• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınları erkeklerin gözünde çekici yapan detaylar?

Bunların çoğu erkeğin kişiliğine bağlı ama tek bir ortak nokta var:zor kadını beğenirler.

Zorsan severler peşinden koşmayı,elde etmeyi.(Ama hemen hepsi sen de sevip deli olunca sevmez olurlar artık .)

Bunların çoğu erkeğin kişiliğine bağlı ama tek bir ortak nokta var:zor kadını beğenirler.

Zorsan severler peşinden koşmayı,elde etmeyi.(Ama hemen hepsi sen de sevip deli olunca sevmez olurlar artık .)

çok doğru kesinlikle katılıyorum..benim en önemli silahlarımdan biridir bu zor kadın taktiği..evliyim ama eşimi önümde arkamda dolandırırım bu taktik sayesinde..
mesela bazen hiç olmadık yere sessiz olun..ama gerçekten sessiz..hiç konuşmayın dalın gidin tv ye veya bi kahve yapın geçin balkona dışarıyı izleyin ama hiç konuşmayın...en fazla 15 dk sonra tıpış tıpış yanınıza gelir aşkım canım ne oldu bişeyinmi var v.s. v.s. buna benzer bir sürü cümle kurarlar:)))

Güzellikte herkesin kesiştiği noktalar vardır.

Uzun bacak,beyaz pürüzsüz ten,simsiyah rapunzel dolgun parlak saç,koyu yeşil iri uzun kirpikli göz,köfte dudak,elmacık kemiği,yanakta ve belde gamze,ince bel,kalkık popo,iri göğüs.

Düzgün Türkçe konuşmalı.Emoca(aşkitom),erkeksi(hacı,abi),şiveli esprilerle,yabancı kelimelerle,küfürlü,argolu konuşmamalı.

Tek ilgi moda ve alışveriş olmamalı.Siyasetten anlamalı.Futbolda,şöforlükte ahkam kesmemeli.Çok alışveriş yapmamalı.

İçki sigara içmemeli,Sarhoş kadından nefret ediyorlar.

Cilveli olmalı.Umut verdiği sürece kadının peşinden koşmaya bayılıyorlar.İlk buluşmada atlamamalı erkeğin üstüne.

takma tırnak,takma kirpik,postiş,çakma sarışın,renkli lens,far,fondoten kapatıcı sevmiyorlar.

askılı içine giyilen iç badiler,çizmenin içine sokulan kotlar,tayt,bol pantolon,converse,beyaz pantolon,şalvar,kot takım,bol pantolon,parmak arası terlik,leopar,ugg,dirsekte çanta,boğazlı kazak,kot etek,şeffaf sutyen,uzun etek,aşırı dekolte,dolgu topuk sevmiyorlar.

kırmızı saten elbise ve gecelik,siyah dantelli iç çamaşırı,jartiyerli çorap,kırmızı ruj,dizüstü çizme,topuklu ayakkabı,boydan derin yırtmaçlı elbiseye,deri etek,pileli eteğe zaafları var.

Evlenecekleri kadın süper yemek yapmalı,çocuğunu büyütmeli,ilki olmalı.Ben buna karşıyım tabi.

arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim bende az da olsa erkeksi özellik taşıyan ama kadınsı olmayı tercih eden biriyim. Daha önce kadınlardan beklentim benim yanımda olması, duygularıma hitap etmesi,düzgün konusması, sigara içmemesi, başkalarının sevgililerini örnek göstermemesi, süslü olması, ince topuklu giymesi ve güzel kokmasıydı. Daha sonra bendeki kadınsı özellikleri zamanla farkedince önceki isteklerimi kendimde uyguladım. Sonuç olarak bir kadın kadar güzel ve çekici değilim(fizyolojik özelliklerden dolayı) ama en azından ilgi çekebiliyorum. :36:

benim sevgilim en çok utangaçlığımdan etkilenmiş normalde erkeklere anlayışlı olmak ve ilgi göstermek biraz şevkat, bakımlı olmak ve brzda gizemli olmak, bide onun sözünü dinliyor gibi yapıp kendi sözünü dinletmek (farkettirmeden tabi) onların gözünde herkesten farklı olmana yardımcı olan özellklerden bazıları diye düşünüyorum:1:...

benimki güleryüzlü seviyormuş,fizik de önemliymiş,ha bir de esmer severmiş...yeni öğrendim ama bitti...ha bir de dokunulmamış kız ütopyası istemiyor...şimdi onla olsun onu heyecanlandırsın yeter...

sadece fiziksel özelliklerden bahsedersek :

topuklu ayakkabı......etek,elbise ve tayt........sürekli bakımlı olmak....güzel ama ağır olmayan bir parfüm....hafif makyaj......uzun saç.....bakımlı el ve ayaklar....orta boy tırnaklar.....kıyafetlerde pembe,beyaz ve kırmızı tonlar....ince desenli veya desensiz külotlu ya da dizüstü çoraplar....kırmızı ya da siyah iç çamaşırı.....sade ama şık giyim tarzı....az takı kullanmak...temiz dişler,ferah bir ağız....orta boy-orta kilo...

diğer detaylar :

bir kadını çekici yapan en önemli unsur kendine olan güvenidir,kendiyle barışık olmasıdır.

güleryüzlülük

kaprisli,sorgulayıcı ve yargılayıcı olmamak

ilgili olmak,değer verdiğini hissettirmek ama abartmamak

iyimser,pozitif yaklaşım

yapıcı olmak,fazla alıngan olmamak

fazla konuşup dırdır etmemek

eski ilişkilerden asla bahsetmemek

adını sıkça kullanmak

birazcık gizemli olmak

onu dünyanın merkezi yapmamak,bağlı ama bağımsız olmak

Back
X