- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
konuyu dağıtmak istemiyorum ama başak erkekleri nasıl merak ettim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu dağıtmak istemiyorum ama başak erkekleri nasıl merak ettim :)
ya gülmez misin lütfen![]()
bak yine konuyu dağıtmak istemiyorum ama evet biraz kasıntılarGülerim, bak yine güldüm
Ama basaklarda bir sorun var galiba. Sanki biraz gösteriş meraklisidirlar.
bak yine konuyu dağıtmak istemiyorum ama evet biraz kasıntılar![]()
Bazi insanlari gözunde cok buyutmemeli insan .Kolay sevebilen biri değilim.
Yakın zamanda çok hoşlandığım, çok şey hissettiğim bir adam vardı. Benim için mucize gibiydi birinden bu kadar hoşlanmak, ondan beklentimde yoktu diyebilirim. Zamanla hislerim daha da arttı. 1 2 sohbetimiz oldu. Bakışı, duruşu, görünüşü, benimle konuşma tarzı "işte bu" diyebileceğim gibi biriydi. Konuşurken elim ayağıma dolanıyordu, kasılıyordum çocuk gibi.. Kurduğum hayalleri saymıyorum bile.
Fakat geçen hafta aynı ortamda bulunma fırsatımız oldu. Adamın karakteri hiç düşündüğüm gibi değilmiş. Yok efendim neymiş erkekler herşeyi yaparmış ama evleneceği kız namuslu olsun istermiş. Yok kızlar kısacık mini etek giyiyormuş edep kalmamış, yok evlenmek için aşka çokta gerek yokmuş kendisi ve geçmişi düzgün olmalıymış. Kız dediğin evlenmek için çok beklememeliymiş. Bu tarz cümleler kurdu ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. Sanki yıllardır birlikteydikte terkedildim, sanki adamı yatakta bastım öyle bir hüzün var içimde. Şok oldum. Birde bu adam okumuş, etmiş mühendis. Benim hayattaki en nefret ettiğim insan tipiymiş meğer düşünce tarzı.
Peki şimdi ben ne yapmalıyım?
Soğumasına soğudum zaten ama kendimi nasıl kaptırdıysam artık aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bu arada ben onun düşüncelerinin tam tersi düşünen bir insanım. 40 yılda bir birine bişeyler hissettim olaya bak..
Vallahi psikolojim bozuldu artık.
akademisyen sahis mi, hocan olan?Kolay sevebilen biri değilim.
Yakın zamanda çok hoşlandığım, çok şey hissettiğim bir adam vardı. Benim için mucize gibiydi birinden bu kadar hoşlanmak, ondan beklentimde yoktu diyebilirim. Zamanla hislerim daha da arttı. 1 2 sohbetimiz oldu. Bakışı, duruşu, görünüşü, benimle konuşma tarzı "işte bu" diyebileceğim gibi biriydi. Konuşurken elim ayağıma dolanıyordu, kasılıyordum çocuk gibi.. Kurduğum hayalleri saymıyorum bile.
Fakat geçen hafta aynı ortamda bulunma fırsatımız oldu. Adamın karakteri hiç düşündüğüm gibi değilmiş. Yok efendim neymiş erkekler herşeyi yaparmış ama evleneceği kız namuslu olsun istermiş. Yok kızlar kısacık mini etek giyiyormuş edep kalmamış, yok evlenmek için aşka çokta gerek yokmuş kendisi ve geçmişi düzgün olmalıymış. Kız dediğin evlenmek için çok beklememeliymiş. Bu tarz cümleler kurdu ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. Sanki yıllardır birlikteydikte terkedildim, sanki adamı yatakta bastım öyle bir hüzün var içimde. Şok oldum. Birde bu adam okumuş, etmiş mühendis. Benim hayattaki en nefret ettiğim insan tipiymiş meğer düşünce tarzı.
Peki şimdi ben ne yapmalıyım?
Soğumasına soğudum zaten ama kendimi nasıl kaptırdıysam artık aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bu arada ben onun düşüncelerinin tam tersi düşünen bir insanım. 40 yılda bir birine bişeyler hissettim olaya bak..
Vallahi psikolojim bozuldu artık.
Başak da oğlak grubundan.konuyu dağıtmak istemiyorum ama başak erkekleri nasıl merak ettim :)
akademisyen sahis mi, hocan olan?
Konu seçimi çok iyi kurgu da başarılı. . Böyle devam..
Aynı böyle konuşan bir tipe sen ailenin karşısına nasıl temiz birini çıkarmak istiyorsan bende öyle istiyorum. Yalnız kadının or.spusu olmaz. Sende erkeğin or.spusu olmuşsun deyip ayrılmıştım.
Ben hayatın ilahi adaletine inanıyorum. Bunlara da her haltı yaşayıp bakireyim diye gezen kızlar denk gelir.