• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınları erkeklerin gözünde çekici yapan detaylar?

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
erkeklerin bi kadında en beğendiği özellikler sizce nelerdir?
mesela hangi saç renginden hoşlanırlar?
nazik bayanları mı çekici bulurlar, sert yapılıları mı?

erkeklerin bayıldığı şeyleri bu topikte ortaya dökelim :D

Herkesin beğenisi farklıdır kimi tatlı sever kimi acı
buda onun gibi bişey...
güzellik göreceli kavramdır,huy güzelliğide dahil
eşim benim bakışlarımdan etkilenmiş ilk ama :asigim:

Bence erkeklerin en cok hoslandigi bayan tipi dogal olan bayanlardir....
Gülüsü ile konusmalari ile hal ve hareketleri ile yapmacik olmayan bayanlardan...:hulya:

Saclari, teni, gözleri bunlar kisisel tercih...kimi esmer sever gibi kumral kimide sarisin....bunu genelleyemeyiz....:delphin:

Kadin dedigin istanbul gibi olmali....fetihi zor fatihide tek .....buda benim Sahsi fikrim a.s

erkek yada kadın ........
her ikisninde aradıgı dogallıktır........
sacı davranısı tavırları konuşması herşeyıyle dogal olcak
yapmacık olup gönlünü kazandıgında asıl kişiligi ortaya cıkıyor.......
bence sorunlarda burda başlıyor.........
dogallıktan zarar gelmez.........

ama bu erkekten erkeğe değişir..

kızıl saç fetişi olayını ilk kez bu forumda duydum ben.

gayet sarı saçlıyım, beğeniliyorum.

valla kızlar her kör satıcının bi kör alıcısı olur hesabı,
ben bi bayan olarak, bazen erkekleri anlamıyorum.

suratsız kadınlarla beraber olanlarda var,
hafifmeşrep olanlarla da,
küfürbaz olanlarla da...

ha bir de olay madem fiziksel,
bir şeyler daha ekleyim,
hani net bir şey söylenmiyor esmer tenden hoslanırlar desek, beyazdan hoslanan da çok.
renkli göz desek, kahverengi gözlü seven de çok...

o yüzden ince ayak bilekleri,
güzel bacaklar,
kalkık bi popo,
büyük göğüsler,
güler yüz,
güzel parlak gözler,
masumluk kimi zaman tam tersi :)

Güzellik göreceli bir kavram sarışınmı, esmermi, şöylemi, böylemi sorusuna cevap veremeyeceğim,

Ama bildiğim birşey varki erkekler iyi yürekli ve yapmacık olmayan kadınları sever. Gereksiz kapris, rüküşlük ve kompleks en nefret ettikleri şey diye düşünüyorum.

Aslında herkes insan ve insanları erkektir dişidir diye çok kategorize etmek ne kadar doğru ki? Biz insan olarak neyi seviyor, neyi itici buluyorsak erkeklerde öyledir, erkek dediğin ayrı bir cins varlık değilki neticede insan???

cok göreceli bi kavram bu.. erkeklerin bi bayanda ne tür özellikleri beğeniyor olması da acıkcası beni ilgilendirmiyor :)

zaten kimse biseyleri kategorize edemez ki.. hoslanma, etkilenme anlık biseydir.. büssürü sey sıralarsın, karsına öyle biri cıkar ki tam tersi. ama cok seversin.. bende öyle oldu. ben cok farklı kriterler sıralardım sorsalardı.

oysaki askım o saydıklarımdan bambaska biri..:)

erkeğin düşüncesine göre değişir.. bir gecelik mi.. göstermelik mi.. yoksa hayat arkadasımı arıyor...

güzellik göreceli kavramlardır..renkler ve zevklerde tartışılmaz.. ama erkekler genel olarak nazik,oturmasını kalkmasını bileni ,karakter olarak güçlü ve zeki kadınları çekici bulur..kendine güvenen,az ve öz konuşanları da öyle.

Gülüsü ile konusmalari ile hal ve hareketleri ile yapmacik olmayan bayanlardan...:hulya:

Saclari, teni, gözleri bunlar kisisel tercih...kimi esmer sever gibi kumral kimide sarisin....bunu genelleyemeyiz....:delphin:

Kadin dedigin istanbul gibi olmali....fetihi zor fatihide tek .....buda benim Sahsi fikrim a.s

aynen sultanımm sana katılıyorum daha geçen eşimle bu konuyu konuşauyordum bana kadın dediğin duru olmalı doğal olmalı öyle saçlarını sarıya boyatıp dibinden siyah çıkanları görünce kafamı çeviriyorum midemi bulandırıyor dedi ama bu kişiye göre değişir tabi. düz saçı sevmez kendi halinde bukle bukle sever saçımı. ruju sevmez çilekli dondurma yemişimde ağzıma bulaşmış gibi duruyormuş(kırk yıl düşünsen aklıma gelmezdi :)) göz makyajını sever çoğu zaman topuklu ayakkabı giymemi ister,hanım hanımcık giyinmemi ister. ağır bir yere yemeğe gitmişsek yemekte gayet hanımefendi pozisyonunda dolaşmamdan hoşlanır. bilgili görgülü ister, nerde nasıl davranıcağını bilmesini ister, ben karadenizliyim çocukluğundan beri eşim karadenizli biriyle evleneceğim diyormuş opuyorumnanaktan ben çok zor bir insanım ve zoru seviyor erkekler biraz deli dolu kadını seviyor benim eşimin kendi açıklamaları bana ......

evet:lepi:
"güçlü" olmaksositososito
kas gücü anlamında değil tabizemuszemus

erkekler bence en çok zeki kadınlardan hoşlanıyorlar. ama zekayı fırıldaklar çevirmek için kullananları değil tabi -tatlicadiarzu-

ne istediğini bilen...
hayır diyen...
vahşi bir kedi gibi olan..
bir o kadarda sevimli , şakacı kendini güldürebilen...
sohbet edebileceği...
tasarrufunu bilen ama kaliteyide ayrıntıda saklayan...
dik duran...
güçlü oluşuyla erkeği ezen, bunu erkeğe hissettiren...
bakışlarıyla konuşan...
kadınlardan etkilenirler...

eskiden erkekler ilk sevgili olmaya takıyorlardı kafayı ilk aşkı olmak istiyorlardı kadınların ama bu son zamanlarda onun da önemi kalmadı galiba

Her iki cins için de ne kadar da inkar etsek bile önce dış görünüş önemlidir, sonra huyu suyu.
Bu da kişinin ne istediğine bağlıdır. İstediğin özellikleri taşıyorsa senin için önemlidir.:kahve:

Güzel,alımlı bir kadın her zaman erkeklere çekici gelir.Hele o güzelliği zekası ile taçlandırırsa daha da kıymetli,vazgeçilmez olur.

azıcık cilveli kendine güveni olan bakımlı kadınları beğeniyorlar bence

Back
X