaşın.
Ne gördüğümü yaşadığımı ben bilirim valla heryer bir değil ama herşey de dışarıdan göründüğü gibi olmuyor .Bu yazın direkt polemik sebebi yalnız
Yok değilim,ama içim kirlendi.Bunu görüyorum ve kendimden utanç duyuyorum.Bir insanın kendinden utanması ne kadar kötü bir cezaymış,bugüne kadar kime kötülük etmişsem hepsinin ahı tutmuş herhalde.Hiçbir şey yanıma kalmadı helal olsun.Psikolog falan mısın ?
Düşünce tarzını duyunca nutkum tutuldu.
Ailecek destek almanız lazım sizin yaw.
Kusura bakma tek dua ediyorum , inşallah evladım böyle bir ailenin içine düşmez.
Bana da anlatır mısınız özeldenNe gördüğümü yaşadığımı ben bilirim valla heryer bir değil ama herşey de dışarıdan göründüğü gibi olmuyor .
O zihniyette düşünenler için söyledim çıkacaksa heryerde çıkıyor o tarz insanlar
Erkek kadın fark etmez
Teşekkür ederim beni desteklediğiniz için.Bu desteğinizi hak etmeye çalışacağım.anneniz değişmez , bazı insanlar böyle şeylerden beslenir anneniz besleniyor o böyle düşünmekten mutlu
siz iyiki ona benzemiyorsunuz neyin yanlış olduğunun farkındasınız kendinizi kurtarmaya böyle düşünmemeye çalışıyorsunuz 20 sene bu öğretilerle büyümek kolay değil , bunu normal de karşılayabilirdiniz bu açıdan daha şanslısınız
annenize mesafe koyun derim o çevreden uzak durun
Zaten sırf bu yüzden okuyorum ders çalışıyorum zerre sevmediğim halde.Ama işte bilinçaltı nasıl temizlenir onu da bir bilsem.Zaten değiştirmek için ugrasiyormussunuz fayda etmiyorsa .
Kendinizi düşünüp kulağınızı tıkayacaksınız.
Eline güzel bir meslek alıp okuyup araştırıp o çevreden uzaklasacaksınız. Sadece sizin aileniz değil maalesef birsuru insan var bu zihniyette.
Polemik olmasını istemem asla ancak şunu söyleyeyim hafızım ve bir süre imam hatipte okudum .
Neler neler var demek istediğim insanin içinde kötü birşeyler varsa heryerde her şekilde çıkarıyor .
Daha çok şey var ama açık açık yazamayacagim .
Genel toplum ahlakına uygun ve terbiyeli olduktan sonra insanın ne giydiği yediği içtiği kendini ilgilendirir
Derdim birilerini kötülemek değil sadece anlatmak istediğim ailenizin düşündüğü gibi onların gıptayla bakıp mükemmel sandıkları insanlar mükemmel değilBana da anlatır mısınız özelden
Yardım alabilirsiniz bir uzmandan benceZaten sırf bu yüzden okuyorum ders çalışıyorum zerre sevmediğim halde.Ama işte bilinçaltı nasıl temizlenir onu da bir bilsem.
Anladım ben sizi merak etmeyin.Kimseyi kötülediğinizi falan düşünmüyorum öyle bir anlam çıkarmadım yazınızdan.Derdim birilerini kötülemek değil sadece anlatmak istediğim ailenizin düşündüğü gibi onların gıptayla bakıp mükemmel sandıkları insanlar mükemmel değil
Ve ya onların namussuz dedikleri namussuz değiller yazıya da nasıl dökülür bilemedim umarım anlatmak istediğim anlaşılmıştır.
Teşekkür ederim siz kendinizi geliştirmeye bakın bunlar çok hassas ve ince konularAnladım ben sizi merak etmeyin.Kimseyi kötülediğinizi falan düşünmüyorum öyle bir anlam çıkarmadım yazınızdan.
Teşekkür ederim ama böyle yazarak konuşabileceğim biri lazım bana.Yüz yüze gidersem de beni odasından kovmayacak biri.Yardım alabilirsiniz bir uzmandan bence
Umarım net işinize yarayan cevaplar bulursunuz buradaTeşekkür ederim ama böyle yazarak konuşabileceğim biri lazım bana.Yüz yüze gidersem de beni odasından kovmayacak biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?